YaniHah bu işte. Sizi görünce o geldi aklıma. 😅
Açıklık getireyim sadece görsel olarak. Oyuncunun, sizin kişiliğinizi bilmem ama canlandırdığı kişi gibi (Çelebi KARABEYLİ) olmadığınızı düşünüyorum. 😅
Çok teşekkür ederiz iyi dilekleriniz için.Tebrik ederim, hayırlı olsun, başarılarınızın daim olması dileğiyle😊
Güzel iltifatlarınız için çok teşekkür ederim. Elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. İnşallah bu spor Türkiye de hak ettiği yerlere gelir.Gençlere yol gösterici, ilgisi olanlara heyecan verici saygıdeğer girişiminizi gönülden kutluyorum. Topluma değer katan insanlar, her zaman ayakta alkışlanır. 👏👏👏 Tebrikler...
Merhaba.Çok yakında bomba haberler ile geliyoruz. Şuan sponsorluklar görüşülüyor forma tasarımları bitti sayılır.Arkadaşlar 21 nisandan bu yana paylaşımınız yok. Sizler klüp olarak aynı zamanda Orta Karadeniz bölgesinin temsilcilerisiniz.
@TeamO2.cc Sayın başkanım paylaşım bekliyoruz.
İsmail Abi çok acayip güzel şeyler olacaksa kamuoyu baskısı yapmaya devam. Saygılar abi bekliyorum. 😍Merhaba.Çok yakında bomba haberler ile geliyoruz. Şuan sponsorluklar görüşülüyor forma tasarımları bitti sayılır.
Reklam çekimlerimiz oalcak.Çok acayip şeyler olacak.
İnşaallah Merzifona da geleceğiz antrenman için. Görüşmek üzere. Saygılar....
Yok yok acayip şeyler daha ilgi çekiciGüzel şeyler olsun ama acayip olmasın. Acayip olması şart değilse tabii.. 🤣
Parkur çok fena. Düzlük yeri yok gibi. Bir iniş bir çıkış.Fındık bahçeleri içinde yarış oldu.Köy halkı ile iç içe oldu tezahürat lar harikaydıKeyifli bir video olmuş, elinize sağlık. Parkur özellikle çok hoşuma gitti, yemyeşil harika