Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tek mi, bir arkadaşla mı, yoksa kalabalık gruplarla mı gezersiniz?

bir veya daha fazla kişiyle bisiklet sürmek aklıma bile gelmez hep tek gezerim...
daha önceleri çok uğraştım birkaç kişi bisikletle gezelim kısa veya uzun turlar yapalım diye ama bana uymadı.
bisiklet benim için bir terapi.takarım kulaklığımı dünyadan koparım. kimseyle de konuşma ihtiyacı duymam.
yola çıktığım arkadaşlarım genelde hayatın rutinini geziye aktarıyorlardı siyaset,spor,kredi borçları vs

Scudo
İlla şu diyebileceğiniz bir seçim yok. Uzun sürüşlerde sizi psikolojik olarak çekecek birisinin olmasında fayda var. O işte evlilik gibi bir şey. Şehir içinde sevgili olursunuz ama uzun yolda bu iş azıcık zor. Ben de yalnız sürmeyi severim ama son zamanlar yeni bazı arkadaşlarla tanıştım. Günübirlik gündelik gezilerde on numara oluyor. Bir de bisiklet bilgim pek yok. Onlardan öğreniyorum bir çok şeyi. Ama uzun yolda psikolojiniz yenik değilse en güzeli yalnız olup kendi iç sesinizi duymanız. Hani benim için öyle. Tabi bu bir tercih. Ben yola yalnız kalmak için çıkanlardanım. Vücudum bitene kadar gidip sızmak... Bir nevi uyuşturucu.

• Beğen
Tepkiler: OsmaniyeRehber
Bencede tek çünkü ister istemez konu duralara, acelere felan geliyor fena baydı artık tek olmak en güzeli.

n+1 her zaman iyidir. Bonglamadan arkaşını öne alırsın, kadansına kitlenir deryarında sürersin.

Ben arkadaşımla sürüyorum. 2 kişi sürünce ki birde uyumlu olunca yeterli oluyor

• Beğen
Arkadaş ve ya grupla daha güvenli hissediyorum kendimi.
Tek başıma pedallamak istemiyorum nedense.

• Beğen
herzaman grup sürüşü motive yüksek oluyor ,rüzgar direnci az oluyor, daha verimli sürüş oluyor ,dinlenme fırsatın oluyor daha ne olsun :) gruptaki kişilerde önemli kendi performansıma denk ise tadından yenmez

selamlar, bisikleti 3 ay önce aldım fakat bir türlü hastalıktan kurtulamadım habire astım daraltıyor ve sürmek için cıkamadım bır kac kere dısında.. ben de sakinliği ve bireysellıgı seven birisiyim, ben de muhtemelen bir çok zaman tek başıma sürmeyi tercih ederim gibime geliyor :) ama tabi arada bir topluca sürmekte keyifli olacaktır.. bir de vakit bulamıyorum ben pek, eve geliş iki buçuk saat tutuyor, haliyle işten eve cok geç gelıyorum..akşam 8 gibi.. o saatten sonra da gözüm kesmiyor yorgunluktan.. biraz daha ıyılesınce ınsallah cıkmayı planlıyorum :)

iyi günler..

Topluluk içindeki hiyerarşik ve elitist tavırlar nedeniyle kalabalık grup gezilerine karşı temkinli ve tedbirliyim. Ama sosyal sorumluluk kapsamındaki etkinliklere kalabalıkmış değilmiş düşünmeden katılırım. Tek gezmenin keyfini ise hiçbir şeye değişmem.

Selamlar 15 yaşındayım.Yeni yola geldim.Kağıthanede oturuyorum.Beraber turlamak isteyen yaşıtlarımla tanışmayı çok isterim :)

• Beğen
Tepkiler: srknsnyz
bir arkadaşım bir de ben çıkarız pedallamaya..grub ile gitmeyi sevmiyorum.Çok kopmalar oluyor.Tek gitmeyide sevmiyorum.

• Beğen
Bisiklet sürerken insan görmeyi sevmediğimden, her zaman yalnız sürerim. Çünkü bisiklet kafamı dinlememi sağlıyor. Zaten insanı fazla sevmem ben.

Öncelikle anlaşacak arkadaş bulmak gerekir.
Bende daha çok salt gezenlerdenim. En fazla iki kişi olacak. Yukarıda bir kişi değinmiş;kişi sayısı arttıkça koordinasyon azalıyor.(İstisnalar hariç)
Tek gezmenin en güzel yanı karışan yok,yavaş mı hızlı mı sürmeliyim derdi yok.
Bu kişiye göre değişen birşey tabiki de.Birisi tek dolaşmaktan diğeri grup sürüşlerinden zevk alır.

uzun yolda en fazla üç. şehir içi kısa mesafe çokta fark etmez. tek veya grup.

Ben bisiklet sürerken mutlaka kulaklıkla müzik dinlerim. Yanımda bir başkası olduğunda mecburiyetten en azından tek kulaklığı çıkarmak zorunda kalıyorum. Bunuda hiç sevmiyorum :))

Bende genelde tek gezerim, whatsapp gurubuna "Çıkıyorum gelen varmı" yazdıktan 1 saat sonra yazdıkları için :)

• Beğen
Tepkiler: A.l.t...
Çoğunlukla tek başına veya çok sevdiğim bir arkadaşım olursa onunla gezmeyi tercih ediyorum. Grup olunca mutlaka bir hiyerarşi oluyor. İnsandan uzak olmak daha az ulaşılabilir olmak daha iyi geliyor.

• Beğen
Tepkiler: A.l.t...
bizim bir grubumuz var 6-7 kişilik genelde onlarla hafta sonları ortalama 80 km'lik İskenderun - Arsuz turu yaparız. Hafta içleri de genelde iki akşama bir şehir içinde 10 - 15 km'lik küçük bir tur yapar dönüşte de sahilde birer bira içip muhabbet eder evlere dağılırız. Açıkçası ben tek başına çok zevk alanlardan değilim en az 2-3 kişi olduğu zaman daha çok hoşuma gidiyor benim ama tabii ki uyumlu olmaları şartıyla ;););)

Geri