Scudo Sports

Tchibo

@MuratHan

selamlar,
şort, tayt ve formadan ben de aldım. özellikle şort gerçkten çok kullanışlı ben de tavsiye ederim..

Scudo
Polo yaka tişört , kilit, pompa, eldiven aldım. Kaliteli ürünler gibi duruyor , kullandıkça ne olur bilmem.
Gözlüklerin kalitesi nasıl acaba kullanan var mı ?
Şehir bisikletini de yakından inceledim. Farklı bir tasarımı var. Hoşuma gitti.

Bir kilit, reflektörlü t-shirt ve eşime de aynından bir t-shirt aldım. kaliteleri fena değil fiyatlarına göre. özellikle kilide bayıldım :)

kablosuz ne kadar verim alınır bilemediğimden, kipadan 9,90 tl'ye km saati aldım. az evvel işyerine geldim, arabayla 20,18km, bisikletle 20,20 km. yazdı :) 9tl'lik bir km. saati için fevkalade :)

Yeni haftada ziyaret etmeyi düşünüyorum. Eğer fiyatlar uygunsa bisiklet pompası ve eldiven almayı düşünüyorum. İleride bisiklet forması ve taytı almayı düşünmekteyim. Yeter ki fiyatlar bu sezon bu düzeyde kalsın.

Gözlükler gerçekten iyi, uzun süreli kullanımda hiç bir sorun yaşamadım, %100 uv koruması var, sağlam ve dayanıklı. Ayrıca kılıfında lensleri koyabilecek bi kısım olmasıda ayrı bir güzellik, boyun askısı ve silme bezine kadar herşey çıktı içinden.

Diğer bir konu 24.95 tl olan basınç göstergeli pompanın aynısını kipadan 8 tl ye aldım ilgilenenlere duyurulur ;) .

gözlük ve eldiven aldım. tchibonun gözlüklerini seviyorum, bunlar da yine çok güzel

Bende geçen çarşamba günü uğradım. Bir kısa kollu birde uzun kollu reflektörlü t-shirt aldım.Ürünler gayet güzel ve hesaplı. Tavsiye ederim.

Km saati aldım.Alttaki okuyucu ve sensörde sorun olmamasına rağmen; yani her pedal çevrişte tık tık diye okumasına rağmen, gidondaki km saati okumuyor...
Acaba sorun neresinden kaynaklı?

ya bu tchibo kahveci değil miydi :D Nyse Sanırım başka işler de yapıyor.
Decalthon u mu tchibo'yu önerirsiniz onu soracaktım?

@Berk Boran

kahvenin yanında her hafta konsept ürünler satıyor.

Decalthon yakınsa veya gitme imkanınız varsa tabiiki Decalthon.Hem ürün çeşidi fazla,hem altarnatif ürünler çok hemde fiyatları iyi.Ayrıca Decalthon da ürünleri deneme imkanınızda oluyor.Siz istemesenizde satış danışmanları ürün bilgisi verip denemeniz için iknacı oluyorlar.

Decathlon Lisbon ve Barselona'da çok başarılı bisiklet ürünleri vardı, almıştım.
Türkiye Decathlon'da bisiklet giyimi daha az.Ama yıllardır severek giydiğim sarı bisikletci yeleği var.Öneririm.Fiyatı da uygun.
Tchioba, kalitel, ürünü gerçekten ucuza veriyor.(kayak-snowboard montlarını, thermallerini bilirsiniz)

bu haftanın teması kayak..
uygun fiyatlı polar, çorap falan var..
bi göz atın derim...

Tchibo internet sitesinde şu an pompa ve kilit de indirim var. İkisi 45 lira iken şimdi 23 lira. Öğle alacaktım, akşam hallederim dedim indirime girmiş :rolleyes:

@Özgür Kılınç

neden ben göremedim sadece barbekü keyfinbe yönelik indirim görüyorum

Geri