Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tchibo

Tchibo'da bisiklet için iç çamaşırı satılıyor, ben de almıştım ancak kesinlikle yol bisiklete için yeterli değil.
Ped oldukça ince, bisiklet dışında günlük hayatta konfor arayanlar için ideal olabilir :)

Scudo
@Cenk Akbulut

Ben zamanında 2 tane L/XL olanından aldım. İkisi eldivende aynı beden olduğu halde birisinin baş parmak kısmı biraz dardı. 1 saatlik sürüşlerde elimi uyuşturuyordu. Bende bir arkadaşıma hediye ettim. Aslında jel kısımları çok başarılı. Üst kısmı teri hızlı dışarı atanlardan. Fiyatına göre alınabilir. ( Not ben 21 TL ye almıştım. )
(link) Sitesi %7 lik kısmını iade ediyor. Şimdiye kadar 390,12 TL geri ödeme almışım :). İnternet alışverişi için bu siteyi kullanmayı unutmayın. Tchibo e-mail üyeliğinde % 10 luk bir indirim kodu veriyor. )

• Beğen
Tepkiler: Cenk Akbulut
Bugün tchibo'ya girdim. İki ürün dikkatimi çekti. Birincisi mini el pompası. Basınç göstergeli bir şey. 70 TL. Diğeri ise yarım bisiklet eldiveni. 60 TL idi. Bana decathlon'un mallarına göre kaliteli geldi ama bilemedim. Tabi ciddi fiyat farkı da var. Decathlon'da muadilleri safa ucuz.

Özellikle çift taraflı pompasını tavsiye ederim. Aksesuar seçeneği az, bol Kron ve Tern var. Link altta...

(link)

• Beğen
Tepkiler: Şafak Başlar
çift çıkışlı pompayı uzun zamandan beri kullanıyorum memnunum

Filtre için çekilmiş Columbia kahvesi de bisiklet için gerekli bir öğedir bence yumuşak içimi sayesinde sütsüz rahatlıkla içilebilir ve kafeini tam olarak alınabilir ben sturbucks vb. gittiğim zaman latte cappucino falan içebiliyorum sadesi fazla acı ve yanık geliyor içemiyorum ama sade filtre tchibo columbia kahve içebiliyorum şahsen. Bu kahveyi her sabah french press yapıp sade içmeniz halinde kafeini tam olarak alıp güne daha ayık başlayarak sabah işe giderken sabah yorgunluğu sonucunda meydana gelebilecek olası bir bisiklet kazası sonucu oluşabilecek ciddi yaralanmaları önleyebilirsiniz eee ilk şart güvenlik olduğuna göre tchibo ürün gamında bisiklet için en gerekli ekipman kesinlikle columbia kahvedir haa almak şart mı? Bilemiyorum, kahvem bitince bir de mehmet efendi columbia kahve deneyerek son kararımı vereceğim zira bu tchibo mereti çok pahalı yarım kilo columbia tchibo'da 53, mehmet efendi'de 35 ₺.

@Şafak Başlar
Tchibo'nun bu pompası için bir uyarı yapayım. Uzun yıllardır kullanıyorum, çift çıkışlı olmasının yanında basınç göstergesi de bulunan güzel bir pompa.

Ancak daha hızlı şişirmesi için çift yönlü tasarlanmış. Müthiş kullanışlı bir özellik, pompayı iterken de şişiriyor, çekerken de. 50 psi'ye kadar hızlıca şişirebiliyorsunuz.
Fakat 50'den sonra pompa sertleşmeye başlayınca, sıkıntı başlıyor. Sert basınçta pompayı itmek kolay, vücudunuza veya başka bir desteğe yaslayıp itebiliyorsunuz.
Ancak çekme kısmı sorunlu. Geriye çekemiyorsunuz, basınç çok kuvvetli. Şahsen ancak 70'e kadar çekme gücü verebiliyorum, gerisi gelmiyor :ssrtcbya:
Çekme sona erince itme de yapamadığınızdan, potansiyeli olsa bile 70 civarından fazla hava basamıyorsunuz.

Çok sağlam pompa, çekme işini bir şekilde çözebilirseniz 120 psi bile şişirebilirsiniz. :harika:

Gene Tern'lerin ne olduğu belli değil.

D8 Link mi o? E D8'lerde Tourney yok ki, Neos var. Lastikler desen görsel görselde başka, özelliklerde başka..

Biraz özen olsa keşke.

çibo ülkedeki mağazalarını kapatıyor diye bir söylence var, sanırım yeterli getirisi olmayan mağazalar kapanıyor. internet satışı yapacak biraz daha sonra, hava kışa dönerse ülkede çeker gider. herkes de alamanyadan gelen akrabalara çibo kahve kapsülü ısmarlar, amcaoğlu bayrama gelirken bana 2 koli kapsül mandalla gibisinden. içeriği olmayan bir bisiklet teması yapmışlar. utanır insan bunu tema diye yazmaya.

Bisiklet sezonu dediği de tabak-çanak. Alınacak ne var burada?

Bu çift taraflı pompa dediğiniz gibi pompalar 15-20 TL'lik şeyler değil mi yahu 45 TL verilir mi buna (Bakınız: (link) (link) (link))

@trainspotting35
Katılıyorum, hatta en az bisiklet kullandığım mevsim yaz diyebilirim

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Afyon35
Çift taraflıdan kasıt pompanın hem iterken hem çekerken hava basması. Basınç göstergesi olması ve yüksek basınçlara çıkmanın yorucu ama imkansız olmaması gibi faktörler fiyatı artırıyor. Kısacası fiyat, kalite ve fonksiyon ile değişiyor. Bahsettiğiniz türde basit pompalar elbette ucuz.

Geri