Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

Bu veya benzeri tayt kullanan oldu mu ? Yorumlar çok iyi. Almaya meyilliyim ama karar aşamasındayım.

(link)
Askısız tayt rahatsız edici olabilir askılı düşünün derim şahsi fikrim

Scudo
Bu veya benzeri tayt kullanan oldu mu ? Yorumlar çok iyi. Almaya meyilliyim ama karar aşamasındayım.

(link)

Buna benzer jel pedli ve askılı bir kışlık taytım var. kış boyu kullandım gayet rahattı. Fakat pedi pek hava almıyor gibi. Yazın sıcaklarda fazla terletir gibime geliyor.

Decathlon uygun fiyatlı olabilir ama fiyat/ performans ürünü bence, memnun kalacağını düşünüyorum

Jordanred Air mesh pedli taytları çok iyi. Ben daha önce hep yabancı castelli, Dhb, Northwave, Huub Design ve pearl izumi markalarından kullandım ve kullanıyorum halen. Fakat Jordanred Air Mesh pedli taytlar çok rahat sertliği de ayarlı. Geçen perşembe 193km sürdüm sabahın beşinden akşam saat altıya kadar kullandım sıkıntı olmadı hiç(CC CHAMOİS KREMSİZ YOLA ÇIKMAM)

Jordanred Air mesh pedli taytları çok iyi. Ben daha önce hep yabancı castelli, Dhb, Northwave, Huub Design ve pearl izumi markalarından kullandım ve kullanıyorum halen. Fakat Jordanred Air Mesh pedli taytlar çok rahat sertliği de ayarlı. Geçen perşembe 193km sürdüm sabahın beşinden akşam saat altıya kadar kullandım sıkıntı olmadı hiç(CC CHAMOİS KREMSİZ YOLA ÇIKMAM)
Kremden bahsetmişsiniz. Ne gibi faydaları oluyor? Ben bu zamana kadar hiç krem kullanmadım. Taytın pedine bir zararı olur mu acaba?

Kremden bahsetmişsiniz. Ne gibi faydaları oluyor? Ben bu zamana kadar hiç krem kullanmadım. Taytın pedine bir zararı olur mu acaba?
Pişik kremi uzun süreli sürüşlerde hassas ciltler için kullanılabilir,ter ve sürtünme gibi etkenler pişik yapabiliyor bazı kişilerde,ilk zamanlar bendede olmuştu ama sonra semer alışınca bu sorun ortadan kalktı :cool:

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Aliekspres'ten toplam 445 TL ye aldım. Decathlon'a bir alternatif olarak düşündüm. Dikişleri sağlam, cep telefonu sığacak kadar büyük iki cep var yanlarda. Arkada da bir çakmak ve anahtarlık alabilecek ufak bir fermuarlı cep var. Pedi beklediğinden kalın ve kaliteli gibi görünüyor ilk izlenim olarak. Deneyip göreceğim. 11 günde geldi. Almayı düşünen olursa bana 2XL tam geldi. (1.88 m boyunda ve 95 kg.ım)

Dosyalar

• IMG_20230619_104218.jpg
    IMG_20230619_104218.jpg
    36,7 KB · Okunma: 90
  • IMG_20230619_104209.jpg
    IMG_20230619_104209.jpg
    41,2 KB · Okunma: 89
Pişiği önlüyor sele üzerinde daha fazla kalmanızı sağlıyor. Pede hiç zararı yok. 2018 den beri kullanıyorum. Ama o kremler avrupada var burada malesef yoklar çünkü kargo yapılamıyor kozmetik olarak geçtiği için gümrükte sıkıntı oluyor yanındaki ürünler de dahil imha ediliyor. Eğer bir arkadaşınız filan varsa avrupada ona ısmarlarlayabilirsiniz.

2015-2016 yıllarında Merlincyles'tan SELE ile beraber chamois krem almıştım. O zaman gümrükte sıkıntı çıkmamıştı.
Kesin bilgi olmamakla beraber, Sanırım sele ile geldiği için selenin bakımında kullanılacak diye düşünmüş olabilirler.

• Beğen
Tepkiler: gungor17
Selamlar, eşofman altı gibi görünen bir tayt modeli mevcut mu? Slim fit dar paça eşofman altı da olabilir. Ya da nasıl bir ürün almalı? Nike Dry Fit tarzı eşofman altı uygun mudur?

2015-2016 yıllarında Merlincyles'tan SELE ile beraber chamois krem almıştım. O zaman gümrükte sıkıntı çıkmamıştı.
Kesin bilgi olmamakla beraber, Sanırım sele ile geldiği için selenin bakımında kullanılacak diye düşünmüş olabilirler.
O zamanlarda gümrük kanunlarında kozmetik maddelerin yasak olmadığını sanıyorum. Benim 2017 de Assos chamois krem ve beraberinde tayt ve forma ısmarlamıştım aynı paket içeriği olması sebebi ile yanındakiler de imha edildi. (Öyle bilgi verildi imha edilip edilmediğini bilmiyorum)

• İnanılmaz
Tepkiler: Özcan
Selamlar, eşofman altı gibi görünen bir tayt modeli mevcut mu? Slim fit dar paça eşofman altı da olabilir. Ya da nasıl bir ürün almalı? Nike Dry Fit tarzı eşofman altı uygun mudur?

