Scudo Sports

Taksim metrosundaki bisikletçi çocuk

Van'da metro olmamasının eksikliğini ilk defa bu kadar derinden hissettim. :huhuu: Umarım bulursunuz.

Scudo
Troll olma olasılığı düşüncesi gölgelemeye çalışsa da yüzümdeki keyifli gülümsemeyi; gönlüm, bir görüşte etkilendiği kişinin peşine düşüp aşkını böylesine haykıran kişinin gerçek olmasını o kadar çok istiyor ki... Sevgiye, sevginin gücüne tekrar inanmaya ihtiyacımız var bence... Dilerim buluşursunuz ve dilerim karşılıksız değildir sevgin @bisikletcikiztaksimmetro ....

edit: Facebook sayfamda paylaştım:

@BerkEvren
Bunun kadını erkeği yok. Hemcinsim olsa yine aynı cevabı verirdim. Bu nasıl yokluktur gibi mesajları ben de onaylamıyorum, o ayrı. (en azından yazılmasını)

- Beyazıt'ta iu kampüsü var ordan olabilir veznecilerde binmiş olabilir.
- sishanede Beyoğlu yüzme havuzu var ordan olabilir ben de oraya gidiyorum katlanır kullanarak gelen arkadaşlar görüyordum sporcu demişsiniz.
- karşıdan gelme ihtimali zayıf vapur kullanırdı Beşiktaş'tan devam ederdi. Bol şans.

@h.kozan
Bence de yöneticiler bu arkadaşı banlasın bir an evvel. Kurallar listesine yeni madde eklensin "Çekememezlik ban sebebidir" gibisinden :)
Ne var yahu hoşlanmış, Ferhat'ını arıyor? İster belasını bulsun ister Ferhat'ını bizi ilgilendirmez :)

@Oğuzhan Çaylak tesekkurler

@Sebahattin Gerceker tesekkurler. Sevgiler

Trolluk yapacak zamanim ve istegim olsaydi cok daha yaratici bir konuda olurdu. Bu trolluk kime ne kazandirir. Teknik konular amaciyla kurulmus bir forum olmasi herhangi bir konuda yardim etmeyi ya da icine duygu giren bir seyi degersiz gormeyi gerektirmez. Buna sinirlenenler bence kendileri icin hayatlarinda da daha esnek olmayi denesinler. Yardim etmeye calisan herkese cok tesekkur ederim.

@bisikletcikiztaksimmetro gereksiz mesaj yazanları aldırmayın, hatta cevap da vermeyin gerek yok. Direkt engelleyin geçin. Konu güzel gidiyor hem eğlenceli de oluyor. Bazı mesajlar gerçekten çok eğlenceli. Umarım aradığınızı bulursunuz. Bütün forumu düğüne de çağırırsınız. :) Yalnız, artık metrolarda sakallı eşofmanlı katlanır bisikletçilerin sayısı artabilir. :D

Ne güzel sizi tebrik ederim cesaret edip böyle bir konuşaçmışsınız ve üstelik tanımadığınız biri için umarım en kısa sürede bulursunuz :harika::)

bisikletin markasını hatırlıyorsanız istanbuldaki satıcıları sorgularız bi :D

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
Instagram'da kadın bisikletçi mankenlerin paylaşıldığı sayfalar var orda da banko bulunuyordur :) women on bikes vs

Geri