Feunard
Üye
- Tepki
- 139
- İsim
- Murat
- Başlangıç
- 2004—05
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Sitedeki yorumları okudum,pedal ayağa temas etmiyormuş,rahatlıkla vites ve fren ayarlarınızı yapabilirsiniz diyor.Daha önceki linkler aktif olmadığı için tekrar sormak istedim.
(link) bu ürünü kullanan var mı? Evde bisikleti duvara dayamak yerine buna koyayım diyorum, ayrıca ufak tefek vites ayarı vs. gibi şeyler için iş görür mü?
Kullanıyorum. Benim işimi görüyor. Çok pratik ve faydalı bir ürün, evde kişisel kullanım için gayet uygun. Tek sorun ayar yaparken, tel takarken vs biraz eğilmek zorundasınız. Uzun saatler harcayacaksanız normal tamir standları daha anlamlı olur.Daha önceki linkler aktif olmadığı için tekrar sormak istedim.
(link) bu ürünü kullanan var mı? Evde bisikleti duvara dayamak yerine buna koyayım diyorum, ayrıca ufak tefek vites ayarı vs. gibi şeyler için iş görür mü?
Zaten çok bilgim ve ekipmanım olmadığı için basit ve kısa süreli işlerde kullanacağım, işimi görecektir öyleyse.Teşekkür ederim siparişi verdim.Kullanıyorum. Benim işimi görüyor. Çok pratik ve faydalı bir ürün, evde kişisel kullanım için gayet uygun. Tek sorun ayar yaparken, tel takarken vs biraz eğilmek zorundasınız. Uzun saatler harcayacaksanız normal tamir standları daha anlamlı olur.
Merhaba, bu iki yandan sıkmalı olan modelden tamir sehpası aldım. Bike hand diye aldım made in prc birşey geldi. Iade etmeden denedim ve çok zorlandım kadroyu oturturken. Sele borusunu tutabilenler de çok pahalı. Kanca ile kadronun arka borularına takılıp asmalı olanlardan bir tane alayım diyorum. İş görür mü sizce?
Fotoğraf eklerseniz yardımcı olmak isteyen arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir.
302748 dosyayı görüntüle
Ben bu tipten bir stand kullanıyorum. Fazlasıyla memnunum. Çok ağır bir işlem yapmadıktan sonra, kuvvet uygulamadıktan sonra güzel tutuyor. Aldığımda tabii fiyatlar iyiydi, şimdiki fiyatlardan bilgim yok.
700-1000 lira üstü şuan ne yazık ki beni aşıyor.Fotoğraf eklerseniz yardımcı olmak isteyen arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir.
302748 dosyayı görüntüle
Ben bu tipten bir stand kullanıyorum. Fazlasıyla memnunum. Çok ağır bir işlem yapmadıktan sonra, kuvvet uygulamadıktan sonra güzel tutuyor. Aldığımda tabii fiyatlar iyiydi, şimdiki fiyatlardan bilgim yok.
Bu sehpadan kullanıyorum. Amacınız sadece bisikletiniz bir köşede bunun üzerinde dursun ise işinizi görür, bunun üzerinde sök tak veya tamirat yapmak istiyorsanız pek mümkün değil. Boyu kısa ve tamirata uygun bir sehpa değil700-1000 lira üstü şuan ne yazık ki beni aşıyor.
Şu tarz olur mu diye merak etmiştim:
302749 dosyayı görüntüle
Vites ve fren ayarı yapmak için aslında almak istiyordum. Olmaz mı diyorsunuz?Bu sehpadan kullanıyorum. Amacınız sadece bisikletiniz bir köşede bunun üzerinde dursun ise işinizi görür, bunun üzerinde sök tak veya tamirat yapmak istiyorsanız pek mümkün değil. Boyu kısa ve tamirata uygun bir sehpa değil
pek olmuyor çünkü yüksek değil alçak bir sehpa, pedalla sehpa arasında da fazla mesafe olmadığı için pedal dönüşlerde sıkıntı çıkarabiliyor, vites ayarını direksiyondan yapacaksanız mesafede uzun kalıyorVites ve fren ayarı yapmak için aslında almak istiyordum. Olmaz mı diyorsunuz?
Çok uygun olmuyor. Rahat bir çalışma olmaz. Sebebi gidon rahat durmuyor dönüyor. Döndüğü için de bisiklet gönyede durmuyor. @Ser PER in de dediği gibi sadece ayakta durması için uygun bir sehpa diyeyim.Vites ve fren ayarı yapmak için aslında almak istiyordum. Olmaz mı diyorsunuz?
Vites ve fren ayarı yapmak için aslında almak istiyordum. Olmaz mı diyorsunuz?
ahmet çalışkan fren konusunda haklı olabilir ama ben özellikle vites konusunda çok rahat yapamıyorum. Belki benim beklentimi karşılamadığındandır. Yüksek değil çünkü ve o mesafeden hem vitese hem direksiyona rahat ulaşamıyorum. pedalda bana sıkıntı oluşturuyorKafam karıştı şimdi 😀
Tekrar merhaba, marka model verebilir misiniz memnunsanız? Ona göre ben de bakayım. Bugün bir kitap setimi daha elden çıkarıp bisiklet bütçesine ekledim 😀 böyle giderse evde birşey kalmayacak.Fotoğraf eklerseniz yardımcı olmak isteyen arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir.
302748 dosyayı görüntüle
Tekrar merhaba, marka model verebilir misiniz memnunsanız? Ona göre ben de bakayım. Bugün bir kitap setimi daha elden çıkarıp bisiklet bütçesine ekledim 😀 böyle giderse evde birşey kalmayacak.
Diskdünya isimli fantastik bir seriydi. Bir iki gün içinde de muhtemelen 3d yazıcı ve kürleme cihazımı satacağım. Evde bir bebek olacak artık o sebeple kimyasal işler sakat. Ben de nakite dönüştürüp bu hobiyi destekleme kararı aldım 😀Merhabalar;
Benim aldığım (link). Bütün işlerimi, vites ayarıdır, temizliktir, zincir sökme takmadır vesaire hepsini bununla yapıyorum. Türkiye'de muadilleri pahalı olduğu için bunu almıştım pandemi öncesi. 700 liraya filan geliyordu o zaman tabii. Fazlasıyla memnunum.
Hangi kitap setini sattınız? Onu merak ettim. Üzücü olmuş.
Diskdünya isimli fantastik bir seriydi. Bir iki gün içinde de muhtemelen 3d yazıcı ve kürleme cihazımı satacağım. Evde bir bebek olacak artık o sebeple kimyasal işler sakat. Ben de nakite dönüştürüp bu hobiyi destekleme kararı aldım 😀
Cok teşekkür ederim 😀İyi bir karar almışsınız. Bâki olsun hevesiniz. Bebeğe de hoş gelsin dileklerimi ileteyim. =]