Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

Yok mu sortlu ped falan yav kuyruk sokumundaki ağrıdan oturamaz oldum.

Scudo
Yok mu sortlu ped falan yav kuyruk sokumundaki ağrıdan oturamaz oldum.
Bir arkadaşım tayt veya forma giymeyi tercih etmediği için direkt iç çamaşırı şeklinde olan pedli taytlardan kullanıyor. Zamanında aliexpressten almıştı ama benzer ürünler amazon ve hepsiburada gibi yerlerde de mevcut.
(link)
(link)
Askılı da kayma belde açılma olmuyor ama büyük tuvalet ihtiyacı olduğu zaman kabus oluyor askısız da ise wc ihtiyacı okey ama kayma belde açılma oluyor
Aynen katılıyor dün sürüşte benzeri bir mevzu da geçmişti. Bende askılı tayt kullanıyorum. Tuvalet ihtiyacı olunca sıkıntı yaratabiliyor, bir kere askılarını takmadan kullandım zaman kıpırdadıkça aşağı doğru indiğini fark ettim.

@Myali bedeniniz nedir?
L.
Bir arkadaşım tayt veya forma giymeyi tercih etmediği için direkt iç çamaşırı şeklinde olan pedli taytlardan kullanıyor. Zamanında aliexpressten almıştı ama benzer ürünler amazon ve hepsiburada gibi yerlerde de mevcut.
(link)
(link)

Aynen katılıyor dün sürüşte benzeri bir mevzu da geçmişti. Bende askılı tayt kullanıyorum. Tuvalet ihtiyacı olunca sıkıntı yaratabiliyor, bir kere askılarını takmadan kullandım zaman kıpırdadıkça aşağı doğru indiğini fark ettim.
Benim sürüşlerim genelde iki saat olduğundan ve canım sıkıldığında bisikleti bağlayıp başka işler de yaptığımdan dolayı forma- tayt işi bana zulm olur gibi geliyor,hissettiriyor

jordanredin airmesh pedli taytını 12 saat süren sürüşte kullandım. Kesinlikle tavisye ederim efsane birşey bence. Adamlar yapmış. Su boxer benim de aklımı çeliyor.
Taytı bahsettiğiniz kadar iyi değil. Pedi evet çok iyi ama pedin konumlandırması ve kullanılan kumaş yüzünden giriş seviyesi bir tayt. Sürüş boyunca rahatsız oldum sele üzerinde.

Jordanred airmesh pedli tayt ile 2 saatlik bir sürüş yaptım. 100 kg üstü ağır bir sürücüyüm. Aklıma hiç sele gelmedi. Hiç ağrı hissetmedim. Valla süper bir f/p taytı. Bu benim kendi tecrübemdir.

• Beğen
Tepkiler: Tuğrul Tomba
Merhaba MTB için tayt arıyorum. Karşıma Decathlon'un Expl 500 modeli çıktı. Kullanan veya baska önerisi olan var mı?
(Görüşleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.)
decathlon.com.tr/p/erkek-dag-bisikleti-tayti-siyah-expl-500/_/R-p-193433?srsltid=AfmBOooADiAnFTaWTXz-OMGCefxpASmASp9qB6JaaCKpY_aia6sPo7VE
1000019253.jpg

Selamlar kullandığınız/tavsiye ettiğiniz Medium f/p taytları önerebilir misiniz?

Geri