Armadillo mu airmesh mi sizce daha iyi ?Biz gurup olarak (Bursa Tur Komitesi)sora tekstil armadillo ve ht 90 kullanıyoruz gurupta memnun olmayan yok ben de de 4 adet armadillo tayt var 150+ larda kullandım rahat ediyorum. Bu ürünleri Salcano Sakarya, Trek Trakya, Pelotonist gibi ekipler de kullanıyor.
ben de o tayttan alacağım ancak bu ürünleri deneme şansı pek olmuyor. internetten almayı düşünüyorum. boy/kilo ve size uyan beden bilgilerini paylaşabilirmisiniz? benim boyum 178, kilom 74, belim 91 cm. ürünün sayfasındaki şemaya göre XL sınıfına giriyor.yaklaşık 2 aydır santini asistan cape tayt kullanıyorum, oldukça memnunum.
hiç içlikle giymedim, hiç acımadı.askili taytin içine içlik giymesek askisi acitir mi
Ben askılı taytı yeni aldım sayılır ve çok "önyargılıyım sanırım" dedim. İçliksiz giyiyorum ve "iyi ki almışım" diyorum.🙂askili taytin içine içlik giymesek askisi acitir mi
1.83 ve 82 kg (azcık göbekli 😁) ölçülerindeyim. Ben L kullanıyorum. M ufak olurdu sanırım.1.87 77 kiloyum decathlon rc100 taytta sizce l mi aliyim medium mu?
yakın zamanda olmadı. forumdan birine 20 eylülde stoklara yeni teknoloji kışlık ürünleri sokmak için çalışıyoruz gibi bir mail gelmişti. ayrıca castelli'nin tayt teknolojisi kullanılacak deniyordu sanırım. indirim de gelebilir yeni ürünlerle beraber.Sora Tekstil’de yakın zamanda indirim oldu mu? Acaba olur mu beklesem mi diye düşündüm ama sezon sonuna doğru yapmaları imkansız sanırım.
valla ben bekliyorum bakalım.@qtay Aksine zam gelmesinden ürküyorum. Şu an bile zorluyor fiyatlar. Ama biraz daha bekleyip kumar oynasam mı bilemedim.