yav bu ne 450 km nin hikayesi imiş hala bitmedi yeni gelenler oluyor foruma ve şak 450 ye çarpılıyor,,,evet bi günde 200 km yi sekiz saatte gittim ama hibrit ile ama düz yol idi iznik,,,,bostancı-gebze eskihisar arası rampa yok 44 km ve ordan feribot topçular yalova orhangazi ve iznik gölün güneyi ve kuzeyi ve orhangazi yalova topçular 200 km ,,,,,,,,,,,,,evet hibrit her yola uygun oldu uzun yollarda bu bisiklet beni ağlatmadı karbon scale30 large kadro , 2008 de aldık ama artık ihtiyarladı bu karbon,,,toplam 3 yıl oldu ,2012 ye geldik,,, 45.000 km yi geçtim ,,ne kadar iç lastik gitti hatırlamıyorum ve kaç teker değişti unuttum 3 yılda ,bu maxxis zenithlerinde arka tarafı bitti ,,,bu tekerler çok iyi dişsiz bunlar kuru zeminde acaip hızlı ama tabi 28 gibi olamaz yalnız ben 28 kullanırken rampada biraz zorlanıyordum ama bu 26 ile daha az yoruluyorum belkide yaşlandım,,senle yaptığımız şile aklıma geldi o gün senin sorun çıkmıştı evden çağrıldın ama biliyorsun ben evli değilim ve çocuk sahibi değiliz ve 24 saat bisiklet ile evliyiz...evet keşke herkez benim gibi olsa bisiklet ile evli olsa da şu memleket bi başka olsa hayal tabi,,,bisiklet üzerine bi dünyada kurulmaz tabi onunda farkındayım sonra bırdy nin kuşçu filmindeki adamın durumuna düşeriz,,,bu bisiklete biniş insanlarda farklı farklı ,,,kimileri kafayı bozar bi anda eser ve 450 km yi en kısa zamanda almaya çalışır, çalışırda bu iş için tabi alt yapının kuvvetli olması lazım ,kimilerin ise iddası yoktur gezi amaçlı biner,,,bi yerlere en kısa zamanda yetişmek gibi bi derdi yoktur bu iki seçenek arasında ben ne hikmetse bir an önce varmayı düşünüyorum metabolizmamızın bize tanıdığı imkanlar dahilinde ,,,evet süratli bisiklet kullanmak, hüner ve dikkat artı teknik, kuvvet ,akıl gerektirir ,,gerçekten yollarda pişmek lazım ..ama ne kadarda pişsek en ufak bi hatada gideriz ,,,her seleye bindiğimizde tam konsantre olmalı aksi takdirde her an kaza yapabiliriz,,,durmayacağız tolga üstad durmayacağız 75-80 sınır burdamı bilmiyorum ama bi gerçek var içime işledi bu bisiklet artık bi virüs şeklini aldı,,,