Scudo Sports

Taksim metrosundaki bisikletçi çocuk

Scudo
[USER=702]@Anonim[/USER] Çok haklısınız gidip konuşmadığım için çok pişmanım ama o an çok heyecanlandım ve arkadaşım da vardı. Tek başıma olsam en azından inmezdim eminim. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Umarım bulurum. Aramadığım sosyal medya mecrası kalmadı:( Adını bile bilmiyorum.

Yıl 2018, Yaşınız 28, Yoğun bir işte çalışıyorsunuz, Bir foruma hissettiklerinizi yazacak cesaret ve vizyonunuz var, Aşka inanıyorsunuz
Bence o bisikletli çocuk da dahil olmak üzere kimse lazım değil size bulamasanız da hiç üzülmeyin, birisi sizi bulacaktır bence...

Evli çıkarsa? Katlanır bisiklet sadece spor değil, ayrıca yoldan tasarruf etmek amacı ile de kullanılır.. Hem eşofmanlı ise zaten çalışmıyordur, baba parası yiyordur yada spor hocası falandır.

9b7949d16bea2780e8898c13d87ca313.jpg

Hoşlandık deseydiniz neyse, aşık olduk deyince baya bir eğlenceli geldi. Hani emek, güven, özveri vs. vs. gibi aşamaları olan işlemi 10-15 dakikada yakalamak dünya rekoru olsa gerek

@Bisikletreis Osmangazi de inip tekrar şehreküstü ne mi çıktın sırf bunun için o kadar rampayı.

Yanındaki arkadaşın?

@mustafa tanrıverdi Şöyle; bir arkadaşım ile birlikte metrodaydık ama farklı yerlerde oturuyorduk. Onu bırakıp metrodan inmemezlik yapamadım ve dolayısıyla havada kalmış bir durum oldu.

kesinlikle %100 net bir şekilde asla ve katiyen şüphesiz hiçbir olumsuz durum altında kalmadan gönülden inanarak söylüyorum kesinlikle ve kesinlikle aksi mümkün olmamakla birlikte yaşanmıştır bu

@atasoy
Bazen kelimeler kifayetsiz kaliyor. Aşk olup olmadigini anlamasi icin bi sure metroda gidip gelmeye devam etmeli ve karsilastiginda konusmasi gerekir diye dusunuyorum.

@mariokaldato abi ben sadece hoşlanmış olabileceğini düşünüyorum belki de zamansal olarak,duygu-hormon değişimine bağlı olarak da olabilir bazen bana da oluyor durup dururken bir kızdan hoşlanabiliyorum hayır tek kız olsa gene iyi değişiyor da neyime haddime sen kim kızdan hoşlanmak beni de yoldan çıkardılar ehehehehe:D

Yakışıklıyı boş ver, sibop kapağından iç-dış lastik cinsine, vites ve fren sisteminden sele seçimine kadar detaylı bilgi veremezsen bulmazsın bence.

Ablacım bu nasıl bir yokluktur ya.....

Geri