Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Telefonu nerede taşımalı?

Ne kadar güvenilir ne kadar işe yarar bilmiyorum fakat bence fiyatı yüzünden alınabilecek bir ürün: (link)

Ya da böyle bir şey de alabilirsin: (link)

Scudo
gidona takılan aparatları denedim,sabit maşalı bisiklet kullandıgım için aparatta çok sarsıntı oluyor,telefonun her bildirim sesi-ışığında açıp bakma isteği oluyor ve ister istemez dikkatiniz dağılıyor ve cidden sürüş yaparken çok tehlikeli

telefon taşıma bölümü olan heybeleri denedim yazın telefon alev gibi oluyor,telefonun kilit tuşuna ulaşmak resmen eziyet oluyor ayrıca o telefon dokunmatik bölümü yüzünden telefonda ufak bir iş için defalarca dokunmanız gerekiyor aynı sanki basmatik dokunmatik telefonunuz var gibi çıldırıyorsunuz bir süre sonra
baktım en iyisi telefonu görebileceğim bir yerden uzakta bir çantada taşımak en doğrusu sele altı bikepack çantamda muhafaza ediyorum eğer telefon çalacak olursa duyacak kadar yakın hem de dikkatimi dağıtmayacak kadar gözden uzak oldugu için içim rahat yola odaklanabiliyorum.

yaşımın çok genç olmasına rağmen artık telefonun her anımızı işgal etmesinden sıkıldım ve olabildiğince kullanmamaya çalışıyorum.Bence telefonları bir kenara bırakıp anı yaşamaya bakın derin bir nefes alıp yola bakın doğayı gözlemleyin.Telefonun ne kadar hayatınızı çaldıgını farkedeceksiniz

Bende gidon tutucusunda tasiyorum ama tırsiyorum düşcek diye.

• Beğen
Tepkiler: Eren Kılınç
Formanın Sağ arka cebini kullanıyorum ama ayağa kalkarak sürdüğümde sürekli oynuyor ve rahatsız ediyor. Gidon telefon tutacaklarından kullandım, yarış esnasında terim damlayıp telefonu bozdu, bu yüzden onu da pek önermem. Gidonda telefon tutacagı kullanacaksanız kesinlikle yağmur geçirmez olmalı benim kullandığımda telefon direkt açıktaydı.

• Beğen
Tepkiler: Eren Kılınç
Sağlam bir telefon tutucu bulabilmek zor. 2 farklı model kullanmıştım, eskide kaldı tabii şimdi daha iyileri vardır mutlaka.
+Ant bağlayıp ya da strava takip edebilmek üzere kullanacaksanız işe yaramaz boşuna masraf etmeyin. O telefon titreşir düşecek gibi olur, strava da veri kaybı yaşarsınız, şarsınız yetmez, sensör bağlamakta zorlanırsınız vs. gibi nedenler sıralayabilirim. Gps olarak amacına uygun kullanacaksanız doğru bir saat edinmenizde fayda var. Geçtiğimiz gün D&R mağazasında ttec markasını görmüştüm, silikon yapıda sağlam görünüyordu. İncelemekte fayda var. O telefon nerede taşınır sorusuna gelecek olursak; sırt cepte taşınır, yada uzun tayt kullanıyorsanız fermuarlı bir cep uygun olabilir. :)
Esen kalın.

bisiklet gövdesine takabileceğin bir çanta alabilirsin, ve bence gerekli olmadıkça kullanma. bisiklet sürmenin özgürlüğünü yaşa

Su an kullandigim telefon tutucuyu almadan once bunlari gorseydim affetmezdim sayin @MuratHan :ckskc:.

• Beğen
Tepkiler: MuratHan
@özgür duygu Bence en güvenli taşıma yöntemi hem çanta hem telefon tutucusu olan çantlalar hem su ve toz geçirme olasılığı az hemde altına yiyecek falan koyulabiliyor
(link) bu tarz bir şey bence çok kullanışlı

Ya çok uzun sürüşler yapmıyorum (50 km maks) o yüzden şarj problem değil. Dikkatimi dr dağıtmaz(yani yol bilgisayarı kadar dağıtır) asıl derdim stravaya hrm kadans sensörü bağladıktan sonra düzenli çalışıp çalışmayacağı önemli. Yol bilgisayarına harcayacağım parayı başka yükseltmeye harcasam mı diyorum. Gerçi uygun bryton rider 15 buldum ama bilmiyorum..

