Scudo Sports

Tarabya

ok ben eğer görürsem mutlaka durdurucam benimde resimde görülen bianchi siyah beyaz kırmızı renkleri var buluşmak kaşılaşmak dileğimle.

Scudo
arkadaşlar bu sabah (cumartesi) uyanabilirsem yeniköy - sarıyer arası turlamayı düşünüyorum. katılmak isteyen olursa beklerim :) siyah-beyaz kron :)

cem selam. beşiktaş ta oturuyorum. bike & outdoor buluşma noktamız olabilir.

Tüm arkadaşlara merhaba, bende avrupa yakasında oldugumdan genelde pazarları besiktas- bahcekoy yapıp donuyorum, anadıgım kadarı ile grupla antreman yapmıyorsunuz, bu parkurda düzenli antreman yapan gecen seneki arkadaslarla bazen karaköyden vapurla Kadıköye gecip Bostancı-Sabiha gökcen antreman yapan arkadaslara katılıyorduk, tanısma ve grup antremanı icin deneme olarak bir kez karşıya geçmeyi öneriyorum , takım olarak antreman yapmak çok daha keyiflidir
Karsı tarafın antreman baslangıcı 8:00 de , gideriz derseniz karaköy vapur iskelesinde bulusma saatini konusuruz

• Beğen
Tepkiler: metin1973
@berk arat

Merhaba ben bu grubu yenı kesfettım. bı ıkı antreman yapabılırsek bende katılmak ısterım. Haberleselım.

@selim yıldız

Merhaba ben ıstınyeden her ıkı yonede katılım yapabılırım sarıyer besıktas.
Bı ıkı antremen yapmam gerek sadece. Memnunıyetle katılırım.

Haberlerınızı beklıyorum

beyler sabahmı çıkıyosunuz bende beşiktaş ortaköy sarıyere kadar gidip dönüyorum haftaiçi saatler uyarsa buluşalım?

aksam ustlerı ve sabah yapılcak her antremana gezıye katılabılırım beyoglu cıhangırde oturuyorum

@berk arat

ben senı besıktas cıvarında gordum zannedersem yol bısıkletıydı senın makıne dımı

@Ayysun Ozcan

ben genelde haftanın 3 günü çıkıyorum tarabyada ortaköy yapıp geliyorum aslında buluşup haberleşip beraber yapa biliriz çok daha iyi olur

Merhaba arkadaslar, Pazar sabahi uzun bir tur yapma planim var. Rotayi kabataslak olarak sahilden Buyukdere-Sirkeci-Kagithane-Kemerburgaz-Bahcekoy-Cayirbasi-Buykdere olarak dusunuyorum , katilabilecek arkadaslar haber verirlerse sevinirim. Rota cok muhim degil, katilacak arkadaslarin istegine gore uzerinde oynama yapabiliriz.

dogma buyume sarıyer merkezlı olrak derımkı kıymetını bilin abiler kardesler:Dama malesef sımdı uzak oturuyorum ama yınede bısıkletımle ızledııgm guzergah genelde sarıyer

Merhaba arkadaşlar, Yarınki tura saat 10:00'da Sarıyer'den başlıyoruz. Rotayı Ozan'la beraber Sarıyer-Sultanahmet olarak belirledik. Katılmak isteyenler yoldanda iştirak edebilir.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
abicim ben beşiktaşta oturuyorum ne istersen ora bilirsin ayrıca sşteye hüş geldin

herkese selam yarın belgrad turu wardır herkes davetlidir gelmek isteyenler başiktaş balık pazarının önünde olsunlar saat 09.00 tel 0506 830 34 26

Merhaba arkadaşlar,

Düzenleyeceğiniz turlara Reşitpaşa dan katılmak isterim.
Genelde tek başıma çıkıyorum. Son olarak 27 Eylül de
Emirgan-Sirkeci-Yenikapı-Ataköy-Florya turu yaptım.
Bu arada,Yenikapı dan sonra, bisiklet yolu var.

Anladığım kadarı ile "yaptık oldu" demişler.
Bu kadar mı özensiz bir çalışma olur, hayret!

Sağlıcakla kalın...

Bende sarıyer kozdere oturuyorum.Hergun tek basıma antreman yapmak adamın canını sıkıyor.Ciddi olarak gelicek önem vericek kişilerce sabah grubu kurmak ıstıyorum (YOL BİSİKLETİ)...

PROGRAM
*PAZARTESİ:SARIYER-EMİNÖNÜ ORTALAMA 55 KM
*ÇARŞAMBA:BAHCEKÖY-KEMERBURGAZ-GÖKTÜRK-ESKİ İST. KIRKLARELİ YOLU ORTALAMA 70-80 KM
*PERŞEMBE:SARIYER-YENİKAPI

istenildiği zaman daha fazla mesafe ve hız kat edilebilir :) olmazsa sabah grubuna katılabilirim...

----------AtillA Cycling Team----------

hafta içi hergun sarıyerden-eminonu-alibeykoy-kagıthane-kemerburgaz-bahcekoy antreman yapıyorum ama kımseyı yolda gormuyorum :) tek basıma yolda gıtmek canımı sıkıyor...ortalma 35-45 arası hızla gıdecek olan varsa ulassın bana...

• Beğen
Tepkiler: TÜRKER ÜNAL
hisarüstünde oturuyorum haftaiçi-haftasonu sabahın körü gecenin yarısı hemen her saate uymaya çalışırım. ortaköy-sarıyer ve benzeri turlarınız için potansiyel katılımcıyım. tanışalım, turlayalım.

iletişim için smee_kel@hotmail.com msn ya da mail olarak kullanabilirsiniz.

Geri