Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Telefonu nerede taşımalı?

Telefonu nerede taşımalı sorusuna birçok cevap verilmiş.

Ben de telefonu nerede taşımamalı onu söyleyeyim :) Formanın sağ ve sol cepleri! Kesinlikle buralarda taşımayınız.

Çünkü, yol bisikletinde, iniş yaparken bisikletin üzerine yattığınızda veya dağ bisikletinde teknik bir yerden hızlıca inerken telefon sağ veya sol cepten fırlayıp gidiyor. Bu şekilde maalesef 3 veya 4 telefonumu çöp ettim :( En net hatırladığım sonuncusu: Yokuştan aşağı inerken bir ses duydum "eyvah, telefonu yine orta cebe koymadım galiba" dedim. Hızım 60-65 olduğu için ilerideki ışıklarda ancak durabildim. Feleğin çemberinden geçmiş telefon da sürüklene sürüklene ayağıma kadar gelip durdu...

Çözümü basit. Telefonu, yan ceplere göre daha stabil bir bölge olan orta cepte taşımak ve mümkünse bu cepteki iç lastik, pompa gibi diğer eşyalarla biraz sıkıştırıp fırlayıp gitmesini önlemek :) Ya da fermuarlı bir cebi olan bir forma edinmek ya da formaya böyle bir cep diktirmek...
3 senedir telefon hep sağ cebimdedir. Super truck pozisyonu dahil bütün her türlü koşula göğüs gerdi forma ceplerim :D Henüz bir düşme yaşamadım. Umarım ben de bunu acı şekilde tecrübe etmem. Zira elim oraya alıştı artık. Yeni forma alabilirsem fermuarlı olur umarım :)

Scudo
Geri