Defacto ve LC Waikiki mağazalarında bu tarz ürünler oluyor, kullanan arkadaşlar var, arada bakmak lazım

• Beğen
Tepkiler: The Working Dead
Defacto ve LC Waikiki mağazalarında bu tarz ürünler oluyor, kullanan arkadaşlar var, arada bakmak lazım
Teşekkür ederim, Slazenger mağazasından sporcular için eşofman altı ve t-shirt buldum onlardan aldım nispeten uygun fiyata.

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Merhaba arkadaşlar. Foruma yeni üye oldum. Yaşım 43. Kilom 93. Nikimden de anlaşılacağı üzere göbekli bir adamım. Bu göbeği eritmem gerek ve spor salonlarına kapalı kalmak bana göre değil. Yazı bisiklet binerek geçiririm diyordum ama 2.gunun sonunda afedersiniz popomun üstüne oturamayacak duruma geldim. Bisikletin selesi iyi görünse de bizim yasımızdaki ve kilomuzdaki bir adamı kurtarmıyor demek ki. O yüzden sizlerden popoyu rahat ettirecek sele ve pedli tayt külot ne olursa önerilerinize ihtiyacım var.

Merhaba arkadaşlar. Foruma yeni üye oldum. Yaşım 43. Kilom 93. Nikimden de anlaşılacağı üzere göbekli bir adamım. Bu göbeği eritmem gerek ve spor salonlarına kapalı kalmak bana göre değil. Yazı bisiklet binerek geçiririm diyordum ama 2.gunun sonunda afedersiniz popomun üstüne oturamayacak duruma geldim. Bisikletin selesi iyi görünse de bizim yasımızdaki ve kilomuzdaki bir adamı kurtarmıyor demek ki. O yüzden sizlerden popoyu rahat ettirecek sele ve pedli tayt külot ne olursa önerilerinize ihtiyacım var.

Kaliteli tayt şort elbette şart ama ilk günlerdeki ağrı giysilerden bağımsız olarak da normaldir. Alışmadık şekilde sele ile oturma kemiğiniz arasındaki kaslar eziliyor, 3-5 sürüşte onunla ilgili ağrı hafifleyip kaybolacak

Merhabalar. Bisiklet sürmeye yeni başladım. Çok iyi bir bisikletim olmamakla beraber kullandığım bisiklet bana 9 yıl önce alındı. 2-3 günde bir, bir buçuk saat olacak şekilde bisiklet sürüyorum. Bisikletten indiğimde ise sürekli kalça bölgesinde ağrı hissediyorum. Bana uygun fiyatlı önerebileceğiniz pedli bisiklet şortları var mı?
Ya da kalça ağrısını azaltmak için yapabileceğim spor hareketleri var mı? Yazarsanız çok sevinirim, teşekkürler :kedicik:

• Beğen
Tepkiler: gungor17
Başlarda ağrı çok şiddetli olabilir iyilestikce azalacaktır.Selenizin çok geniş ya da çok dar da olmaması önemli.Shimanonun şort altı pedli içliğini deneyebilirsiniz

O zamanlarda gümrük kanunlarında kozmetik maddelerin yasak olmadığını sanıyorum. Benim 2017 de Assos chamois krem ve beraberinde tayt ve forma ısmarlamıştım aynı paket içeriği olması sebebi ile yanındakiler de imha edildi. (Öyle bilgi verildi imha edilip edilmediğini bilmiyorum)
Kozmetik o yıllarda da yasaktı. Aynı kremi geçen hafta Cuma günü gümrükten geçirdik. Yanında bisiklet lastiği vs. vardı.
Burada önemli olan memurun iyi niyetli olup olmaması.
Konuya çok vakıf biri değilse tayt pedini yumuşatmak için kullanılıyor cilde sürülmüyor demeniz yeterli.
Tabi yine de getirilmesini tavsiye etmem. Bu iş biraz yazı tura olayı ile aynı.

Merhabalar. Bisiklet sürmeye yeni başladım. Çok iyi bir bisikletim olmamakla beraber kullandığım bisiklet bana 9 yıl önce alındı. 2-3 günde bir, bir buçuk saat olacak şekilde bisiklet sürüyorum. Bisikletten indiğimde ise sürekli kalça bölgesinde ağrı hissediyorum. Bana uygun fiyatlı önerebileceğiniz pedli bisiklet şortları var mı?
Ya da kalça ağrısını azaltmak için yapabileceğim spor hareketleri var mı? Yazarsanız çok sevinirim, teşekkürler :kedicik:
Öncelikle bike fit yaptır veya youtube da nasıl kendikendine yapabilirsin videoları var, onlardan öğrenebilirsin. Tabi kaliteli tayt diyeceğim ama jordanred baya iyi tayt yapmış pedi çok iyi ondan kullanabilirsin.

Geri