Myali
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.649
- İsim
- Sef
- Başlangıç
- 2003—04
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Onca castelli taytım var giriş seviyesi olanda var üst seviyede. Hiç bir taytın pedinde bozulma olmadığı gibi rahatsızlıkta vermiyor. Haa dediğiniz belki aynı taytı yıkayıp yıkayıp giyerseniz olabilir. Hele birde yıkama da yumuşatıcı kullanılırsa vay haline 😂Kondisyonunuza gore km artar zaten o kmler yol bisikleri icin fazla degil. Mtb yada trekking suruyorsaniz iyi.
Ne yüzde 60i castellinin progetto x2 padi 3000 4000kmden sonra odun gibi oluyor ve rahatsizlik veriyor. Ilk baslarda gercekten mukemmel ama suan kisa antreman taytina donustu tam olarak. Uzun surusler icin gonso sqlab tayt diyorum. Padini bozmaniz imkansi gibi bisey sirf jel zaten . Heleki bide kremle kullanirsaniz +10saat direk.
Elimde İtalya'dan aldığım 1 adet var poşetinde. Aynı markadan 4-5 tayt almıştım araya askisiz karışmış. Kışın zwift sürüşlerimde, yazın uzun sürüşlerde (150 km lik) kullandım sorunsuz şekilde. L beden giyiyorsanız fiyatta anlaşırız herhalde.Terletmeyecek,tayt görünümlü olmayan ya da şort ile kombolayabileceğim günlük 50 km turlarımda kullanmak üzere pedli x önerisi olan var mı acaba?)
Yol bisikleti kullanıyorum.Kondisyonunuza gore km artar zaten o kmler yol bisikleri icin fazla degil. Mtb yada trekking suruyorsaniz iyi.
Ne yüzde 60i castellinin progetto x2 padi 3000 4000kmden sonra odun gibi oluyor ve rahatsizlik veriyor. Ilk baslarda gercekten mukemmel ama suan kisa antreman taytina donustu tam olarak. Uzun surusler icin gonso sqlab tayt diyorum. Padini bozmaniz imkansi gibi bisey sirf jel zaten . Heleki bide kremle kullanirsaniz +10saat direk.
ben yine daha olumlu konuşmuşum demek ki 😅 😅 +4 saat sürüşler için orta-üst +8 saat içinse çok iyi bir tayt edinmek lazım. 4 saate kadar genelde popo çok ağrımıyoKondisyonunuza gore km artar zaten o kmler yol bisikleri icin fazla degil. Mtb yada trekking suruyorsaniz iyi.
Bütce meselesi bu isler. Castelli raphaYol bisikleti kullanıyorum.
Sürüşlerim genelde 1:30-2 saat, o yüzden ped kalitesinden ziyade kumaş kalitesi, dikişlerin sağlamlığı, uzun ömürlü olması benim için önemli. O konuda nasıl?
Bende anlam veremedim gercekten hic bir taytimda böyle birsey yasamadim. Belki yikarken bi yanlislik yaptik ama dikkatte ederim yani. Castelliden bu olaydan sonra sogudum cidden.neredeyse her markanın taytını kullandım. pad de eskime diye bir şey ne duydum ne yaşadım. zamanında sora taytım vardı bi tane ufalarak doğaya karışmıştı.
kullandıklarımın arasında assos en iyisi. zaten padli taytın mucidi de assos firması.
Bütce meselesi bu isler. Castelli rapha
Bende anlam veremedim gercekten hic bir taytimda böyle birsey yasamadim. Belki yikarken bi yanlislik yaptik ama dikkatte ederim yani. Castelliden bu olaydan sonra sogudum cidden.
Bib normal şorta göre daha az hareket ediyor bu sayede tayt sürtünmeyi azaltarak konforu arttıyor , ayrıca bel kısmını kapattığı için bele vuracak rüzgarı ve soğuğu bir nebze keserek daha sıcak tutuyor.su BIB olayi nedir?
Biyerde bi hata yaptik sanirim yoksa gercekten bu padler uzun omurlu degiller. Suan padin sadece jel kisimlari destekliyor sunger kisimlari kagit olmus vaziyette.yani castelliden soguyacak bir durum yok bence sizde sıkıntı olma ihtimali daha yüksek.
@z0n3 , @UnchosenOne jordanred'in boxer'i normal kiyafetin altina giyebiliyoruz degil mi, uzerine bir daha pedli tayt giymeye gerek kalmiyor?
Birde bu bisiklet taytlari omru ne kadar oluyor? Decathlon'un taytinin 2 ayda dikislerinin sokulmesi hic mantikli gelmedi. Yazin sicakta kosamadigim icin haftada 200-300k civari suruyorum, fazla mi suruyorum?
vay şerefsizler iyi oldu söylediğinSahte site dolandırıcılar.
Sahte site olduğunu nasıl anlarızSahte site dolandırıcılar.
(link) bence şu fiyat aralığındaki taytların çoğu 4 saate kadar iyi dayanırmax 4 saat sürüşler için terleme yapmayan şort önerisi istiyorum?
Rapha'nın kendi sitesi hariç başka sitesi yok. Kendi sitesi (link) bunun dışında rapha türkiye yada diğer ülke isimlerinde olan siteler sahtedir.Sahte site olduğunu nasıl anlarız