Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

Scudo
Decathlondaki en ucuz taytı öneriyorum. 75 km kullandım şimdiye kadar tek seferde en uzun olarak, bir sıkıntı çıkarmadı.

Biz gurup olarak (Bursa Tur Komitesi)sora tekstil armadillo ve ht 90 kullanıyoruz gurupta memnun olmayan yok ben de de 4 adet armadillo tayt var 150+ larda kullandım rahat ediyorum. Bu ürünleri Salcano Sakarya, Trek Trakya, Pelotonist gibi ekipler de kullanıyor.

Biz gurup olarak (Bursa Tur Komitesi)sora tekstil armadillo ve ht 90 kullanıyoruz gurupta memnun olmayan yok ben de de 4 adet armadillo tayt var 150+ larda kullandım rahat ediyorum. Bu ürünleri Salcano Sakarya, Trek Trakya, Pelotonist gibi ekipler de kullanıyor.
Armadillo mu airmesh mi sizce daha iyi ?

Jordanred tayt kumaşı çok kalın kalitesiz Decathlonun en ucuz taytının kumaşı çok daha kaliteli teri daha iyi dışarı atıyor.Sora’nın kumaş kalitesi nasıl acaba ?

@Uğur2929 İkisini de kullandım airmesh'in pedi de iyi ancak ön tarafın kesimi geniş olduğu için beni rahatsız etti bir arkadaşıma 2-3 kere kullanıp hediye ettim. Belki benimkinin kesiminde problem vardır.

Son düzenleme:
yaklaşık 2 aydır santini asistan cape tayt kullanıyorum, oldukça memnunum.
ben de o tayttan alacağım ancak bu ürünleri deneme şansı pek olmuyor. internetten almayı düşünüyorum. boy/kilo ve size uyan beden bilgilerini paylaşabilirmisiniz? benim boyum 178, kilom 74, belim 91 cm. ürünün sayfasındaki şemaya göre XL sınıfına giriyor.

askili taytin içine içlik giymesek askisi acitir mi

1.87 77 kiloyum decathlon rc100 taytta sizce l mi aliyim medium mu?

askili taytin içine içlik giymesek askisi acitir mi
Ben askılı taytı yeni aldım sayılır ve çok "önyargılıyım sanırım" dedim. İçliksiz giyiyorum ve "iyi ki almışım" diyorum.🙂

1.87 77 kiloyum decathlon rc100 taytta sizce l mi aliyim medium mu?
1.83 ve 82 kg (azcık göbekli 😁) ölçülerindeyim. Ben L kullanıyorum. M ufak olurdu sanırım.

Sora Tekstil’de yakın zamanda indirim oldu mu? Acaba olur mu beklesem mi diye düşündüm ama sezon sonuna doğru yapmaları imkansız sanırım.

Sora Tekstil’de yakın zamanda indirim oldu mu? Acaba olur mu beklesem mi diye düşündüm ama sezon sonuna doğru yapmaları imkansız sanırım.
yakın zamanda olmadı. forumdan birine 20 eylülde stoklara yeni teknoloji kışlık ürünleri sokmak için çalışıyoruz gibi bir mail gelmişti. ayrıca castelli'nin tayt teknolojisi kullanılacak deniyordu sanırım. indirim de gelebilir yeni ürünlerle beraber.

@qtay Aksine zam gelmesinden ürküyorum. Şu an bile zorluyor fiyatlar. Ama biraz daha bekleyip kumar oynasam mı bilemedim.

pedli şortlar mükemmel ya çok rahat yani sele kılıfı yerine o mükemmel ötesi bişi

@qtay Şimdi bir mail de ben attım bakalım nasıl bir cevap gelecek.

Arkadaşlar Decathlondan tayt almak istemiyorum.Tavsiye etmiyorlar.https://www.bikeandoutdoor.com/exuma-161321-erkek-pedli-uzun-bisiklet-tayt bu marka giriş -orta seviyesi tayt 1-2 saat sürüş için uygunmudur?iSTANBUL mümkünse avrupa yakasında tayt alabileceğim bir yer varmı?House of Bike 'ta bile yok.
Anadolu yakası bile olur adres için.Bütçem 100-250 ₺ Uzun tayt olucak

Geri