Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tam bir bisikletçi olmanız için 101 püf!

Scudo
Bu yazıyı metrobüs de görmem lazımdı benim yaa . Evdeyim şimdi olmadi bak :) neyse yarın metrobüs de okurum ...

• Beğen
Tepkiler: TafLan
Cok tesekkurler emeginize saglik

Cok faydalı olmuş. 60. Maddeyi anlamadim. Zaten yeni lastik alinca omru uzun oluyor.

@Seri Ser-Seri

Ön lastiği arkaya, arka lastiği öne alın anlamında "değiştirin" diyor. Yenisini alın değil.

Faydalı bilgiler

@mazot 😁 işe öyle bakınca mantıklı geliyor tabi. Hahahha ben nasıl düsünemedim bunu insanın kafası durur ya bazen bende oyle oldum sanirim. Tesekkurler 🙃

• Beğen
Tepkiler: mazot
Çoğunu yapıyormuşum bu beni mutlu etti :D

İyi bir bisikletçi olmam için 20 kilo falan vermem gerekiyor benim. 105 kiloyla sadece bisiklete binen sıradan bir adam oluyorum. 2021 de zayıflamak için çaba göstereceğim. 3 ayda bir bana destek mesajı atarsanız sevinirim 😊

@Kadir KARADEMİR 3 ayda bir mesaja gerek yok. Bir diyetisyene basvurmanizi siddetle tavsiye ederim. 3-4 ayda 104 kg den 82 ye geldim. Haftada ortalama 2.5 - 3kg verirsiniz

@Serkan Mıstınoğlu bilgi eskimez ,üstüne katar ve güncellenir. Eline sağlık faydalı bir paylaşım olmuş. :harika:
İyi bir bisikletçi olmam için 20 kilo falan vermem gerekiyor benim. 105 kiloyla sadece bisiklete binen sıradan bir adam oluyorum. 2021 de zayıflamak için çaba göstereceğim. 3 ayda bir bana destek mesajı atarsanız sevinirim 😊
Facebook hesabım olsaydı her gün dürtüklerdim kilon ne alemde diye. :koptum: Fakat geçen ki açmış olduğun yeni başlıkta sen faal ol. Bizde gerekli desteği verelim.:harika:

Gerçekten bisiklet sürmeye yeni başlayacak olanların ve dahi hali hazırda bisiklet sürücüleri için çok faydalı bilgilerin birleştiği bir başlık olmuş. Emeğinize sağlık.

• Beğen
Tepkiler: ModernOblomov
Üşenmeden hepsini okudum. Bugünkü sürüşüm aklıma geldiğinde zaten birçoğunu bu yazıları okumadan öncede yapmışım. İstemsizce boyun ağrısını azaltabilmek için aşağı bakmak , seli ön ve gerisine kaykılmak , ayağın ucu ile bastığım pedala ortası ile basmak , bileklerimin ağrısını giderebilmek için sallamak vs. hepsini yapmıştım bugün :) Çünkü bu aralar antrenmansızım ne yazık ki

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Konu açılma tarihine baktım içine girmeden 2016. Eski konu diye girdim içine ama hepsini tek tek okudum herkes için yararlı bilgiler. İçinde yaptıklarımda var yapmadıklarımda. Bundan sonra maddelere göre daha dikkatli davrancagım . teşekkürler çeviri için.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Çok çok teşekkürler

21. Maddeyle alakalı şunları diyeceğim yopun trafikte birden yanan kırmızı ışıkta iki şeridin ortasında kalıyorum.

Lamba yeşil yanmasına yakın (hesaplaması zor değil , soranlar olabilir) hafif harekete başlıyorum tam yanınca asılıyorum pedala ve kendimi mümkünse ( o kadar hızlanmaya genelde mümkün oluyor) sağ şeride atıyorum.

Mantıklı bir olay .

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
27.madde ve sonrasındaki takırtılar ile ilgili bilgiler işime yaradı. Faydalı konu olmuş.

Geri