Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

@Byburak jelli olanlar daha iyi tabiki.ama şunu unutma hiçbir zaman tamamen ağrısız kullanım olmuyor.ama inan ben funkierden çok memnun kaldım.sünger pad almıştım bir tane aliexpresten giyemsen daha iyi olur diye bilirim.bisikletim şehir/tur bisikleti olduğundan hayalim ileride turlara çıkmak ve o zaman brooks seleye geçmeyi düşünüyorum.kullanan çoğu kişi memnun ondan.böyle bir durumda var.:)

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Kara
Scudo
@Byburak ben de aliexpresste çok kaliteli bir ürün bulabilir misiniz emin değilim. sizin yerinizde olsam ebay e bakrdım. paketli ürünler çok uyguna satılabiliyor. hiç değilse bilinen bir marka alırsınız. bilmiyorum bu benim düşüncem, öyle bir siteden tenimle temas eden birşey almaktan kaçınırım. çünkü çin yanacağını bozulacağını bildiği saç inceliğinde teli olan elektronik devreyi bile üretmeye devam eder çünkü alıcısı vardır. burada da belki hasta eden madde barındıran pedi 10000 kez satmıştır. tekrar ediyorum bunlar şahsi kanaatim :D

• Beğen
Tepkiler: erdsde
Çakma mayolara fazla güvenmeyin

• Beğen
Tepkiler: phoenix48
Tamam o zaman bana yurt dışı değil de yurt içinden direk ürün tavsiyesinde bulunun arkadaşlar olmaz mı? @bulent A.sizin tavsiyenizi not aldım bu arada tekrar söyleyeyim de :)

Şu an 64 tl'den satılan Btwin 500 taytı bir de sele pedi alırsanız 3 saat ve üstü sürüşlerde bile rahat edersiniz ama sıfır ağrı olur diyemem.

Daha önce ebay den tayt almıştım ancak diger arkadaşların da yazdığı gibi hiç olmasa daha iyi. Evet belli bir süre rahatlık hissi veriyor ancak sıcak aylarda ve uzun sürüşlerde yakmaya başlıyor ve tahrişe yol açıyor. "Ucuz mal alacak kadar zengin değilim" diye bir deyiş vardır. Tayt konusunda hakikaten böyle. Uzakdoğu mallarından uzak durun derim.
Yaklaşık 1 ay önce chainreactions sitesinden Funkier marka tayt aldım ve çok memnunum. Ben indirimden 30 euroya almıştım ve 7 euro da kargo ödemiştim. Biraz fiyatı artmış ancak bu markanın daha uygun fiyatlı ürünlerine de bakabilirsiniz. Ayrıca Endura markası da önerilen markalar arasında.

(link)

• Beğen
Tepkiler: phoenix48
Decathlon dan alınan gözlükler çok daha uygundur ben iki yıl önce almıştım hala kullanıyorum

vtt bisiklet taytı 500 b win.üstüne şort giycem sizce nasıl.daha önce kullanan oldu mu.60tl fiyatı.

@directedby
btwin 500 ben kullanıyorum. Üzerine neden şort giyeceksin? Bu arada 2.5 saatlik sürüşün ardından bayağı bir kıç ağrısı oluyor söyleyeyim.

@televole2 3 saat dan az sürmüyom zaten o zaman almim.ee hangisini alcaz o zaman ?

B'twin'e tövbe.Yaklaşık 8 aydır Aerofit 900 askılı şort kullanıyorum.Rahatlığı süper 6 saatlik sürüş yaptım en fazla ve hiçbir ağrı yapmadı şimdiye kadar.Ancak! Sağlamlık berbat.Ped zaten 3. ayda falan başladı dağılmaya şimdi ön taraflar da yırtılmaya başladı.Sizleri bilmem ancak ben bir daha B'twin forma falan almam.

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
@Uptown Cyclist O askılı taytlar da çok kötü be abi. Ne öyle badana yapmaya gider gibi? Estetik olarak sıfır. onu giyeceğime tüm gün göt ağrısı çekerim. :D

• Beğen
Tepkiler: gezgino28
Bak ben termal nike aldim.,70 liraya ikinci el ..bir kac defa giyilmis.cok memnunum.nike dri fit.vucudu sariyor.cakma urunlerden kacinin kicinizi koruyun

Sanırım askılı taytın nasıl giyileceği konusunda kafa karışıklığı var. Askıları çıplak teninize giyiyorsunuz, üstüne de forma giyince zaten o askılar görünmüyor.

Badanacı gibi de olmuyorsunuz haliyle :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Endura ve Pearl İzumi kullanıyorum, ikisinden de çok memnun.

3 saat ve üzeri kullanımlarda kaliteli tayt kullanılmasının faydalı olduğunu deneyimledim

@televole2 Kıyaslamalar var internette binlerce normal pedli şortlar ve askılı olanlar ile ilgili.Bakış açınız değişecektir.Onlar daha güzel duruyor ve profesyonel bir hava katıyor.7/24 giyerim hiç affetmem :D

Geri