Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt gibi pedli şortlar

isparta32

Aktif Üye
Tepki
12
Arkadaşlar şu anda Isparta'da oturuyorum ve burası tayt giymeye uygun bir yer değil anlarsınız. Tayt gibi aynı rahatlığı sunan pedli şortlar var fakat bir çok model var. istiyorum ki tayt gibi rahatlıkta olsun pedli olsun. Yardımcı olurmusunuz?

Scudo
varda 90eu dan başlıyor... Sen en iyisi tayt giy üstüne şort giy;)

Ben ilk tayt giymeye başladığım zamanlar tayt üstüne şort takılıyodum. Rahat oluyor. Şort modelleri biraz daha pahalı ve bulmak zor.

• Beğen
Tepkiler: selcuktnt
İzmir'de bile bulmak zor tayt şortları.Bulunsa bile fiyatları 100 lira falan.Yanılmıyorsam İzmir'de hiçbir bisikletçide şu anda yok.Ya tutulmayan bir ürün yada çok yeni olan bir ürün.
Bence en iyisi tayt üzerine güzel bir şort...

Erdoğanlar Bisiklet
(link)

Delta Bisiklet
(link)

Bike And Outdoor
(link)

İsparta da neden tayt giyilmiyormus ben anlamadım??? Ben iki yıldan beri ısparta da bisikletle antrenman yaparım yaz kış da tayt giyerim . TAYT eger ki ISPARTA halkında sadece cinsel fantezileri çağrıştırıyorsa bu onların ayıbı. SPOR AHLAKI 'nı oturması lasım. BU FORUMDAKI HİÇ KİMSE TESHİRCİLİK AMACIYLA TAYT GIYMIYOR. bildigim kadarıyla AERODİNAMİNİN ÖNEMLİ OLDUGU KAYAK,BİSİKLET,YÜZME(HİDRODİNAMİK) gibi çoğu sporda dar giyim söz konusu ..

AMA Bu kadar da olmasın N'olur. Etek giyen birinin ACABA İÇ ÇAMAŞIRI GİYMİŞ Mİ ??? diye bakılmasın. GIYINMEK DEGİL BAKMAK(BEN RÖNTGENCİLİK diyorum direkt) AYIPTIR. ÇÜNKÜ HERKES İSTEDİĞİ ŞEYİ GİYMEKTE ÖZGÜRDÜR.

Taytın üstüne futbolcuların giydiği, halı saha maçlarında kullanılan geniş kesim şortlar var. Anlamazsın bile. Rahatını engellemez. Ben de Fatih-Çarşamba'da sürüyorum. Rahatsız olabilirler diye şort giyorum.

yaw kim rahatsız olacak?? anlamıyorum ... sen rahat mısın değil misin ?? Bu önemli değil mi??
Başka birisi ben tayt giyiyorum diye neden rahatsız olsun??Üstelik biz bunu pazara giderken giymiyoruz bunun adı SPOR giydigimiz şey de SPOR KIYAFETİ !!!!

Specialized'ın tam size göre bir ürünü var. Şort içersinde pedli tayt ayrıca istediğiniz zaman taytı çıkartıp sadece şort olarakta kullanabiliyorsunuz. Ayrıca son derece de şık. İzmir Doruk Bisiklet'te var ayrıca istediğiniz yere kargo da yapıyorlarmış.... İşte resmi....

http://img505.imageshack.us/img505/5480/showimagewt1.jpg

@redoxxxxx

Fiaytıda 78€ bu ürünün...

bende pedli tayt düşünüyorum ama en mantıklısı tayt üstüne şort giymek

arkadaşlar ben bursa'da yıldırım ilçesinde oturuyorum ve bu ilçede benden başka tayt giyen yok.ayrıca bu ilçede çok dinci vs kesimler var.doğulu(yanlış anlaşılmasın lütfen) çok insan var.ben rahatım.belli bi zmn çok farklı bakışlarla karşılaştım ama artık millet alıştı.yiğitin dediği gibi '' önemli olan sizin rahatınız''.
açıkçası benm umrumda değil.beni yanlış değerlendirmek, o onların ayıbı:)
saygılar...

• Beğen
Tepkiler: tecadisk
17-18 yıl önce Adana'da tayt giymenin ne demek olduğunu yaşamış biri olarak durumu en iyi anlayanlardanım. Tavsiyem hazırdaki taytınız üzerine en havadar şortunuzu giymeniz.

Biz de zamanında bir çok zorlukla karşılaştık. Sanırım her bölgede öncü olanlar bu aşamaları geçmek zorunda kalacak. Tabi illa tayt giyecem tutkusu arkasında mahallede problem olmak da, ortak konumuz olan bisikletin kötü reklamından başka bir şey olmaz.

Ya arkadaşlar ucuz ama kaliteli tayt tavsiye edebilir misiniz? En ucuz taytlar kaç paradan başlar birde bu taytlar yazın pişik yapmıyor mu? Hiç kullanmadım ama yeni bisikletimle beraber almayı kullanmayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

en mühimi kendinizi nasıl rahat hissettiğinizdir ki psikolojik anlamda kastım ;yani çevreye aldırmamazlık edemiyorsanız ve kendinizi çevrenin onaylar desteğiyle konforda hissediyorsanız tayt giymek zorundada değilsiniz, bisiklet sürcem die mecburiyetler altına girmeye gerek yok sadece kendiniz için doğru olanı seçin...

ben onceleri ne tayt giyerim nede giyenle konusurum diyordum:) (saka bir yana )amma artık giymeyi bile dusunmeye basladım belli bir yerden sonra kalcadaki acı ve ruzgar bisikletten bıktırıyor...

amma hala kulanmıyorum :)

Ya bunların fiyatı nedir en ucuzu ne kadar başlar, tavsiye ettiğiğiniz bir tane yok mu? Tekrar başlık açmayayım dedim. Onun için buraya yazdım.

gist marka uygun fiyetlı taytlar delta bisiklette olmasi lazım, oraya bakabilirsin. bi soruda pişik yaparmı demişin. bana pişik yapmadı hiç ama olur diye endişeleniyorsan pudra dok biraz pişik olabilecek noktalara..

Geri