Tek taytla her gün bisiklet sürmek olacak iş değil Her gün aynı pantolonu giymiyoruz sonuçta, en az 2 taytın olması lazımArkadaşlar aklıma takılan bir şey var. Malum tayt giyerken iç çamaşırı giyilmemesi gerekiyor (en azından ben öyle biliyorum). İyi taytların fiyatları yüksek olduğu için genelde herkesin 1 tane taytı var. Hemen hemen her gün sürüş yapan birisi olarak taytımızın hijyenini nasıl sağlayabiliriz ? Her gün tayt ve forma için çamaşır makinesi de çalıştırmak abes olur herhalde. Bide kuruma süresi de var 😀 Taytın pedini temizleyen, zahmetsiz bir ürün var mı acaba ?
2 adet taytım var. yazları ilkini kullandıktan sonra 1-2 gün içinde diğerini de kullanacaksam kirli sepetine atıyorum. 2.yi kullandıktan sonra eldivenler dahil tepsini (1 çift eldiven, 2 set forma, 2 çift çorap) kısa programda yıkıyorum...Arkadaşlar aklıma takılan bir şey var. Malum tayt giyerken iç çamaşırı giyilmemesi gerekiyor (en azından ben öyle biliyorum). İyi taytların fiyatları yüksek olduğu için genelde herkesin 1 tane taytı var. Hemen hemen her gün sürüş yapan birisi olarak taytımızın hijyenini nasıl sağlayabiliriz ? Her gün tayt ve forma için çamaşır makinesi de çalıştırmak abes olur herhalde. Bide kuruma süresi de var 😀 Taytın pedini temizleyen, zahmetsiz bir ürün var mı acaba ?
Gün aşırı olduğu sürece ve iyi hava aldigi surece burada bir sorun yok. Bir cok kaynakta da yikama dışında ilk verilen oneri bu oluyor. Hem ekipman cesitliligi olmadiginda bazen de kurutmanin cok mumkun olmadigi durumlarda yapilabilir.Havalandırıp, havalandırıp giyiyorum. Yalan yok... 🤣 🤣 🤣 🤣