Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tchibo

gidona takılan 40 tl lik çanta hakkında fikri olan satan var mı acaba?

Scudo
@Safa Arslaner

İkinci sayfada bahsetmiştim bu çantadan aldığımdan.

İki haftadır kullanıyorum. Gidona bağlanması ve tak çıkarlı olması yönünden gayet kullanışlı. Tek eksik yönü çantayı tutan kıskacın çok güçlü olmaması, tahminen 3-4 kg yükten sonra yolda giderken kıskaçtan kurtulup düşebiliyor. Hafif yükler taşımak için tercih edebilir, ya da benim yaptığım gibi ağır yük koyduğunuzda çantanın kıskaçtan kurtulmaması için gidona başka bir bağ ile bağlayabilirsiniz. Son denememde 7.40 kg yük kaldırdı bu şekilde. Eğer yük haddini aşmazsanız çukura da girseniz çanta düşmüyor, bunu da ekleyeyim.

• Beğen
Tepkiler: Safa Arslaner
Bugün Beşiktaş mağazasından son çantayı aldım ancak vidalar eksik çıktı. Orada aklımdan geçmişti ancak kontrol etmemiştim ofise gelince baktım. Muhtemelen birileri vidaları aldı rafa koydu. Akşam geri götüreceğim, çözüm yoksa iade ederim. Fena gözükmüyor bu arada çanta.

@Ertunç ÖNER

Bence vidalar için iade etmenize gerek yok. Vidayı bir şekilde uydurursunuz. Öyle çok bulunmayan vidaları yok. 2 adet alyan başlı vida var. Gerekirse ben elimdeki vidaların fotolarını çekip gönderirim size.

@Tahir Keskin

Yani bulunur ama bunun için sağa sola gitmek, zaman harcamak gerekecek :) artık akşama karar veririm.

Kullanma kılavuzunda maksimum 4 kg diyor Tahir Bey, dikkatli olun herhangi bir kazaya sebebiyet vermesin.

@Ertunç ÖNER

Ben kullanma kılavuzunu okumadım fakat tespitim doğru çıktı. :) Her zaman okurum aslında ama bu sefer dar vakitte montajını yapınca göz gezdirememiştim.

@Tahir Keskin

Akşam yolum Karaköy'e düşünce vidaları aldım. Bakalım montajdan sonra göreceğiz. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Gidonun orta kısmı kalın olduğundan vida yerleri denk gelmiyor, bu yüzden çantayı monte edemedim. Geri vericem, ancak bulamayan birileri varsa Istanbul'da elden teslim edebilirim.

Ertunç Bey merhaba ben de aynı sıkıntıyı yaşamıştım. Gidonun üzerine yuvarlak kısmını sadece geçirip vida yerine telle bağlanabilir. Ben o şekilde tutturdum. Hatta klipsler var en incesinden alırsanız ikişer klipsle tutturabilirsiniz sıkıştırması daha kolay oluyor. Klips dediğim Kablo bağı ve tüm elektrikçilerde bulabilirsiniz. Ben geçen senden beri kullanıyorum ve çok memnunum.

@murat serbet

Ertunç bey bence de son çare olarak bu denenebilir. Zaten zor bulunan bu kullanışlı ürünü elden çıkartmayın. :)

hepinize hayırlı olsun bende zamanında bir tişört almıştım.

Gerçekten çok kullanışlı ve diğer bagaj seçeneklerine göre çok ucuz:)

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
@Eser Sevinç

Ben kullanıyorum.
Fiyatına göre çok başarılı.
Aracımın demirbaşı oldu, bisiklet pompasını acil durum dışında kullanmam herhalde bir daha.

• Beğen
Tepkiler: Eser Sevinç
@murat serbet
Teşekkürler Murat Bey ve Tahir Bey, madem öyle test ettiniz onayladınız. Ben de o şekilde bir çözüm geliştireyim.

• Beğen
Tepkiler: murat serbet
Arkadaşlar seleyi kullanan var mı? Bana biraz kalın gibi göründü ama kullananlar rahatlığı ve performansı etkileyip etkilemediği konusunda bilgi verebilir mi?

Hangi sele? :)
Tamam şimdi gördüm,güzel bişey gibi duruyor. Ben pusulalı zili beğendim ama

Bende şu KM sayacından almayı düşünüyorum. Bugün gidip bakacağım mağazadan alabilirim fiyatı güzel bence.

yani kimse kusura bakmasın da müthiş kazıkçı bir davranışı da olan site bu. şu bisiklet dikkatimi çekti ve gerçekten bu fiyatı veren var mı merak ettim. umarım kimse almaz, cidden üzülürüm.

(link)

bisiklette ne donanım var ne de tasarım. ağırlığı da 15,5 kg! el insaf yahu, ederinin üç katına satılıyor resmen.

@M. Gökpınar

Ohoooo....Trek ile yarışıyor fiyat ama bisiklet kof duruyor.Frenleri hidrolik bile diil ayrıca.......:(

Geri