Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tekirdağ

Merhabalar,
Ben Saraylıyım ama İzmir'de öğrenciyim. Yazın buralardayım sadece. Saray'da bir bisiklet topluluğu kurulduğunu duydum çok mutlu oldum. Neler yapıyorsunuz nerelere gidiyorsunuz var mı bilgisi olan? Tatilde bisikletimle geliyorum ben de katılmak isterim.:)

• Beğen
Tepkiler: Primattan Geldim
Scudo
Tekirdağ merkezde tembel bisikletçiler varsa tanışabiliriz. Tek yapabildiğim Kumbağ'a gidip gelmek o da yokuşta söve söve :)

Merhabalar bende Kapaklı'dayım havalar ısınınca turlara devam...

@Onur İlker Gündoğdu
Tekirdağ pedal grubumuz var TePe pek tembel sayılmayız elimizden geleni yapıyoruz,baştan kimse iyi değildi kondisyon olarak merak etme hepimiz sövdük o rampaya ;) sosyal medyadan takip edebilirsiniz grubu tur olacağı zaman etkinlik açılıyor kime uyarsa geliyor,son olarak grubumuzun sloganı TePe kimseyi arkada bırakmaz

Ustalar yeni başlıcam bu işe daha lise 10.sınıf öğrencisiyim ilgim varda pek bilgim yok 3 tane bisiklet buldum bütçeme göre ama eğer sizde önerirseniz ilgilerinirim 1000-2000 tl arası bütçem var ben 3 tane buldum sizce hangileri veyatta sizin önerdiğiniz varmı ?

1-Kron RC2000
2-Btwın Trıban 500
3-Carraro Cr-race 012

Sizin önerdiğiniz ? :):):)

Merhaba bende Çorlu'dayım. 1 hafta önce Sural Bisikletten Kron TX-250 aldım. @İslam Gölge abi bilir belki babamla beraber gelmiştik. Herneyse 17 yaşındayım. Yeni başladım ve kendimi geliştirmek istiyorum. Yardımcı olacak var ise tanışmak isterim.

• Beğen
Tepkiler: ozenkes
Arkadaşlar merhabalar sanıyorum ki hepiniz benden büyüksünüzdür daha 18 yaşındayım ve şu bunalım dolu sıkıcı hayattan sıkıldım artık bisikletim ile İstanbul'dan ayrılmak istiyorum kendi emeklerimle. Ve benim gibi bir acemi için gidilebilecek en uygun yer olarak Tekirdağ'ı düşündüm. 3 gün 3 gece bir tur planlıyorum toplamda 300 km gün boyu 100 km pedallamayı düşünüyorum. Sizce Tekirdağ'ın neresine gitmeyi amaç edinmeliyim. Ve yol güzergahım nasıl olmalı yol kenarında çadırımı kurup uyuyabileceğim güvenli yerler nereleri olabilir? Lütfen tecrübeli ağabeylerim, ablalarım, arkadaşlarım beni aydınlatabilir mi?

Bir haftaya çıkacağım tura ucuzundan beni idare edecek bir çadır nereden bulabilirim. Decathlon'dan mı almalıyım?

Xeşke biri yardım etseydi yada yazım tanışma bölümüne taşınmasaydı tanışma ile ne alakası var bunun ya hu. Sadece tur tavsiyesi istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
Başlığın "Tanışma" bölümüne neden taşındığını ben de anlamadım.

Ben Tekirdağ'a e-5 üzerinden dümdüz gitmiştim. Bu şekilde gidince yol kenarında kamp yapacak yer (benzinciler hariç) yok maalesef. Belki köylere falan sapılırsa farklı olabilir.

Bu arada İstanbul-Barbaros arası (Bakırköy'den yola çıkınca) 160 km falan sürüyor. Barbaros'ta da kamp kuracak yer bulamamıştım. Gece sahilde konaklanabilir gerçi ama ben gittiğimde etraf biraz it kopuk doluydu, tek başıma güvenemedim oraya. O yüzden biraz daha devam edip Kumbağ'da bir kamping'de kalmıştım.

Mutlaka gitmen gereken yer: Uçmakdere.

Mutlaka yanında bulundurman gereken şey: Eğer zırhlı lastiğin yoksa bol bol yedek iç lastik, yama ve yedek zincir baklası.

Teşekkürler hocam yorumunuz için. Peki beni 3 gün idare edecek bir besin programında neler bulunmalı tavsiyeleriniz var mı?

Beslenme konusunda tam bir cahilim. Ne bulursam yiyorum. O konuda başka arkadaşlar yardım etsin bence :)

Sana tavsiyem yalnız gitme. O yollar çok tekin değil. Özellikle hava karardıktan sonra. Genelde Malkara civarı köylerde yaşayıp akşam saatlerinden sonra yollara çıkıp araçları soyan çeteler geziyor yollarda. Polis de bıkmış bunlarla uğraşmaktan. Hele bir de gurbetçilerin yoğun geldiği dönemlerde benzinlikler dahil yol çok tehlikeli oluyor. O yüzden bence yalnız gitme, hatta Trakya'ya hiç gitme.

Merhaba.
Acemiyim diyorsunuz, günde ardı ardına 100km yapabilecekmisiniz. Yol arkadaşı bulun hem güvenlik hemde yardımlaşmak için. Yolunuz açık olsun.

@Redrock Hakan Bey birkaç yıl Uzunköprü ve Keşan Devlet Hastanelerinde görev yaptım. Karşılaştığım vakaları görseniz siz de benim gibi düşünürdünüz. En son geçen yaz bu şoparlar Tekirdağ plakalı yeşil bir Nissan kullanıyordu. Özellikle geceleri resmen ava çıkıyorlar. Karşılaşmamış olmanız şansınız. Amacım Trakya'yı kötülemek değil. Uzun yıllar ekmeğini yedim, çok da iyi dostlarım oldu. Hala da görüşürüz. Ancak maalesef durum bu. Bu kadar çok çingenenin yaşadığı yerde olacağı da bu. Emniyet bile bıkmış. Bize aman doktor bey geceleri Gelibolu - Tekirdağ güzergahında sakın durmayın diye tembih ederlerdi sürekli. Otomobille bile güvende olmadığın yerde bisikletle yola çıkmak akıl karı değil. Keşan'da bir bisiklet grubumuz vardı, ama dediğim gibi onlar da kalabalık halde yolculuk yaparlardı.

Yaşın gerçekten 18 mi ? öylese ben sana çadır veririm bedelsiz olursa uyku tulumuda ayarlarım.Gideceğin az kamyonlu bir yolda planlarız.Günde 75 km yeter bu mevsim için fazlası uymaz

@Redrock arkadaşa katılıyorum kaç kere geldiniz başınızdan ne geçti bilmiyorum ama ben gittimde memnun kalmadım diyen duymak şaşırttı

Geri