Bir arkadaşım tayt veya forma giymeyi tercih etmediği için direkt iç çamaşırı şeklinde olan pedli taytlardan kullanıyor. Zamanında aliexpressten almıştı ama benzer ürünler amazon ve hepsiburada gibi yerlerde de mevcut.Yok mu sortlu ped falan yav kuyruk sokumundaki ağrıdan oturamaz oldum.
Aynen katılıyor dün sürüşte benzeri bir mevzu da geçmişti. Bende askılı tayt kullanıyorum. Tuvalet ihtiyacı olunca sıkıntı yaratabiliyor, bir kere askılarını takmadan kullandım zaman kıpırdadıkça aşağı doğru indiğini fark ettim.Askılı da kayma belde açılma olmuyor ama büyük tuvalet ihtiyacı olduğu zaman kabus oluyor askısız da ise wc ihtiyacı okey ama kayma belde açılma oluyor
L.@Myali bedeniniz nedir?
Benim sürüşlerim genelde iki saat olduğundan ve canım sıkıldığında bisikleti bağlayıp başka işler de yaptığımdan dolayı forma- tayt işi bana zulm olur gibi geliyor,hissettiriyorBir arkadaşım tayt veya forma giymeyi tercih etmediği için direkt iç çamaşırı şeklinde olan pedli taytlardan kullanıyor. Zamanında aliexpressten almıştı ama benzer ürünler amazon ve hepsiburada gibi yerlerde de mevcut.
(link)
(link)
Aynen katılıyor dün sürüşte benzeri bir mevzu da geçmişti. Bende askılı tayt kullanıyorum. Tuvalet ihtiyacı olunca sıkıntı yaratabiliyor, bir kere askılarını takmadan kullandım zaman kıpırdadıkça aşağı doğru indiğini fark ettim.
Taytı bahsettiğiniz kadar iyi değil. Pedi evet çok iyi ama pedin konumlandırması ve kullanılan kumaş yüzünden giriş seviyesi bir tayt. Sürüş boyunca rahatsız oldum sele üzerinde.jordanredin airmesh pedli taytını 12 saat süren sürüşte kullandım. Kesinlikle tavisye ederim efsane birşey bence. Adamlar yapmış. Su boxer benim de aklımı çeliyor.