@BF Okuru
Sanırım bu tür çantaları monte ederken bu hep yaşanıyor. Ben de zixtro robo'yu takarken aparatı kırıcam çantayı ziyan edicem diye düşünmüştüm.
bende xlc nin kelebek gidonu var, eşimin bisikletinin gidonuna baktım da benimkinden çok daha kalın. sanırım sizinki de öyle. kaç mm bilmiyorum ama eşimin bisiklete taksam olmaz aynı sizinki gibi. geri iade etmeden önce bence foruma ilan açın belki alan olur. olsa iyiydi çünkü 30 lira için gayet güzel ürün.
@Aazam
gitmesine çok güzel gider de çanta takma aparatını mandallı gidona takmakta zorlanabilirsiniz, eşim için benzer bir ürün almıştık, çantayı dışa doğru değil içe doğru takmak durumunda kaldık Dahon Vybe kullanıyoruz. şansınız varsa denemenizde fayda var.
@saberthturk
Çanta hoşunuza gittiyse geri göndermeyin. Düz ve ince gidonlar için düşünülmüş bir çanta ama vida deliklerinden geçireceğiniz tel ya da kablo bağıyla tutturabilirsiniz. Zaten ağırlık olarak çok az. Sıkıntı çıkartmaz.
Fiyatına orantılandığında başarılı bir ürün..Su geçirmez olup olmadığını bilmiyorum ama önündeki koruma aparatı sayesinde toz kir su girmiyor telefona..Bagaj problemim olduğu için bu hafta turda pompa iç lastik gözlük kılıfı tornavida seti cüzdan powerbank vs rahatlıkla sığdı içine...Yalnız ürünün 29 tl olan fiyatı sadece optimum tchibo da diğer bütün mağazalarda 55 tl bilginiz olsun..ben optimumdan 29 liraya aldım...ama alsancak tchibo da 55 tl idi..
@BF Okuru evet bu ürün 25.4 gidonlar içinmiş benim ki 31.8 uymadı o yüzden. Bisiklete yeni başladığım için bilmiyordum başlığı görünce de aldım direk. Ben siteden 55 tlye almıştım zaten.
@jazzpub
Tur bisikletinde demek istediğin turda kullanılır mı anladım. Ben günlük bisiklet kullanırken ve normal çanta olarak kullanıyorum. Dropbarda normal gidon çantaları kullanılırsa bu da kullanılır!
Eger tchiboda satiliyorsa en az 18 kg falandir diyordum, sonradan gordum ki 20 kiloymus
Avrupada olsak tamam da, burda bizim saykoctaksici ve halk otobuslerinin arasinda trafikte seri olmak zorundayiz maalesef.