Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

@ahmetcan44

Bu kaskı kullandım gayet rahat. 300grmın altında hem.

Scudo
erdal kardeş savant modeli 200 tl civarında ,bende giro indicator ve levior vista arasında kaldım

İstanbul'da kaliteli Giro, Rudy veya önerdiğiniz marka varsa Avrupa yakasında Beşiktaş-Karaköy-Sirkeci taraflarında nerede bulabilirim acaba?

Bike and outdoor'dan giro indicator aldım gayet güzel hoşama gitti teşekkürler öneriler için

Sonunda dün Ankara Decathlon'dan hanıma B-Twin (54.95 TL), kendime de Bell (54.95 TL) kask aldım. Hanımın ki daha şık bişeydi, benimkini de hem 75 TL'den düşmüş, hem rengi bisikletle uyumlu hem de havalandırmaları daha çok diye tercih ettim. Zaten hanıma zorla taktıracam şık olsun bari dedim:))))) B-Twin'in race modeli vardı çok güzel, hafif ve havalandırmaları süperdi ama 115 TL'ye kıyamadık:utn:

(link)

Ben bu kasktan aldım. Hem bisikletim de kırmızı olduğundan hem de buradaki fiyatından 20 lira daha uygun olduğundan. Ön tarafında böcek filesi, 18 havalandırma deliği var ve güvenlik sertifikaları olduğu için tercih ettim.

Ayrıca 270 gr civarında:)

@umut a
Firma adı iyiymiş, hanım (Gizem) bilse tuttururdu buradan alalım diye:))))) Bu fiyatlara kıyamadım ben 50 civarı almaya kastırdım bu yüzden Decathlonu tercih ettim.

@BrkSlgn

Hocam ust kisim biraz buzusuk duruyor ve renk secenegi beni dusunduruyor. Gri yahut fume tonunda bakiyorum. Yoksa bu renk 2 senede tamamen solar. Fiyati fena degil ama marka ve kumas kalitesi nasildir bilemiyorum.

şortların ne gibi bi faydası oluyor ? Ayrıca pedli taytların ? Popoda oluşan ağrıyı engelliyor mu mesela

fullface kask yazın sorun yaratır mı ?

@umut a

Güle güle kullanın. Fakat Gizem Bisiklet denen firmanın yaptığı çok yakışıksız, çok amatörce bir davranış. Giro d'Italia'nın logosunu araklamışlar. 32 yıllık firmanın böyle acizliklere başvurması vahim.

http://2.bp.blogspot.com/-n0S8C3sidsk/T6O6A7s5F7I/AAAAAAAAAUk/btaVrFEK6cg/s1600/giroditalia_logo_.jpg

http://www.gizembisiklet.com/images/theme-logo.png

teşekkür ederim. açıkçası hiç dikkat etmemiştim logosuna. kaskı eskişehirden almıştım. tavsiye etmek için internette aratınca gizem bisikletin sitesindeki linki atmıştım. iyi yakalamışsın gerçekten.

Merhaba arkadaşlar.
Bisikletimi alalı henüz bir hafta olmadı. ((link)) Yanında kask da alayım dediğimde tek seçenel bisikletçinin elindeki Action marka 45 TL'lik kask idi. Dışarıdan baktığında köpük olduğunu rahatça anlaşılan kaskı eve dönüş yolunda bir kaza yaşama ihtimaline karşı aldım. Burada yazılanları okuyunca ve paylaşılan vidyoyu da izleyince içim karardı. İzmit'te işe yarar kask satan yer bilen var mı? Gidip deneyeyim şu bahsettiğiniz ürünleri.

@Muhammed Çakın

Sort bir tercihtir ayrica bisikleti kenara birakip gunluk bazi isleride halletmwk mumkun. Malum full tayt ile bazi zorluklar olabiliyor. Ancak yine de tayt kullandihimda oluyor.

Pedli sistem ise sadece kullanim kolayligi ve rahatligi icin degil saglik acisindan zorunluluk. Malum kimse genc yasta kisir kalmak istemez. Hatta bwnce bisiklette kask kadar onemli.

Selamlar.

Uygun fiyatlı bisiklet şortu veya tayt alacağım. (Öncelik şort) Bir model beğendim fakat Decathlon'un stoklarında yok.
(link)
Tavsiye edeceğiniz marka(lar) ve model(ler) var mıdır? Yurtdışı alışveriş sitesi de olabilir.

aktifpedal.com Specialized marka taytları tavsiye ederim. kumaşı da pedi de üst seviye.

75 lirayı şorta bağlamayın bence. Taytın yerini tutmaz. O bütçeyle forma + tayt bile alabilirsiniz neredeyse.

Geri