Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tekirdağ

Corlu da demir pedal in etkinliklerine katiliyorum. Gelirseniz tanismak isterim hepinizle

• Beğen
Tepkiler: serhataltay
Scudo
Merhaba Bende Kron xc 150 almayı düşünüyorum sizce nasıl anlatırmısınz

@Salih0707

Vasat.

Giriş seviyesi için normal bir bisiklet, alınır binilir tecrübe kazanılır daha sonra satılıp daha güzel bir model alınır.Ama ben sizin yerinizde olsam benzer fiyatlara Salcano tercih ederdim.Kron markasını sevmiyorum.Eğer kadro tasarımı, renkleri hoşunuza gittiyse alın.

Yada bütçeniz ile ikinci el kovalayın.

Tekirdağ Saray'danım. Tur olursa gelebilirim.
Özelden de atabilirsiniz. Sitede aktifim

@Flicker Ben Saraydanım :D

Ep aynı beaa

ASUS_T00I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamlar arkadaşlar,

Tekirdağ içinde tavsiye edebileceğiniz bisikletçiler var mı? Akord ayarı ve genel bakım yapılacak.

Teşekkürler

Corluda süral bisiklet / murat bey var, tavsiye ederim

Merhabalar küçük yaştaki bisiklet maceralarımdan yıllar sonra sonunda bende tekrar bisiklet sahibi oldum. Çorlu yada yakınlarında sürenler varsa beraber pedallayabiliriz. :) Hepinize Kazasız belasız yolculuklar.

123.jpg

Merhaba arkadaşlar. Çorlu'da kron tx 450 ile aranızdayım. Okuyup öğrenmeden bisiklet aldım. Hata ettim. Şimdi öğreniyorum. Kafa tersten işledi biraz. Memnunum, başlangıcı ettik en azından. Şimdi para biriktirip bir de yol yarış almak istiyorum .

Aranıza hoşgeldim :)

Dosyalar

• 20180218_110514.jpg
    20180218_110514.jpg
    278,2 KB · Okunma: 9
Merhaba ben Nuri çorluda ailemle oturuyorum İstanbul’da üniversite okuyorum. Bisiklete başlayacağım çok sevdiğim bir abim bu forumu önerdi aranıza katılmak istiyorum

Merhaba Nuri kardeşim öncelikle foruma hoşgeldin, ben de yakın bir zamanda Çorlu yada Çerkezköy e yerleşeceğim. Foruma bakayım ne var ne yok diye ama son gönderi 2016 da yapılmış :)
Yok mu kimse buralarda, whatsapp grubu vs varsa katılmak etkinlikleri takip etmek isterim.

Sanırım burası lanetli, hoşgeldin dediğim arkadaş bile cevap vermemiş :)

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,
Tekirdağ'da Tekirdağ Pedal TePe grubumuz var etkinlikler ve turlara katılmak için üye olabilirsiniz..
Çorlu'da demir pedal grubu var aynı şeyler onlar için de geçerli

Geri