Scudo Sports

Tarabya

arkadaşlar bende zaman zaman çıkıyorum...gördüğünüzde durdurabilirsiniz..gri giant..perşembe ve pazar sabahları uygunum...diğer günlerde akşam saat 8 den sonra uygun olabiliyorum...yeniköydeyim..
selamlar..

Scudo
@ozgur_pars

Merhaba, Sultanahmet'e yarışı izlemek için gitmek istiyorum ben de, kaçta yola çıkacaksınız? İstinye'den katılabilir miyim size?

Keyifli Pedallamalar:cool:

arkadaşlar yarış kaçta başlıyor ve kaç gibi çıkış yapmayı planlıyorsunuz

Selam arkadaşlar,
yarın için benim önerim Sarıyer'den katılanlar olarak Cumhurbaşkanlığı bisiklet turuna gitmek olacak.Saat:10'da Kireçburnun'da parkta Aliyev heykeli önünde buluşup oradan birlikte Sultanahmet meydanına gitmeye ne dersiniz...
538 368 41 83

• Beğen
Tepkiler: selim yıldız
arkadaşlar önemli bir aksilik olmazsa halid can,ben(lori) ve nihat yarın 11'de beşiktaş barbaros hayrettin paşa heykelinin orda buluşup belgrad ormanına pedal basmayı düşünüyoruz...tempomuz genel olarak ortalama 24 - 27 km civardır(rampalarda biraz düşüyor tabiiki)...daha hızlı olanlara asla karışmıyoruz ve performanslarına saygı duyuyoruz...Belgrad ormanında biraz vakit geçirdikten sonra 3 gibi geri dönüş yoluna çıkacağız...malum derbi gecesi hiçbirimiz maçı kaçırmak istemiyoruz...katılmak isteyenler 11'da barbaros hayrettin paşa heykelinin orda olsun...

herkese bol pedallı günler...

• Beğen
Tepkiler: Okronos
@Okronos

Merhaba, Sureden saat 10 :00'da Kireçburnu'ndan çıkma önerisinde bulunmuş, biraz daha geçe alsak fena olmaz gibi en azından kahvaltıyı evde yapıp çıkabiliriz, bence 10:30 veya 11:00'de olabilir.
Kireçburnu-İstinye arası 15 dk civarı sürer sanırım. Haberleşiriz.

• Beğen
Tepkiler: Okronos
Merhaba,
Ancak bu arada tur saat:11:00'de Sultanahmet meydanından başlayacak 1 saatte oraya girmek mümkün olmayabilir bile...Ben bisiklet yarışını izlemek hatta mümkünse o parkura yarıştan sonra girmekte isterim...O yüzden kahvaltıyı yolda yapmak daha iyi olmaz mı?:)
Saat:10:00 gayet iyi değil mi?:)

• Beğen
Tepkiler: Özgür Nevres
@sureden

serkan bende tarabyadayım kireçburnundaki dediğin parkta buluşalım ozaman diğer arkadaşlarıda yoldan ala biliriz irtibat numaraları bıraksınlar ben senin teli yazdım bir sorun çıkmaz ise sabah saat 10.00 ordayım çıkar ise sana bigi veririm tşkrlr görüşmek üzre

@sureden

Madem yarış saat 11:00'de başlıyor bende 10:00'da heykelin orada olurum.
Görüşmek üzere

@selim yıldız

Yarın Kireçburnu'na gelemiycem, Beşiktaşta dahil olucam gruba. 10:45 civarı Beşiktaşta olursunuz sanırım.

ben de buluşma yerinde olamıcam çok özür dilerim çok öneli bir işim çıktı üzgünüm görüşmek üzre.

selamlar,
Eger gelebilen arkadaşlar daha erken gelirse saat
10.00 dan önce de yola çıkabiliriz arkadaşlar...
5383684183 numaramdan haber bırakınız...
sağlıcakla kalın...

arkadaşlar bizler de (halid can ,lori,ve nihat)belgrad ormanı gezisinden geçirmekte olduğum rahatsızlık yüzünden vazgeçtik...öğle saatlerinden yediğim bir şeyden zehirlenmişim...belki katılacak olan vardır die not düşiim dedim...herkese bol pedallı günler...

Arkadaşlar dün tek başıma Tarabya'dan Garipçe turu yaptım inanın çok zevkliydi.Zor olan sadece Sarıyer'den yukarı çıkmaktı biraz zorlandım ama başardım ondan sonra inanın bukadar güzel bisiklete binme ortamı bulacağımı sanmıyordum.Ama süper ortamdı tertemiz bir hava ormanın serinliği mükemmeldi Garipçedeki kaleye kadar gittim orda biraz dinlendikten sonra geriye dönüş yaptım ilginç fotolar çektim ama ekleyemiyorum üzgünüm kendimdeki eksikliği Hacıosman yokuşunu çıkarken anladım çünki yokuş bitmiyordu pedalı çevirecek gücüm kalmamıştı ama yokuşu bitirdikten sonra çok mutlu olmuştum dünyalar benim olmuştu belki bunu birçoğunuz daha önceleri yaşamışsınızdır ben ilk defa yaşadım çünki bukadar yorulduğumu hatırlamıyorum kondisyon eksikliği olsa gerek neyse umarım bu tarz turları hep beraber yaparız hepineze sayğılar sevğiler görüşmek dileklerimle dediğim gibi fotolar için üzgünüm beceremedim.

sarıyerli arkadaşlar bir türlü bir araya gelip tanışamadık en kısa zamanda tanışmak dileklerimle.

sarıyerliler olarak görüşmek için bir gün belirleyelim ancak bu hafta içi akşam olsun...herkes fikirlerini belirtsin buradan

• Beğen
Ben hafta içi her daim müsaitim,belirleyeceğiniz bir zamanda buluşabiliriz,kasapçayırı mevkiinde oturuyorum.Zeminin kuru olduğu çoğunlukla her gün sarıyer-ortaköy arası antreman yapıyorum.

• Beğen
selam arkadaşlar. haftada 4-5 gün tarabyadan yola çıkıp ortaköy beşiktaş hattı boyunca kendi kendime peugeot marka açık gri renktki bisikletimle spor yapıyorum. bana katılmak isteyenler irtibata geçerse güzel olur. herkeze iii pedallamalar.

Ben katilirim. Beşiktaşta oturuyorum. Tanişalim. 0537 694 07 77 yada kouşup uygun zamanda tur yapalim.

Geri