Scudo Sports

Taksim'den inönü stadına inerken magandalardan zor kurtuldum

Bilal Öz

Aktif Üye
Tepki
80
Bisiklet
Geotech
Geçen hafta yatsı ezanından sonra eşeğimle (bisikletimin adı) Fatih ten Taksim meydanına çıktım, sadece can sıkıntısından gezmeye çıktığımdan uzun mesafe düşünmüyordum Taksim meydanı da oldukça sakindi. Meydanda bir iki tur attıktan sonra Gezi Parkına gireyim oradan da İnönü Stadının oraya bağlanır yokuş aşağı kaptırır Dolmabahçe den Karaköye sonra yavaş yavaş Fatih e dönerim dedim.
Gezi Parkının yanından girince sağa dönüp İnönü Stadı nın oraya inerken çok karanlık ve bir dik yokuştan iniyorsunuz, o gece de (ne cesaretse !) fenersiz çıkmıştım
Yokuş aşağı indiğim esnada şimdi burda bi çukur bi engebe olsa ne halt edicem diye düşünürken bir baktım ki 50 mt kadar ileride bana seslenen dur işareti yapan bir kaç karanlık silüet belirdi.
Karanlıkta kaç kişi olduklarını seçemedim ama suratlarını seçemeyeceğim şekilde gördüğüm 3 kişiden ikisi erketeye yattığı yerden yolun ortasına geçip beni durdurmaya kalktı, ben olayın şaşkınlığı ve bir anlık sersemlikle durup yokuş yukarı kaçacak gibi oldum ama sadece yokuş aşağı var gücümle pedallamayı aklıma getirebildim ve bana doğru koşan tipin üzerine doğru caydırıcı bir manevra yaptım ama herif bana mısın demedi, üzerime doğru geldi ve yaklaşık 40 km ile yokuş aşağı inen bana bir tekme salladı, Allah tan ki tekmenin teğet geçtiğini, adamın ayakkabısının bacak kıllarıma dokunduğunu hissettim,
O anki sersemlikle adamları atlatıp 100 mt kadar gittikten sonra yokuşta durup geriye bakarak onlara orta parmağımı gösterecek kadar da cesaret bulabildim,
Dolmabahçe Sarayı nın oraya indiğimde Polis ekipleri vardı onlara durumu anlatayım dedim ama iplemeyeceklerini bildiğimden boşverdim, çünkü yapacakları en fazla ışıklarını açıp o sokaktan geçmek olacaktı.
Verilmiş sadakam olduğunu düşünüp evin yolunu tuttum ve bir daha sonunu görmediğim tenha sokaklara girmemeye ve bisiklette biber gazı taşımaya karar verdim, o akşam verilmiş sadakam vardı, eğer o şerefsizin tekmesi bana gelseydi İnönü Stadı nın oraya kadar yuvarlanırdım ve sağlam kemiğim kalmazdı biliyorum.

• Hahaha
Tepkiler: Okan POLAT
Scudo
@Bilal Öz

Çok geçmiş olsun ucuz atlatmışınız valla,şu biber gazınada bende sıcak bakmaya başladım.

• Beğen
Tepkiler: Okan POLAT
Her zaman diyorum, kimse bize ölümü anlatmasın. Bedavaya yaşıyoruz biz.

Geçmiş olsun hocam.

• Beğen
Tepkiler: Murat cinar
Neler oluyor benim canım güzel ülkeme sokaklarda asayiş yok kim kime dum duma...Kimsenin efendilikte gözü yok itlik çakallık almış başını gidiyor ....Suç oranları fırladı gidiyor aynı ülkenin insanları arasında çifte standart var ...Her yerde bir başı bozukluk yapanın yanına kar kalıyor.. Daha fazla yazmayayım .....Bilal bey geçmiş olsun belki bir gasptan kurtuldunuz haberiniz yok .

Büyük geçmiş olsun Bilal kardeş. Cidden verilmiş sadakanız varmış. Bize de ders oldu anlattıklarınız...

Geçmiş olsun. O çete orada yıllardan beri var. bunu tabii ki polisimiz bilmiyor... bilse de adalet mekanizması.. bazen o yolun sonundaki ışıklarda arabalardan haraç keserler. bir daha ordan geçmeyin hele gece vakti.
bunları ıslah etmek lazım.

• Beğen
Tepkiler: tt2000
Allahtan bir şey olmamış geçmiş olsun.Ama artık bu insanlara biber gazıda etki etmez.Bu magandalar,bu başı boş insanlar artık eylemlerde olsun gösterilerde olsun vücutlarının biber gazına bağışıklıkları da arttı.Ama bundan başka çaremizde yok.Allah hepimizin yardımcısı olsun..

karbondioksit odalarında boğulasıcalar. Artık dolmuş sıkıştırmalarından, laf yemekten,kaskla uzaylı muamelesi görmekten bıktım ama bu sevdadan bedava ulaşımdan sağlığıma karşı olan sorumluluğumdan vazgeçmeyeceğim !

Geçmiş olsun. Ama o saatte oradan geçmek de cesaret işi, en azından Gümüşsuyu'ndan aşağı inseydiniz biraz daha güvenli olurdu.

Geçmiş olsun , Allah korumuş.

Geçmiş olsun. Nasıl yapacağız bu tiplerle bilemiyorum

geçmiş olsun,neyse ki Allah esirgemiş

bu tür yaratıkları,hesaba katarak hazırlıklı gezerim,hayvan desek bu tür kişiliği bozuk kişilere,hayvanlara hakaret etmiş oluruz,hayvanlar en azından insan sezgilerinden anlayabilen canlılar..

Dostum çok geçmiş olsun, inşallah yaşamazsınız ve yaşamayız bir daha benzer bir şey.

Biber gazı kesmez bunları kung fu öğrenin bi güzel pataklayın.. Bıçak çıkarırlarsa mınçıka sallayın :D kemiklerini kırın geçin Ateşe suyla karşılık verin.. Hissetmezler bide bunlar fena dövülür :D

Geçmiş olsun, ben de İnönü'nün yanından sık sık İtü Taşkışla nın yanından geçip Gezi Parkına doğru çıkıyorum, şu ana kadar denk gelmedim bu elemanlara, rotamı değiştireyim en iyisi.

Hepiniz sağolun, bir daha tövbe tek aşıma ne Taksim e çıkarım ne de böyle tenha yollara girerim, benimkisi o anlık cahillikti, inşallah başka birine zararları dokunmaz hayvanat takımının. Gerçi hayvan bile ihtiyaç duymadıkça avlanmıyor öldürmüyor ya neyse.

Arkadaşlar bu kendinibilmezler yüzünden sakın bu spordan vazgeçmeyin.
Unutmayın özgürlük 2 tekerde çekemeyenler istediğini yapsın unutmayın elde edemedikleri için adeta kuduruyorlar.
Sonuna kadar spor.

Geri