Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

her ne kadar full face kask gibi görüntüsü olmasa da hem şehirde hem dağda kullanım için şöyle bir çeneli kask uygun mudur sizce ??

(link)

Scudo
@Fatihacr

Önemsiz, çoğu Tayvan veya Çin'de üretiliyor zaten ama bilindik, iyi firmalar üretim sonrası bu kaskları pek çok testten geçirtip sertifikalarını aldırıyor.
İphone'un çinde üretilmesi gibi yani :ckskc:

Decathlonun en ucuz kaskı bile aliexpres kasklarından güvenlidir diye düşünüyorum :cool:

• Beğen
Tepkiler: Fatih.acar
@bi'relax Kullandığım kask hem katlanırda hem yol bisikletimde kullanıyorum çok sıcak havada bile bunaltmadı beni hafifliğide cabası.

@legolas99353 ben geçen gün
Exuma Erkek Pedli Uzun Bisiklet Tayt 161321 Siyah güzel hoşuma gitti. öneriyorum.

(link)

Bu kask nasıldır tavsiye eder misiniz ?

(link)

(link)

Normal antreman ve Turlarda şu Aero kasklardan kullanmak istiyorum . Herhangi bir dezavantaj ve avantajı var mıdır ? Screenshot_2017-02-10-04-15-35.jpg

Guvenlikten ziyade yollarda arac suruculerinden daha cok saygi gormek icin kask almayi dusunuyorum
Maks 100 liralik ne onerirsiniz

Cratoni c-steram tavsiye ederim hem sağlam hemde arkada ışığı bulunmaktadır.200 tl civarı fiyatı var fiyatını hakeden bir ürün.. 2.el de bakabilirsiniz @Matraxex @mehmet roy

• Beğen
Tepkiler: Matraxex
Bugün cratoni velon marka kask arayışında iki firmayı aradım ve ellerindeki ürünün 2014 yılında üretildiğini öğrendim. Bu da sıkıntılı anlama geliyor. Üretim yılına dikkat edelim.

Hocam herhangi bi sorun oluşturmaz merak etmeyin. Tur yada yol kaskı olarak aralarında belirgin bi fark yok zaten.Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz @Matraxex

Merhaba,

Öncelikle bu konu benim için çok önemli. O kadar çok çeşit ürün var ki insan ürünlerin arasında kayboluyor ve araştırmayı bırakıp pes ediyor :)

Yavaş yavaş havalar ısınıyor ve bende hiç vakit kaybetmeden tüm eksik ekipmanları tamamlamak istiyorum.

Kaliteli kask ve gözlük almak istiyorum. Ancak fiyat skalası çok geniş. Tam olarak nasıl bir kalite farkı yaratabileceğini pek anlamadım (agırlık dısında). Sanırım ucuz kasklar çok terletiyormuş ama bilemiyorum.

1- Kaskı nereden almalıyım ? İlla gidip denemek mi lazım yoksa yurtdısından daha uygun fiyata alınabilir mi ?

2- Gözlüğün kaliteli ve tarz olmasını istiyorum açıkcası. Gözlüğü bobshop.com 'dan düşünüyorum ama oradaki gözlük fiyatları çok pahalı olabiliyor. Gözlük tavsiyeleriniz nelerdir, neye göre seçmeliyim ? (hava aydınlıkken kullanacağım)

Fiyat olarak sınırım yok ama 3 liralık ürüne 5 lira vermek istemiyorum. Yani fiyat/kalite oranı iyi olursa güzel olur :)

Güncel :(

@turac000 butceniz varsa elbette :) yurt disindan siparis vermeden once spx veya gozlukculerde gozlugu bulup denemeniz iyi olur.illa radar path demiyorsaniz cav edition jawbreaker wiggle'da €110 civarlarinda olmali su siralar

@alperkerpicci teşekkürler :)(link)
(link)
bu sitede bahsettiğim gözlükler var. sizin dediğiniz de var ve daha uygun fiyatlar ile... Buradan almalımıyım ? OAKLEY resmi distribütörü diyorlar ama bilmiyorum

Geri