Scudo Sports

Telefonlara indirilen köpek kovucu işe yarıyor mu?

Scudo
@m.klcts
:) Tedbir hocam.zaten yaklaşan hata yapar avcı wing chun daha da önemlisi avcı escrima (sopalı dövüş) sporuyla uğraşıyorum

@m.klcts
:DValla ne yalan söyleyim silahta oluyor yanımda

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@camoko06 ne olur ciddi olmadığınızı söyleyin

Ben bazı acı deneyimlerden dolayı bir aralar tüplü havalı tabanca taşıyordum ancak artık taşımıyorum dört ayaklı hayvanlar bu acıyı haketmiyorlar ancak iki ayaklı hayvanlara karşı elimde olmadan kullanmaktan korkuyorum, köpeklerin bazıları baya bi azılı olduğundan ve bölgemde haddinden çok fazla başı boş köpek bulunduğundan biber gazımı yanımdan eksik etmiyorum. Yazlıkçıların her yaz mevsim başında getirip sonbaharda dönerken azad ettikleri baxer lardan pitsbul cinsi canavarlardan ürküyorum.

Hem yaramıyor hemde sen onu açıp. Bekleyene kadar köpek seni yer ama ben hiçbir hayvanın ona
Karşşı bişey yapılmadıkça zarar vericeğne inanmıyorum en fazla havlar kovalar

• Beğen
Tepkiler: m.klcts
köpekler saldırıa gecınce duruyorum bende onlara havlıyorm hırlıyorum donuyorlar kacıyorlar :koptum: ama gecen ilk defa korkmayanına denk geldım artık bısıkletı sopa gıbı kullandım uzerıne salladım gerı cekıldı tekrar saldırdı derken sahibi geldi koştu yetişti sahıbı bıle zor yatıstırdı nasıl kızdıarsa :kötü:

kopeklerı severım de öyle bı taktık buldum kendı kendme ama zıhnıyetlerı psıkopat olunca ıslemıyo :D

@Erbay
Neresiyniş burası acaba ? Köpek barınağı gibi maşallah. Ben karşılaşsam yeni bir giyim modası çıkartmış olurdum :)

• Beğen
@Emre GÜLEN
Bilmiomda adam ii sakın kaldı.. Zor iş ..

@Erbay video müthişmiş :)
@Metindurak aynen bende de şok cihazı var, 10 15 metreden bazen açıyorum köpeklere hemen kaçıyorlar ve dediğin gibi bende kendimi güvende hissediyorum.
tek köpek varsa saldırmaya çalışıyorsa ani bir bisikletten inip ben karşı saldırıya geçiyorum. zaten bisikletten inince tek köpek olunca kaçmaya başlıyor ben yinede kovalıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: ottcci
@Heisenberg n11 den 22 liraya almıştım, şok aleti ve fener şeklinde

• Beğen
@serkanoz87

tam olarak ne aldınız benden aynısından alayım link var mı?

Geri