Ben bazı acı deneyimlerden dolayı bir aralar tüplü havalı tabanca taşıyordum ancak artık taşımıyorum dört ayaklı hayvanlar bu acıyı haketmiyorlar ancak iki ayaklı hayvanlara karşı elimde olmadan kullanmaktan korkuyorum, köpeklerin bazıları baya bi azılı olduğundan ve bölgemde haddinden çok fazla başı boş köpek bulunduğundan biber gazımı yanımdan eksik etmiyorum. Yazlıkçıların her yaz mevsim başında getirip sonbaharda dönerken azad ettikleri baxer lardan pitsbul cinsi canavarlardan ürküyorum.
Hem yaramıyor hemde sen onu açıp. Bekleyene kadar köpek seni yer ama ben hiçbir hayvanın ona
Karşşı bişey yapılmadıkça zarar vericeğne inanmıyorum en fazla havlar kovalar
köpekler saldırıa gecınce duruyorum bende onlara havlıyorm hırlıyorum donuyorlar kacıyorlar ama gecen ilk defa korkmayanına denk geldım artık bısıkletı sopa gıbı kullandım uzerıne salladım gerı cekıldı tekrar saldırdı derken sahibi geldi koştu yetişti sahıbı bıle zor yatıstırdı nasıl kızdıarsa
Köpekleri bende çok seviyorum amma velakin sahipsiz gezen pitbull, boxer , rotweiler , kangal , akbaş, kurt köpekleri .. Bunlara fazla yaklaşmamak lazım..
@Erbay video müthişmiş @Metindurak aynen bende de şok cihazı var, 10 15 metreden bazen açıyorum köpeklere hemen kaçıyorlar ve dediğin gibi bende kendimi güvende hissediyorum.
tek köpek varsa saldırmaya çalışıyorsa ani bir bisikletten inip ben karşı saldırıya geçiyorum. zaten bisikletten inince tek köpek olunca kaçmaya başlıyor ben yinede kovalıyorum