Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

Scudo
Arkadaşlar bu gözlüğü kullanan var mı? 3 camlı 55 lira, fiyat uygun geldi
(link)

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Decathlon Arroyo Marka gözlük kullanıyorum yukarıda attığımı. Bu da güzeldir mutlaka. Yüzünde dene ve gör derim. Bu arada Çin'den Jawbreaker taklidi de iyi olduğunu ezberledik. O da uygun ise alabilirsin.

Çayın yayında on numara gidiyor.Rengi de muhteşem Tavsiyemdir.Bu aralar fiyatı 100 TL

Dosyalar

• P_20170501_081130.jpg
    P_20170501_081130.jpg
    70,1 KB · Okunma: 74
Selamlar, Biraz fiyatı yüksek ama SCOTT aldım ben de. Linki aşağıda. Çok memnunum. Hava kanalları oldukça fazla, hafif ve iç yastıkları çok yumuşak. Çok rahat bi kask. 210₺ civarına almıştım ben, tavsiye ederim. Rengini de bisikletime uysun diye seçmiştim. Buyrun resmi :) Beğendiyseniz, "Beğen" basın ki bilelim :))

(link)

Dosyalar

• instagram bisiklet.jpg
    instagram bisiklet.jpg
    192,1 KB · Okunma: 53
@Ahmet Bilge Kaan AKIN geçen decathlonda öylesine denedim bu kaskın M'sini, tam oldu :D Tasarımını da beğendim. Ağırlığı da fena değildi. (200-250 arası muhtemelen) Güzel kask yapmışlar o_O

270 gr.mış bu arada

(link)

Merhaba arkadaşlar bende 2015 sarı gri sedona 410 var hem kaliteli hem rengine uygun bir kask arıyorum su kask dikkatimi cekti 150-200 arası kask arıyorum
linkteki kask ı önerirmisiniz
(link)

Merhaba arkadaşlar bende 2015 sarı gri sedona 410 var hem kaliteli hem rengine uygun bir kask arıyorum su kask dikkatimi cekti 150-200 arası kask arıyorum
linkteki kask ı önerirmisiniz
(link)

@yusufkaraca evet fena değil, tavsiye edebilrim.. bazı eksiklikleri var. ama sizin için ne kadar önemli bilmem. sineklik, güneşlik gibi.

Kimse cevap vermemis bende gittin giro foray aldim gri olaninndan [emoji19] n11 indirimimle beraber 220 ye geldi iyi fiyat diye dusunuyorum degilse de yapcak bise yok
5657c67e92110f18cc99d9d164c985f4.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kaska adını veren mi? Yani ondan öncekiler askeriye miğferi miydi veya baret falan mı

@sinanarmy
Gayet iyi bir karar vermissiniz.Kazasiz gunlerde kullanın. Siz de izlenimlerinizi paylasirsaniz sonra alacaklara yardimci olursunuz

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@hayriünal

Tesekkur ederim tecrube ettikten sonra paylascagim elbette

Merhaba dostlar bende son zamanlarda kask degistirmeyi dusunuyorum efsanelerden olan limar 777 ariyorum nerede bulabilecegim konusunda yardimci olursaniz cok sevinirim.Bir turk internet sitesinde 55€ dan satiliyor ancak o fiyta orjinal olup olmadigi konusunda celiskiye dustum.Yardimlarinizi bekliyorum.

N11 de var 777 benimde aklimdaydi sonra giro aldim

Merhabalar. İnternetten Limar 685 kask aldım. Ancak kaskı kontrol ettiğimde üzerindeki etikete göre 2013 Eylül'de üretilmiş. Yani üretiminin üstünden neredeyse 4 yıl gecmis. İade etmeli miyim sizce?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@gogo94
Kask, baret gibi malzemelerin kullanım ömürleri vardır. örnek olarak baretler 3-5 yıl arasındadır. Saklama koşullarına göre de değişiklik gösterebilir. Kaskınız Güneş gören bir yerde veya uygun olmayan bir yerde beklediyse zayıflamış olacaktır. Bence kask ömür süresini araştırıp ona göre hareket edin. Kaldı ki 4 yıl gerçekten uzun bir süre.

Geri