Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tek Tabanca, Bir Solukta, İstanbul / Pendik - İzmir / Çeşmealtı 450 km / Gün

Scudo
Vallahi helal olsun Tolga bey. Dağ bisikleti ile ortalama 27 km hız bence gayet iyi. Rüzgarı arkanıza mı aldınız ;)Acaba yükselme kaç metre yaptınız? Sağlık esenlik diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Evet tolga gürgün benim tanıdığım ilk günlük rekor denemenisyenidir. Ben hala bu denemenin yüksek bir ortalama ile mtb ile gerçekleşmiş olmasını şaşkınlıkla karşılıyorum. Ama ilk olmak he zaman ilgi çekicidir. Bu arada amaoeba gibi bir markada kaldımı bilmiyorum. Eskiden bu kadar yabancı marka piyasayı işgal etmezden önce en bilinir ve havalı markalardan biriydi. Nerdeyse 10 yıl geçmiş bu deneme, sonrası için (osman şirin ve diğerleri) bir öncü olması nedeniyle hala takdiri hakediyor. Ama diyorum ya ben bu ortalamaya hala şüpheliyim.

• Beğen
@Özcan.

Özcan Bey ,

2010 yılında Aytekin Erzan ile Samsun - Of ( Aytekin'in 2 sefer jant teli kırıldı , çok zaman kaybettik , 400 yapabildik 24 saatte )
2012 Yılında Fatih Buzgan ile İstanbul - Akhisar ( Fatih sağlık problemi nedeniyle bırakmıştı , bende bırakmak zorunda kaldım , uzun hikaye )

Aklımda hala var tabii bu tarz sürüşler . Zaman belki gösterir :)
Selamlar,
Tolga Gürgün

@karaduman61

Merhaba ,

Elbette poyraz vardı . Yol boyunca toplamda 4500 mt civarı olmuştur .
Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: tavak1 ve Özcan
Hafif ve sağlam, yağlı bir yol bisikletiyle 24 saatte 700km yapılır diye düşünüyorum.

@mehmetsunu

Mehmet Bey ,

Tur süresince yaşadığım tüm detayları yazmaya çalıştım . Evet nerdeyse 10 yıl geçmiş . Sanırım Ameoba gibi bir marka kalmadı .

Benden sonra son yıllarda İstanbul-İzmir arası araba destekli , sponsorlu bir kaç arkadaş gitti . Mesafeleri daha da uzattılar .

Tek tabanca tabii çok daha zor ve riskli olsa gerek .

Ortalama konusunda şüphe duymakta haklısınız .
Teşekkürler,
Selamlar,
Tolga Gürgün

@Cemil Ceyhun ÖĞÜTMEN

Teşekkür ediyorum Cemil Bey,

Tebrikler @Tolga Gürgün Abi ben sizi hobitutkunlari.com'dan hatırlıyorum sanki. Aynı avatar orada da var idi :)

• Beğen
@Abdülkadir Ergin

Abdülkadir Bey ,

Teşekkürler,
Selamlar
Tolga Gürgün

@Tolga Gürgün
MTB den hızlı olacağını tahmin etmiştim
Siz de inşallah daha yüksek rekor alırsınız

Selamlar .

• Beğen
Hahahaa valla kendime gülüyorum 2009 konusuna nereden, nasıl geldim anlamadım. Forumda dolaşırken birden konuya girdim ve okumaya daldım. Satır aralarında 500 liraya kavun aldım yazısını okuyunca bir duraksadım ve direkt tarihe baktım :)

Tebrik ederim. Uzun mesafeleri tek başına gitmek büyük cesaret. ?

Böylece konuyu da hortlatmış olduk :)

Hahahaa valla kendime gülüyorum 2009 konusuna nereden, nasıl geldim anlamadım. Forumda dolaşırken birden konuya girdim ve okumaya daldım. Satır aralarında 500 liraya kavun aldım yazısını okuyunca bir duraksadım ve direkt tarihe baktım :)

Tebrik ederim. Uzun mesafeleri tek başına gitmek büyük cesaret. ?

Böylece konuyu da hortlatmış olduk :)
Çok teşekkür Ederim Serdar ' cım .

Selamlar,
Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
Geri