Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Taso

@Burcuu

Konuyu 5 ay sonra canlandırıyorum ama elinizde takaslık veya satılık looney tunes ve pokemon tasolar varsa görüşelim :)

Scudo
Benimkiler duruyor. Takas olabilirde ugrasmak cok istemem satmayı xaten hiç düşünmütorum. Cocukluk tasolar ve cilliler kutuda duruor cok kalmasada gene olsa gene lırım cips

Yaklasik 500 tane biriktirdikden sonra artik buyudugumu dusunup tum tasolarimi kapış yapmistim. It gibi pismanım :(

Bende. Bir poşet dolusu vardı koleksiyon niyetine saklıyordum ama artık yoklat çöpe atmışlar çöpün içine dahi baktım ama yok resmen konteynıra daldım

• Beğen
Tepkiler: umutcanv
Taso nesli geçtiğinde evde bulduğum bütün tasoları mahallenin çocuklarına vermiştim. Bir tanesi bile el sürmeyip bunlar ney diye bakmışlardı. sonrada ellerinde telefon veya tabletle oynamaya devam ettiler.

• Beğen
Tepkiler: suat akman
@massaget tasolar tam koleksiyonluk tabiki :) sizin yaş kaç merak ettim :)

mubarekler nerden aklınıza geldi :) tuhaf oldum akşam akşam

@soul_boy
Adamda gömü var ahahaa :D Süpermiş abi :D

Digimonlu tasoların kenarlarını katlamadan üst üste koyup, sonra hepsini birden bükmeye çalışırdım. Sonuç kıpkırmızı bir el :D

• Beğen
Tepkiler: soul_boy
@Burcuu
Merhabalar tasolarınız duruyor mu acaba ?

Son düzenleme:
2019-06-15 23.50.53.jpg2019-06-15 23.52.11.jpg
These are my pokemon tasos, there are many like them; but these are mine.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sekizce
@chnkrmz
Ben de kepmek diyordum kertmek diyen de duydum ama ütmek denildiğini hiç duymamıştım.

Gece gece şu pokemon tasolarını görmek bile mutlu etti, konuyu hortlatan arkadaşa ve ilgili taso koleksiyonerine teşekkür ederim. ?

@Burcuu

Bir kaç adet tasoya ihtiyacım var. Sizi üzmeyecekse, koleksiyonumu tamamlamam da yardımcı olmak isterseniz çok sevinirim. (İsterseniz satın alabilirim veya takasta yapabiliriz.) Size nasıl ve nereden ulaşabilirim ? Forum kuralları gereği mesajda atamıyorum

Geri