Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Telefonu nerede taşımalı?

Çok fazla engebeli yol değilse forma cebinde ttaşımak en iyisi oradan kolay kolay düşmüyor en azından benim hiç düşmedi

Scudo
Hangi bisiklet türü kullanırsanız kullanın kadro üstü çantanız varsa telefon taşımak ve kontrol edebilmek en iyisi bence.
Ancak bunun için çantanızın reflektörlü,su geçirmez ve dokunmatik özelliğe sahip olması da çok önemli.

Niteize handle band tavsiye ederim. Kadro üzerinde çanta taşımanıza gerek kalmadan telefonunuzu yada kameranızı istediğiniz yere bağlayabilirsiniz.

(link)

En mantıklı çözüm - en azından yol bisikleti için - forma cebi bence de. Temmuz dan beri bende birazcık büyük bir telefon kullanıyorum (LG g4) şu ana kadar forma cebinde hiç sıkıntı olmadı. Bisiklet üzerindeki çözümler bence pek estetik değil.

• Beğen
Tepkiler: Berke ve BilalBeki
Ben yol bisikletinde gidon üzerinde kullanıyorum. Bisiklet sürüş uygulaması ile zaman mesafe yakl. Hız ve harita takibi çok iyi oluyor. Gövde üzerinde kullandığım zamanlarda başımı telefonu görmek için öne eğmem gerekiyordu ve bu sürüş güvenliği içinde iyi olmuyordu. Tavsiyem gidon üzeri su geçirmez, dokunmatik ve sağlam takılan ürünler...

Çift tıklama ile uyanan telefonlarda sorun oluyor. Dokunmatikte sıkıntı olmazken cift tik yapınca cihaz uyanmıyor.

Ben bel çantası kullanıyorum. Çantayı da belimin üzerine çeviriyorum. Gidona uzanırken göbeğim sıkışmamış oluyor. Anahtarlarım, Telefonum, Lastik Tamir kitim bel çantasında rahatlıkla işimi görüyor.

Böyle bir video izledim.Araziye girmelerine rağmen hiçbir sıkıntı olmamıştı telefona görmenizi isterim sizinde

Kol bandını öneririm. İhtiyaç halinde telefona rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz. Kol bandını düşünmezseniz bu ürün işinizi görebilir.

(link)

Sırt cebi derin ve ağız kısmında ki lastikleri sıkıysa hiçbir sorun olmaz sırtta gider..

• Beğen
Tepkiler: secret
Taytin sirtieki cete tasyorum formanin sirt cebinden daha gvenli

Kuzenim nokia'da finlandiyada calisiyor.
Gorevi 20 yildir ayni, telefon anteni ve baz istasyon gelistirmek.

Ben bu telefon tasima mevzusunu sordum cunku ceketimin mendil cebinde tasiyorum o da bana bunlarin gereksiz kaygilar oldugunu, yayilan radyasyonun cok cok az oldugunu soyledi.

Asıl sikintinin wireless oldugunu , evde wireless modem varsa gece falan kapatmami modemi de evin en uzagina koymami soyledi. Wireless radyasyon degeleri telefonun bir kaç katiymis.

Ozellikle evde bebek vs varsa ayni odaya koymamamizi soyledi.

Bunu soyleyen kişi kullandigimiz 4g vs gibi sistemleri bizzat ar ge ile gelistiren bastan yaratan elit bir mühendis. Dolayisi ile 3 sene kablolu modem kullandim ama son 2 senedir maalesef Wireless kullaniyorum. En azindan evin en uzak köşesine koydum kendimi avutuyorum.

@tahirrcann bende bu tip bişey kullanıyorum (link) arazide defalarca test etmiş olarak tavsiye ederim hiçbir problem yaratmıyor .

İşe giderken kullandığım için bisikleti genelde kumaş ya da keten pantolon oluyor. Onların cepleri de yandan girişli bir şey koyunca düşme tehlikesi olabiliyor. Şuan normal el çantası kullanıyorum omuza asmalı. Ama öncelikli hedefim kadro üzeri cep telefonu koyma kısmı olan heybe tarzı bir şey. Ama sürekli anlık hız vs gibi bilgilere bakılacaksa gidon üzerine takılan "tutucular" daha kullanışlı olur.

(link)

Bu ürünü kullanıyorum oldukça memnunum

• Beğen
Tepkiler: bua
@honeybadger

Ürüne baktım sağlam bir tutucu gibi ama benim telefonum gibi sanal tuşları olan telefonlar için uygun olmayabilir tutma mekanizması ekrandan yer kapladığından.

@honeybadger
bu güzelmiş çok sarsıntıda tutuşda bir prolem varmı ? arazide kullanmayı planlıyorumda

@Taner35 Şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım sarsılma yok denecek kadar az. Düşme ihtimali hiç olmadı çok sağlam

@h.erarslan86 telefonunuz nedir bilmiyorum ama ben lgg2 kullanıyorum sıkıntı olmadı hiç

Eskiden forma cebinde tașıyordum fakat sırt çantası kullandığım için terliyorum.Bu yüzden de telefonda ıslanma oluyor.Şimdi telefonumu kadro çantasında tașıyorum.Hiçbir sıkıntı yaşamadım diyebilirim

Geri