Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Telefonu nerede taşımalı?

Ben bunu kullanıyorum
(link)

ama hediye puanlarım olmasa bu fiyata alırmıydım bilmem. Eksileri tozlu yerlerden geçerken telefonun bu şekilde açıkta kalması pek sağlıklı olmuyor, yağmurda kullanamazsınız. Ayrıca telefonu gidona dik pozisyonda takamazsınız ancak gidon boğazına.
Yine de kullanmadığınız zaman bile kadroda durması rahatsız etmeyen, küçük ve şık bir çözüm.
Bunlara ek olarak yolda giderken Tango görüşmesi yapabilmek ve telefonu ters bağlayarak yolculuğu videoya alabilmek çok güzel.

Scudo
Fikirleriyle yol gösteren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

@Fatih Çetin 'in önerdiği fermuarlı forma cebi kafada bir ampül yaktı sanki (yok başka ampül bu). Mevcut ceplerin birine terzide gizli bir fermuar dikilirse 10 numara 5 yıldız olur gibi geliyor.

@Kurtuluş E. Abi yanılmıyorsam o Garmin denen cihazın fiyatı 4 haneli ve bol sıfırlı bir rakamdı. Hem mevcut tepsiye eşek yüküyle para verdikten sonra (ben vermedim gerçi) yatırmak da ayıp olur. Çalışsın kerata.

@Tolga Uşaklı Üstad aynen bundan bahsediyordum. O ebatta telefonla minibüs şoförü kokpitine dönüyor bisiklet. Sadelik en güzeli. Allah korusun bir kaza olsa bir sürü minik minik ipod sahibi olmak ta var.

@Sadettin Z.

Terziye bile gerek yok 10 cm cırt cırtı kendiniz içeriden dikseniz aynı işi görür ;)

@Sadettin Z.

Aslında topeak firmasının stem cap yerine monte edilen ride case diye bir sistemi var ama çok pahalı hem bunu hem ona uyan kılıfı telefona almanız lazım. çok sağlam durutyor aynı zamanda turunuzu videoya da almış olursunuz ama dediğiniz gibi çok büyük tv li otobüs hatları gibi olur :) ayrıca Allah korusun düşerseniz 3000ü parçalamış olursunuz :(

• Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.
Sadettin bende 5 no diyorum cepin iki tarafina kucuk cit cit alip tuhafiyeciden veya cirt karsilikli birbirine yapisan emniyet bakimindan guvenceye almis olursun teknolojik kalkani.

Bir de şunu öneririm, arkadaşım aldı kalitesi, fiyatı güzel ve oldukça da büyük ama sizin telefon girer mi bilmiyorum.
(link)

forma arka cebinden gözlük düşürüp kıran ve 6inçlik fırın küreyi kullanan bir insan olarak kesinlikle gidon aparatı diyorum :D

forma cebi veya şort giyersem (decathlon 300) yan cebine koyuyorum Note 4'ü. hatta büyük olduğu için forma cebini tam dolduruyor, elimle bile zor çıkarıyorum. hoplayıp zıplamadıktan sonra düşmesi zor. (tahtaya vurdum, tütütü dedim, üfledim)

gidon çantasında yada sırt cantasında taşınabilir .Ben sırt cantasında taşıyorum

Eski Note 2 şimdi note 4 kullanıcısı olarak hep forma sırt cebinde taşıdım. Kolay kolay düşeceğine inanmasam da cebe fermuar, cırt bant ve ya çıtçıt dikilerek garanti ltına alınabilir.

Gidon aparatı yol bisikletinin doğasına aykırı, sırt çantası en son seçenek, kol bandı denedim çok rahatsız sıkarsan kıprıdamasın diye kan dolaşımını engelliyor rahat bıraksan düşüyor.

Bluetooth kulaklık gelen aramalar için iyi ama kimin aradığını görmek için ayrı işlem yapmak lazım(çantadan çıkarmak, cepten çıkarmak vs) Ben gear 2 saat alarak son noktayı koydum. Hem tüm bildirimleri alabiliyorum anında hem de Shealt sayesinde daha iyi antrenman takibi yapabiliyorum.

