Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

Kask konusunda açtığım konu silindiği için mecbur buraya yazıyorum. şu zamana kadar soru cevap bölümüne 3 soru şeklinde konu açtım 3 tanesi de silindi ! Yanlış neyse özelden mesaj atın lütfen

Merhaba arkadaşlar. Kask almak istiyorum çok fazla bütçem yok. en uygun sanırım decathlonda diye düşünüyorum bu 3 kasktan hangisini tercih etmeliyim sizce ? şehir bisikleti kullanıyorum ilerki zamanlarda yol bisikletine geçeceğim kaskı almışken iyi bir şey olsun istiyorum. Veya bu bütçeler arası önerebileceğiniz bir kask varsa inceliyebilirim teşekkürler.

(link)

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Scudo
@Alperkilic

Öncelikli kask için ayırdığınız bütçe nedir?

• Beğen
Tepkiler: Alperkilic
@Alperkilic

Ucuz olani alin. O kasklar guvenlik acisindan ayni standarta sahipler. Baska markalara da bakabilirsiniz ama benim tavsiyem uluslararasi satis yapan, kurumsal firmalarin disina cikmamaniz.
Ayrica bisiklet kasklarinin sadece bir darbelik ömürleri vardir. Yani almisken paramin yettigi en iyisini alayim bakis acisi pek dogru degil bence. Olasi bir kaza sonrasi yenileyebileceginiz bir kask almak daha mantikli.

@vetohan

En fazla 300 tl. Dediğiniz gibi yapmam daha mantıklı haklısınız. teşekkür ederim:)

Benim düşüncem en azından arkadan ayarlı olan kaskın alınması. Bisiklete ilk başladığımda bu (link) kaskı almıştım, hasar görmemesine rağmen yeni bir kask almayı düşünüyorum. Boyut olarak büyük olmamasına rağmen ufak ta olsa oynuyor, ayar vidası olmadığı için. Tabii paran varsa 800 TL lik kaskta alabilirsin, o cüzdanına kalmış :)

• Beğen
@e7_

Aynı kasktan bende de var yıllar önce almıştım. Evet arkadan ayarı yok bende de oynuyor yani sanırım birde kalıbını büyük almışım. Hiç yoktan idare ediyor ama :)

Merhaba,

Aşağıdaki linkten aldığım ürün kafama en küçük ayarları yapmam rağmen büyük geliyor. Bunu nasıl çözebilirim.

Ürün : (link)

Çözemezsin :naslyany: ayrıca 120 lira bayıldıktan sonra aliexpressten niye kask alırsın ki.

Kask içinde kullanılan şapkaları deneyebilirsiniz belki ya da bandana/buf kullanıp deneyebilirsiniz..

@Alperkilic
İnternetten sipariş verirken L boy almıştım. Sonrasında mağazaya gidip M boy ile değiştirdim ama halen alttaki kayışı fazla sıkmazsan oynama yapıyor. Sıkınca da yarım ağızla muz yemek pekte hoş olmuyor :)

@e7_

Aynısı bende de oluyor yani tam oturma hissiyatını hiç yaşamadım :)

Takas yap biriyle yada iç plastiği kafaya oturan yeri çıkabilecek bir şeyse başka bir kask içi ile değiştir bilmiyorum hiç bakmadım sökülebilirmi diye...

• Beğen
Askılı tayt alacağım ne alabilirm önerileniz neler

Aliexpresten 4$ new user kuponuyla 40tl civari askılı tayt aldım test edemedim ama bakabilirsin siteden.

@MamiForum
İyiymiş ama işte kalitesi önemli

@Mustafa.bnck
Ben şu ürünü aldım uzun deneme fırsatım olmadı, 5 km kadar kullandım normalde ben gibi kaba et yerine kemiğine oturanlar bilir sürekli kemikleriniz acır o his artık kalktı onu söyleye bilirim
(link)
Ben zayıf olduğu için M beden aldım, kilodan tam geldi biraz bacak boyu hali ile kısa geldi.

Dosyalar

• 001 (1).jpg
    001 (1).jpg
    318,3 KB · Okunma: 49
  • 001 (2).jpg
    001 (2).jpg
    145 KB · Okunma: 47
  • Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
(link) Ben bu taytı kullanıyorum. 6 saat kullandım ve kötü seleme rağmen ağrı hiç olmadı. Kaska gelirsek Giro'nun ve Specialized'in uygun bütçeye kaskları var. Giro Foray MIPS kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. 55 $ 'a almıştım Wiggle'dan ve kesinlikle öneririm.

@:DDD
Tayt güzel gözüküyor da baktım fiyatı daha da güzel 525₺ ?

• Beğen
Tepkiler: :DDD
Geri