Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Telefonu nerede taşımalı?

@honeybadger
Bende de G4 var aynı telefon saylır. Telefonu tutan klips tam sanal tuşların oraya geldiği için acaba dedim problem olur mu?

Scudo
Evet belli tuslarin kullanimini engelliyor. Ben pek dokunmuyorum belki o yuzden onemsemedim. Sizde haklisiniz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar ben kola takılan kılıflardan aldım decathlondan. Onuda gidona bağladım.krndi üzerindeki cırtlar sayesinde oldukça sağlam oldu. Ayrıca ön yüzeyi şeffaf olduğundan bisiklet uygulamasını görebiliyor ve kulaklık takıp müzik dinliyebiliyorum.şeffaf yüzeyi dokunmatik ekranda sorun oluşturmuyo.yapmur yağsa bile içim rahat.kesinlikle tavsiye ediyorum.ayrıca isterseniz kolunuzada takabiliyo olmanız çok amaçlı hale getiriyor.kesinlikle daha uygun ve güvenilir.

Formanın arka cebinde taşıyorum. Evet giderken uçup gider diye bazen düşünüyorum ama o an elimle yokluyorum sonra devam ediyorum. Çok güvenli değil aslında.

@Anonim Iphone bencillik, Samsung sosyalliktir...

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Sadettin Z. Benim tavsiyemde şöyle olabilir.formanin telefonunuzun sigdigi arka ceplerinden birine cırt-cırtlı bant diktirip oraya koymaniz.:)bence en masrafsiz ve basit yontem.

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Ben fermuarli formalari tercih ediyorum, ter bulasmasin diye de seffaf posete koyuyorum. Anahtar para kimlik ve telefonu fermuarli cebe, yiyecek vs diger ceplere koyuyorum.

Mesela 110-120tlye merlin'in fermuarli formasi var, tavsiye ederim.

Exumanin da yeni formalari fermuarli cebe sahip diye hatirliyorum o formalar daha da ucuzdu sanirim. Sitesine girip bakabilirsiniz.

Bel çantasız çıkmayı düşünemiyorum. Cüzdan, telefon, anahtarlar,çaki vb emniyetli bir sekilde tasiniyor. Estetik rahatsiz ediyorsa kibar olan ve hic gozukmeyen modelleri var.

Hocam spigenin telefon kılıflarına bir bakın derim. Fiyatları pahalı ama sonuna ladar hak ediyor dünyanın en iyisi olduklarını iddia ediyorlar.
Ben de lg g4 var kabına 109 tl verdim. Arkadaşlar yadırgadı filan ama otobüse yetişirken koşunca elimden fırladı 3 kez yerde çapraz sektikten sonra 3 4 metre de ekran yere gelecek şekilde sürüklendi. Yemin ediyorum telefonda bir çizik bile yok kılıfın yanları yüksek yere değmemiş ekranı.
2 yıl da garantisi var kabın benim şu anda değiştirme hakkım var kabın üzerindeki çiziklerden dolayı.
Spigen kılıf+5 numara diyorum

Kadronun üstüne takılan kadro çantaları var. O çantaların telefonu koymak için ayrı bölmeleri oluyor , üstelik telefonuda rahat bir şekilde kullanıyorsunuz. Kulaklık çıkışıda mevcut oluyor.

Dosyalar

• hqdefault.jpg
    hqdefault.jpg
    14,1 KB · Okunma: 55
Gidonda özel korunalı aparat ile taşıyorum. Kışın harika, lakin yazın ısınma nedeniyle tel kendini kapatıyor. Kadro üzeri @farih.ugur23 'ün iletisndeki çanta da var. Yazın oda ısınma yapıyor. Sıcak havalarda çanta içinde taşıyorum.

HAYATATRİBÜNDENBAKANLAR

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160501/8490b20747004d1521b5ed2d929ba0c1.jpg

Bu şekilde kullanıyorum.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: pilot
@Taner35
Bu ürünü çok sevdim ben. Hep sırttaki fermuarlı cebimde taşırdım telefonu ve bir cep sadece ona giderdi, ilk fırsatta bundan alacağım ve daha az kaybolacağım :) teşekkür ederim paylaşımınız için

Sırt çantası diyorum @Sadettin Z. abi. Eğer amaç telefonu muhafaza etmekse, sırt çantasında taşımak mantıklı gibi. Geçenlerde bir kaza geçirdim yaklaşık 10m kadar sürüklendim. Darbeden arka aydınlatmanın bağlantı aparatı falan koptu o derece. Eğer telefon gidonda, kolumda ya da forma sırt cebinde olsaydı çöp olacaktı. Çanta'nın güzelliği hem telefonu koruyor hem de sırtı muhafaza ediyor diye düşünüyorum. Eğer çok yük taşınmayacaksa, sırtı terletmeyen çantalar güzel bir alternatif olabilir. Ben de sırf terletme mevzusundan dolayı sırt bölümüne nefes aldıran bir çanta almayı düşünüyorum...

Daha oncede yazmistim gecenlerde takla attim telefonda hic bir sikinti yok. Kolaylikla sokulup takiliyor. Nite ize handband

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Sadettin Z.
Arkadaslar Sadettin bey bu konuyu 1 sene once acmis bu arada [emoji4] herhalde bir cozum bulunmustur.. bu arada Sadettin bey benim de note3 var.. sizinkine benzer bir ebattir sanirim.. forma cebinde tasiyorum ama hic dusurmedim bugune kadar cok sukur.. [emoji4] pol pedallamalar..

SM-N7502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri