Scudo Sports

Taksim metrosundaki bisikletçi çocuk

Metroda yakışıklı, sakallı, ne bileyim bu sefer mavi gitarlı başka bir genç görüp bisiklet sevdasından vazgeçmiş olabilir :)

Scudo
@burakncn
Benim piskiletimde Hem Mavi,Hemide Tern.Fiyatıda bunun 5'te 1'i yani:D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bir bu eksikti bu da oldu:)
Sene ye bu vakitler düğüne gideriz artık.:eek:

Ağabey, tam iki yıl olmuş.:ssrtcbya:
Mavi bisikletini katlayıp altına koymuş karşısında oturan, sakallı-siyah eşofmanlı-kırmızı bağcklı sporcu çocuk aslında ''Godot'' muş.Yani hiç gelmemiş😥

Buluştu mu bu şıpsevdiler 😅?

Bu abide ayni dertten muzdarip. Tanisin isterseniz, dertlesirsiniz
16602921_10155053202398680_42471693847354549_n.jpg
.

Ağabey, tam iki yıl olmuş.:ssrtcbya:
Mavi bisikletini katlayıp altına koymuş karşısında oturan, sakallı-siyah eşofmanlı-kırmızı bağcklı sporcu çocuk aslında ''Godot'' muş.Yani hiç gelmemiş😥
Hocam katlanirli çocuk katlanira dayanamamis, yola geçmiş o yuzden bulunamamis diyolllaa

Son düzenleme:
Benim pisiklet siyah. olma mı? 🤣 🤣

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
İyi adet olur ha. Şu sıkıntılı zamanlarda biraz gülümsetir 😊.

Benim pisiklet siyah. olma mı? 🤣 🤣
Siz evli değil misiniz? Eceliyseniz dikkat edin ha. Olay farklı yerlere gidebilir 🤣.

Romantizm her zaman isabetli olmayabilir
en-sacma-posta-siirleri.jpg

İyi adet olur ha. Şu sıkıntılı zamanlarda biraz gülümsetir 😊.

Siz evli değil misiniz? Eceliyseniz dikkat edin ha. Olay farklı yerlere gidebilir 🤣.
Yok evli değilim. Evli olsam böyle şeyler yazmam zaten. 🤣 🤣

Bu forum sayfalarında Ferhat ile Şirin'i,Kerem ile Aslı'yı kıskandıracak ne aşklar anlatıldı.
Senede bir gün hortlatılmaya değer efsane bir başlık.(''Senede Bir Gün'' müziği arkada fon olsun)

Bu forum sayfalarında Ferhat ile Şirin'i,Kerem ile Aslı'yı kıskandıracak ne aşklar anlatıldı.
Senede bir gün hortlatılmaya değer efsane bir başlık.(''Senede Bir Gün'' müziği arkada fon olsun)

Bu sevdayı her yıldönümünde hatırlatacağım. Nesilden nesile aktarılmalı :D

Geçen yılı kaçırmışsınız. Bu yılda biraz gecikmeli oldu ama oldu.😉

@hamlet2006 İyi ki konuyu hortlattınız, nasıl kaçırmışım böyle bir şeyi.. Yorumlar olayın kendisinden daha keyifliydi.

Bir gün yine tek başıma pedallıyorum.. Kırmızı ışıkta yanıma bir çocuk yanaştı. Birlikte pedallayalım mı dedi, teşekkür ederim ablacığım yalnız süreceğim dedim, abla mı ne ablası 20 yaşında var ya da yoksun dedi, 28 yaşındayım ablacığım dedim, pardon ablacığım hiç göstermiyorsun hayırlı günler dedi gitti. Biz hep kadın bisikletlilerin başına gelen olayları dinlemeye alışkınız. Bir de erkek bisikletliler anlatsalar eminim çağın nasıl değiştiğine şahitlik ederiz..

Bir de erkek bisikletliler anlatsalar eminim çağın nasıl değiştiğine şahitlik ederiz..
Sanırım erkekler böyle olaylar karşısında çok daha soğukkanlı davranıyor.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bir gün yine tek başıma pedallıyorum.
Sanırım erkekler böyle olaylar karşısında çok daha soğukkanlı davranıyor.
Hemde ne soğukkanlı gör:komik:
Bir gün bende,genelde olduğu gibi yalnız başıma sabah sürüşüne çıkmışım miss gibi bir yaz sabahı,abinin bir tanesi geldi katlanır var altında askılı tişört sandalet tam turist ömer tipli:hhhhhh: beraber sürelim daha emniyetli olur dedi,haklı tamam dedim üçkuyulardan Urla istikametinde gidiyoruz istihkamın önü,sen benim deryarıma gir hem daha az efor harcarsın dedim,hesapta yaşlı ya! meğer abi eski topraklardanmış ne bileyim ben hergün karşıyaka urla yaptığını! :acpsnr: ben tabi abiye ayak uydurmaya çalışayım derken bacaklarımı hissetmemeye başladım,amca 30 35 ten aşşağı düşmüyor rüzgarda sağ çaprazdan kafamıza kafamıza...ama abi sürekli anlatıyor da anlatıyor,sürekli birşeyler anlatıyor bende bazen onaylar gibi yapıp evet diye bağırıyorum arkadan,30 35 arası yol alıyoruz,baktım abinin yavaşlayacağı yok bağırdım arkadan mola ver mola dedim,yok durmayalım urlada bira içeriz dedi ve ısmarladı,o günden sonra kendimi tamamen yalnızlığa verdim:booo: Artık tamamen kendimle başbaşa pedallıyorum:koptum:

Geri