selam tolga hocam bu topikte olmasa nasıl olacak haberleşme bende cep yok telefon yok kurumlara karşı açılmış savaş devam ediyor....
evet son bıçkıdere antremanında 50 yaş üstü katogorisinde 60 km durmadan alındı şile rampaları 6-7 eğim ve bıçkıdereden sonra gelen 10-19 eğim rampalar alındı artık saykocu olduk ve 28 e bağlandık 2 saat 10 dakika kendi rekorumu kırdım murat dostum bana 6 dakika takdı ikinci oldum yarışta tabi bunlar kendi aramızda kendimiz ile yapılan yarış idi.zati hep öyle idi kartepe rampa yarışı 14 km lik rampayı durmadan aldım 1 saat 58 dakika tempo 8 ısı 40 derece grubun en yaşlısı benim 13 kişi arasından 8 inciliği aldım....aytek birinci oldu tabi adam bi iniyor bi çıkıyor hadi yahu çavuş diyor alem adam bu aytek özledim keratayı,,,,,evet basamaklarda kendi ipimi çektim, arap sabunu ile yıkanmış basamaklardan uçtum ,17 basamak ,sağ kolda asılı olan bisikleti korumak için kendimi feda ettim ,köprücük kırıldı sadece evet 26 haziranda kırıldı bir ay olacak ağustos sonuna kadar bandaj kalacak sırtımda tamda bisiklet modifiye olmuştu 1.32 tekere bağlandık ve yarış çatalı ile bomba gibi oldu bisiklet 26 traktör hammalığı bitti evet tolga dost fatih buzgan dostumuzun kan şekeri 327 km de düştü bu işler zordur ve bu yaşımda bu zorlukları çok iyi bilirim ama bilirsin benim zafımı kartepe otel ,zinde olunca alacağımda bu sefer mollafenariden- izmit dönüş gebzede adam yok malesef tek çekilmez ,,,,iki kartepe turlarında güneyden gruba 15 km fark atınca iş bitti zati çünki ferrari olduk artık 28 janta bağlandık ve yarış çatalı ve teker 1.32 ..evet tolga dost bu topik devam etsin ve bende mesaj atayım sana 450 km arkası bi günde 500 km olurda bu konuda iki adam var aytekin erzan ve sen günün en uzun günü seçilmeli tabi bu rekor sizlere yakışır iki kadim dosta, aytekin erzan ve tolga gürgüne, ikinizde değerlisiniz benim için ona göre...