10 ocak 2009 senesinden beri bir çok tur düzenledim,ilk başlarda tarz olarak en düşük tempolulara göre turlar düzenledim,fakat zamanla bazı arkadaşların kondüsyonları gelişince, yeni ekibe gelenleri arkadan toplamak bana kaldı kondüsyonu yüksek olanlara ise önceden duracakları yeri söyledim,sonra haklı olarak kondüsyonu yüksek olanlar katılmadı ,çünki onlar eğim sonunda bekleyince vücutları soğuyor idi,düzenlediğim turlarda kondüsyonu yüksek olanların gazına gelen acemileri yer yer kontrol etmekte güçlük çektim isede başarılı oldum çoğu kez,
denge oturtmak zor idi,tarzımı değiştirdim ve idman ağırlıklı çalışmaları başlattım,demirbaş 1 adam vardı bu arkadaş ile bayağı çalıştık ,adını verecem tabi,erkan közen ,en vefalı en sağdık adam o idi,ama tek hatası kendisi hazır olmadan kartepeye soyunması idi,erkan ile ne hata yaptık isek yazdık çizdik burda,performans grubu kurdum,adınada kartepe bisiklet takımı dedik,ama performans olayı disiplin gerektirir ,aşk gerektirir, kışın yatmamayı gerektirir,
100 km git 15 km eğim çık ,200 km toplam ,245 gitmiş kadar olur insan,bu zor anlayışa her sene ekibe yeni eleman arayışlarına geçtim,baktımki yok,senede bir kere bile bu etaba soyunacak adam bulamadım,16 .turda ekipten iki kişi dağılınca kartepe bisiklet takımının iddası kalmadı ,bunları açık açık yazdık,fakat şu bi gerçekki,zoru yenenler tarihe geçti,
istanbuldan kartepeyi alanlar araçsız güney yolu,
bostancı-eskihisar-topçular-suadiye köy-kartepe otel-suadiye köy-yalova
bostancı-eskihisar-39 km
topçular-suadiye köy 58 km
suadiye köy-kartepe otel 15 km rampa iniş aynı yer,
suadiye köy-yalova 72 km .
1- erkan közen
2- bahadır közen
3- furkan tk
4- korcan
5- kudret
istanbulda 5 adamda bu kartepe bisiklet takımı forması vardır,6'ıncı kerimdir,kerim zirveyi alamamıştır, ama idmanlarda başarılı olmuştur,güzel bir anı olarak formalar kalacak geçmişte yaptığımız çetin mücadeleyi formayı her giydiğimizde hatırlayacağız..