Scudo Sports

Tarabya

@Tarık GÜLER

18 nisan pazar günü belgrat mangal keyfi bisiklet gezisi yapılacaktır..saat 9:45 de beşiktaş barbaros hayrettin heykelinin(iskele önü) önünde toplanıp belgrada geçicez.katılmak isteyen herkesi bekliyoruz.iletişim için 0533 491 70 59.yada faceden bilgi geçin katılım için...tüm bisikletçilere duyurulur.. bol pedallı günler :)

Scudo
@berk arat
18 nisan pazar günü belgrat mangal keyfi bisiklet gezisi yapılacaktır..saat 9:45 de beşiktaş barbaros hayrettin heykelinin(iskele önü) önünde toplanıp belgrada geçicez.katılmak isteyen herkesi bekliyoruz.iletişim için 0533 491 70 59.yada faceden bilgi geçin katılım için...tüm bisikletçilere duyurulur.. bol pedallı günler :)

@Zekeriya Gecenoğlu

slm.dostum numaranı verirsen yada özelden yollarsan sahil turlarımızda senide alalım aramıza.(ağır oldu bu aramıza alalım kelimesi yahu :D :D )

@enver akdemir

hoşgeldin adaş :D :D ne mi yapıyoruz.valla geziyoruz dolaşıyoruz,mangal partileri yapıp zıkkımlanıyoruz :D gel hep beraber zıkkımlanalım :D :D hafta sonları turlar düzenliyorum.senide bekleriz turlarımıza.önceden herkese mesaj ilede bilgi veriyorum.numaranı yollarsan sanada bilgi geçerim.önümüzdeki pazar günü de paintball turu yapıyorum.buyur gel.konuyu gezi bölümünden takip edebilirsin.savaşma seviş adlı konu.görüşürüz..

ooo adaş güzel valla tam benlik ama biraz geç kaldım iş nedeni ile fazla vakit ayıramıyorum istanbul dışındaydım 4 temmuzda bir grup kartepeye çıkacaklarmış oraya gitmeyi düşünüyorum siz de varmı bişeyler.

TEL:5376328395

Tarabya-Yeniköy-İstinye arasında oturan, 2teker kullananlar :) o civarda binmek isteyenleer..

hisarüstündeyim genelde bebekten sarıyer tarafına doğru dolaşıyorum. sana katılabilirim. msnden ulaşabilirsin arthur_hellsfire at hotmail.com

konuyu hortlattım ama görünce dayanamadım :) Böyle bir grup kurarsak gerçekten güzel olur benden 5-6 kişi çıkar eğer kabul ediyorsanız başlatıyım konuyu zaten biz arkadaşla konuşuyoduk kursak mı diye müsait zamanlarda birlikte tur atarız falan veya diğer gruplarla beraber bi yerlere gideriz güzel olur bence. Siz ne dersiniz ?

ben de rumelihisarı tarafındayım.hazirana kadar katılamam ama sonra yapılacak turlara katılabilirim.

Merhaba bende Yeniköy'deyim, foruma yeni üye oldum. Nasılsınız ne var ne yok :cool:

@kumsuyu

Merhaba hoşgeldiniz yeni konu açıp kendinizi tanıtırsanız daha iyi olur...

merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra yeniden yeni bir bisikletle başlangıç yapmış bulunmaktayım haliyle forumada yeni katıldım :) tarabya ve çevresinden kullanıcı arkadaşlarla tanışıp haberleşip akşam üstü yada günübirlik gezenti turlar organize edebiliriz.

Merhaba Hoşgeldiniz...Bende Büyükdere'nin yukarısında Kocataş mahallesinde oturuyorum kısmetse ilk sahil turumuzda tanışırız

15kg ve üstü bisikletli arkadaşları yandaki agırvasıtaforumu.com adresine alıyoruz =D
belirttiğin gibi baya bir ara verdin, 3 tekerlekliden sonra çok farklı gelebilir telaş yapma alışıcaksın =D

Selamlar,
İki arkadaş Cumartesi günleri İstanbul Tarabya - Beşiktaş arasi tur yaparak Belgrad Ormanları'na gidiyoruz. Katilmak isteyenler olursa haberleşebiliriz. Yaklaşik 45 - 60 km kadar bir yol yapiyoruz.
Saygilar!

• Beğen
Tepkiler: yalçın eser
selamlar bende tarabya da ikamet ediyorum ama sizin tur beni tırstırdı 46-60 km :) ortaköye kadar size katılabilirim

haberleşebilirsek katılmak isterim. 1 yıllık bir ayrılıktan sonra sarıyer'e döndüm.
sürüş zevki olan, bol yokuş ve inişli güzergahlar; cayirbasi, kocataş, bahcekoy, gumusdere, zekeriyakoy, fener, garipce vb taraflarinda binmeyi tercih ediyorum.
yağmurlu günlerden sonra görüşmek dileğiyle

Geri