Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

Scudo
@Bertan09

bemim verdiğim ornek sehir yol bisikleti dıye bılıyorum yanlışım varsa arkadslar duzeltsın

Bu spd pedal işini hiç bilmiyorum ama başlamak istiyorum ucuz yollu pedal + ayakkabı önerebilir misiniz ? :D

@Hüseyin Yıldırım

Hüseyin Bey ebaydan pedal vs. aldığınızda kaç günde geliyor acaba ben yankee cap aldım 26 günde geldi.

arkadaşlar deneyimsiz olduğum için bir soru sorucam spd pedal nedir ? :rolleyes: :eek:ha: :) :mlk:

Yeter vurmayın, öldü adam :) Şaka bi yana da, bilmemek değil, 'araştırmadan sormak' ayıp...

Kullanan arkadaşlar var mıdır ? Koşu için üretildiği söyleniyor ama bisiklet içinde giyilebilir mi ? Havalandırma boşluklarının dezavantajları olur mu terletir mi ?
(link)

Merhaba,
Ben kullandım. Performanslı sürüşlerde önden gelen rüzgarı içeriye alıyor ve aynı zamanda terletiyor. Bisiklet için olanların ön yüzü rüzgar geçirmez sırtı ise nefes alan kumaştan oluyor. Bunda böyle birşey söz konusu değil. Koşu için olabilir ama bisiklet için kesinlikle değil.

@kvnccelik

Hocam merhaba, hortlatmış olacağım ama bende fx7.4 modeline aynılarından bakıyorum. hangi model den aldınız acaba?

Merhaba arkadaşlar
Malum kış geldi yollara çıkınca üşüyoruz sağlığımıza dikkat etmemiz lazım. Benim yol bisikletim var kışın ne giymeliyim ?
Boy 1.75 Kilo 100+ tam bilmiyorum
Bir de bisikletçide tayt, eldiven, ayakkabı kılıfı sordum tayt için 200 tl eldiven için 100tl kılıf için 110tl istediler bu fiyatlar normal mi ? Bunlar için ayırabileceğim 400tlye ne kadar iyi kıyafetler alırım ?

• Beğen
Tepkiler: Hastateker
Geri