(link) ürünü kullanıyorum. 25 liraya almıştım, şu an ilandan kaldırılmış. Kola bağlama lastiğini gidon boğazına sarıyorum. Sürekli strava vs kontrol edebiliyorum. Çok da memnunum.
Not: Direkt telefonun bağlayıp takarsanız telefon yoldaki sallantılardan dolayı gidon boğazına çarpacaktır. Bu da telefona zarar verebilir. Bu sebeple ben kılıfın içine (telefonun altına mineflo yerleştirdim, mis gibi kullanıyorum. Bir de sıcak havalarda uzun süreli sürüşlerde ısınma problemi yapabiliyor. Yaklaşık 4-5 saatte bir kılıftan çıkartıp, yarım saat sırtınızda taşıyıp geri kılıfa koyabilirsiniz.
Eğer farklı bir ilanda falan bulursanız almanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Benim devamlı cebimde duruyor. Fermuarlı şort giyiyorum genelde.

Formanın sol arka cebine telefonu, sağ cebine biber gazını, ortaya da tamir torbasını koyuyorum bir süredir. Pompanın yerine karar vermeye çalışıyorum bende.
Pompanın kadro aparatı var ama minik bir pompa olsa dahi yol bisikletinin üstüne hiç yakışmıyor. Sırt cebinde ise kaza durumunda tehlikeli olur mu emin olamıyorum.

Arkadaşlar kol tutacakları kan dolaşımı açısından sıkıntı olabiliyor. Gidon üzeri telefon tutucuların güvenli olduğunu düşünmüyorum. Kaza sonrası telefonun parçalarını toplarsınız. Onun haricindede güneşten yanıyor telefon. Sırt çantası desek rahatsız ediyor. Forma cebi fermuarsızsa düşebilir fermuarlı ise düşmez ama terden telefon ıslanabilir. En iyisi şöyle bişey almak

Dosyalar

• IMG_20200522_052446.jpg
    IMG_20200522_052446.jpg
    79,4 KB · Okunma: 100
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
@BatuhanT. O bölge sırttan daha çok terliyor, ayrıca senelerdir telefonu forma cebinde taşıyorum ama hiç düşmedi. Bir kere süratli iken takla attım bir de kayıp yan yatmıştım, düşmedi. Yani rampada ters takla falan çalışmıyorsanız bence boşa efham yapıyorsunuz. Ter konusunda da ağzı kilitli su geçirmez poşetler var. Telefon, para, kredi kartı, vb. sudan etkilenebilecek malzemelerinizi bunlarda gönül rahatlığıyla taşıyabilirsiniz.
(link)

@BatuhanT. O bölge sırttan daha çok terliyor, ayrıca senelerdir telefonu forma cebinde taşıyorum ama hiç düşmedi. Bir kere süratli iken takla attım bir de kayıp yan yatmıştım, düşmedi. Yani rampada ters takla falan çalışmıyorsanız bence boşa efham yapıyorsunuz. Ter konusunda da ağzı kilitli su geçirmez poşetler var. Telefon, para, kredi kartı, vb. sudan etkilenebilecek malzemelerinizi bunlarda gönül rahatlığıyla taşıyabilirsiniz.
(link)
Bende decathlon forması vardı. 2 sene kadar önce dürdaneden aşağı 70 km civarı inerken , yolun yamalı kısmında bisiklet biraz hopladı. Arkadan seslenmişler ama ben anlamadım. Sadi abim telefonun cebimden fırladığını görmüş. Kısmet bir kere yerde şekip yolun kenarındaki çimenlere düşmüş. Ben terminalin orada farkettim telefonun olmadığını ve daha 5 gün olmuştu alalı. Sadi abi getirince mutluluktan ağlayacaktım😁 ama o formanın cebi çok boldu

Ben telefonu bisiklet üzerinde taşımaya çekiniyorum. Olmamasi tek duamız ama kaza olursa bizi alıp goturseler bile telefon bisikletin üzerinde kalır. Ben uzerimde taşıyorum. Ter geçmemesi için de kilitli numune torbasında tutuyorum. Konum servisleri de açık. Dönerim dediğim zamana donmezsem konumumu bulabiliyor ailem.

Decathlon 520 gidon çantası aldım, üzerinde telefon bölmesi olan 2L çanta. Sele altı çantamı kaldırdım sadece ışık var orda. Cepleri mümkün olduğunca boşalttım çok rahat ettim tavsiye ederim.

Üst borunun ön tarafına cırt bantla yapıştırıyorum. Kılıf sürekli üzerinde duruyor zaten. 500 km'dir düşmedi, ama ben de düşmedim 😊 Bir de urban biker açıyorum, mis. 😆

Geri