Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tek mi, bir arkadaşla mı, yoksa kalabalık gruplarla mı gezersiniz?

En güzeli tek tabanca

Scudo
Denemek gerekir. Uyumlu 2 li iyidir. Yoksa tek olmak herzaman favorimdir.

Tek olmak her zaman iyidir diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: İbrahim YÜCEDAĞ
@uguryilmaz144
Istanbul gibi bir sehirde organize olmadan maalesef medeniyetten kacamiyoruz. Erkenci ve hizli olmak zorundayiz.

TEK GEZMENİN KEYFİ BAŞKA. İKİDE OLABİLİR.ÜÇ EHH....STOP....

kafa dengi bir arkadaşla turlamak daha zevkli olur bence. onuda bulamazsan yalnızlığın tadını çıkarmalı insan.

Özgürlük tek başına tadına varılacak bir olgu bence

• Beğen
Tepkiler: Dyrasil
Bazı Akşam Turlarını Grup Şeklinde Sohbet Amaçlı....Bazı Haftasonlarıda Uzak Gitmek Yerine Kısa Turlar Yapıyorum Grup İle...Bazende Rahat 140 Km nin üzerinde tur yapıyorum tura kimseyi bulamıyorum bir kisi yada iki kisi gidiyorum.

Yalnız olmak engüzeli, güzel bir müzik eşliğinde 50-100 km.lik turlarımda yolları tek başıma aşmak tercihim herzaman. Benim tur esnasında anlık ihtiyaçlarımı karşılamak istediğimde dur şimdi, yok ilerde duralım, yok bilmemne, yok yavaş kaldın yok hızlı gittin gibi karışmalar beni bozuyor. Herkes kendi kaprisini kendisi çeksin ben böyle iyiyim. Birçok arkadaş bana drılıyor birlikte turlayalım diye ama kabul etmiyorum, bisikletimin tüm arızalarını giderebiliyorum tamir aletlerim vede birçok yedek malzemem aktarıcılar katlanabilir dış lastikler vites fren kolları göbeklerde dahil yanımda var birkaç kg fazla tutuyor ama kendimi güvende hissediyorum.

• Beğen
Bisiklet sporunun en güzel yanlarından biri de bu sporu icra etmek için kimseye ihtiyaç duymaman, halı saha maç yapmak istesen kendinin dışında en az 13 kişi temin etmek zorundasın ,hadi diyelim o çok , bari masa tenisi oynayalım.Yok arkadaş ...mazeretler,yalanlar...Bisikletim ,daha doğrusu bisikletlerim bana bugüne dek hiç mazeret uydurmadı ,yalan söylemedi, nereye gitmek istesem oraya götürdü beni. Aşık Veysel için "karatoprak" ne ise bisikletim de benim için odur.

Tek pedallamak daha rahat oluyor. Sıkacak kimse yok, müzik dinlerken konuşup kulaklığı çıkartmaya sebep olacak kimse yok. Ayak uydurman yada ayak uydurması için yavaşlaman gereken birisi yok.

• Beğen
Tepkiler: Ali Pülhan
Ben de tek takılıyorum. Ama kardeşim sürekli kalabalık grupla gezer. Geçenki turlarında iki ufak kaza/yol verme kavgasından ezici üstünlükle çıktılar yaklaşık 40 kişi oldukları için. (Bir aracın sürücüsü hem suçlu olup hem bisiklete hasar verip bizimkilerin üzerine yürüyünce orta ölçekli dayak yemiş gitmiş. Halk otobüsü sürücüsü de kalabalığı görünce polis çağırmış. Polis bunu bir güzel azarlamış bu arada) Şehir içinde en az 3 kişi olmak lazım kaza bela durumları için.

Benim açımdan günlük turlarıma 2 ve daha fazla sayıda partner bulmak, bir insanın doğru hayat arkadaşı seçmesi kadar zor. Kafa uyacak, kondisyon uyacak, karakterler birbirini kaldıracak vs. Bunu özellikle uzun yol yapanlar için söylüyorum. Tercih olarak tek başıma yapıyorum turlarımı. Bu şekilde benden yavaş olan birini beklemek ya da benden daha iyi kondisyonu olan partnere yetişmek zorunda kalmıyorum. Molamı, hızımı kendi keyfime göre ayarlıyorum. Ve elbette bu anlamda bana uyacak birileri çıksa beraber gezmekten keyif alabilirim. Benim için aynı zamanda meditasyon oluyor tekli sürüşler.

• Beğen
Kalabalık gitmek problem oluyor herkesin kondisyonu farklı ve gruba göre hareket ediyorsunuz bence en iyisi kondisyonu size yakın ve herhangi bir tehlike anında size yardımcı olabilecek bir arkadaşla pedallamak.

Hepsinin birbirinden farklı güzel yönleri var. Yalnızlığı ayrı güzel, kalabalığı ayrı güzel. Bisiklet güzel.

Uzun yola daha hiç çıkmadım ama en az bi arkadaş olursa çok daha mükemmel olur

1 dostum var hep onunla sürerim,ama grup halindede gitmeyi seviyorum

Geri