• Beğen
Kol bandı kullanıyordum zamanında ama yüksek hızlara çıkınca cırt cırtı açılır diye korktum, aynı şekilde bisiklete bağlanan cep telefonu tutucularına da hiç güvenmiyorum.

Benim yaptığım: küçük ağzı kapatılabilen bez bir kılıf buldum, üzerinde ipide var.
Şortumun bel ipini bağlamadan önce şort ipini bez kılıfımdan geçiriyorum, şortumun ipini bağlıyorum, sonra kılıfı cebime sokuyorum. Cep telefonum bir yere uçsa bile şortuma bağlı olduğu için sıkıntı yok :)

ambit 2 veya üstü model bir suunto al misler gibi kullan. bir tane ant+ özellikli kablosuz kadans sensörü, sonradan bir de gene ant+ özellikli kalp sensörü... bilgisayar başına gelince cillop gibi atarsın rotayı stravaya.

Ben bu tip bi durumda sim kartımı çıkartıp eski telefonuma takıyorum onu kullaniyorum çünkü sürekli bir düşme durumunda kalabiliyorum, acıma acı katmasin diyede eskisini yanıma aliyorum :)

Sadettin abi bence Arpenaz 10 ile devam et. Hem hafif hem dar oldugu icin askilar koldan cikacak gibi olmuyor, duzeltmekle ugrasmiyorsun.
Olmadi Iphone'u benim emektar Samsung ile takas yapabiliriz akmaz kokmaz takla atsanda bozulmaz :) @Sadettin Z.

• Beğen
Bol bir north face sortumun ceplerine 4-5 cm cirt cirt diktirdim. Ustum forma altim tayt ustune sort. Ceplerde cuzdan, anahtar, caki ve nexus 5 var. Rahatim. Ben dusmedikce dusmez.:)

Hazır konu varken ben de sorayım.Bisiklet sürerken sürekli müzik dinleyen bir insanım.Telefondan nasıl müzik dinleyebilrim.Forma giyeceğim ben de Fdj'nin takım formalarından.Telefonu koyup kulaklığı takabilir miyim öyle müzik dinlenir mi? Telefon düşmez mi? Fikir alabilirsem iyi olur.Benim telefon ne yazık ki 6 Plus ile aynı boy

@Uptown Cyclist bisiklet ile müzik dinlerken kulaklıkta önemli, kulak içi silikonlu kulaklıklar dış ortam seslerini duymayı engelliyor, trafikte iken araç kornaları vb. sıkıntı olabiliyor, böyle bir kulaklık kullanacaksınız dikkat etmeniz gerekiyor, ses seviyesini kısık kullanan da hiç görmedim :)

Alternatif olarak silikonlu kulaklık yerine şu tarz kulaklıklar kullanılabilir:
(link)

(Durumsal farkındalık – Dış ortam gürültüsünü daha az engelleyerek çevrenizden haberdar olmanızı sağlar)

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@Taner James Açıkçası hiçbir risk atlatmadım şimdiye kadar kulaklıklarımla.Kulaklık olunca daha temkinli oluyorum çünkü, aksi takdirde başıma gelecekleri biliyorum.Tavsiye için teşekkür ederim :hhhhhh: ama müziksiz pedallamam mümkün değil :( Diğer taraftan, önerdiğiniz kulaklık güzel ama günlük olarak Beats Solo 2 kullanıyorum yani tam bir basshead sayılırım böyle spor kulaklıklar ne yazık ki pek yeterli kalmıyor normalde ama yine de bakacağım buna.Belki biraz daha iyidir diğer in-ear spor kulaklıklara göre.Bisiklet için ayrıca kulaklık alacaktım zaten tavsiye etmeniz iyi oldu bunun için ayrıca teşekkür ederim :hhhhhh:

@Uptown Cyclist benim kullandığım: (link) bende silikonlu kullanıyorum :) ama ben daha çok spor salonunda kullanmak için bu modeli tercih etmiştim. Kulaklıkta Sennheiser markası gayet kaliteli, tabi biliyorsun kalite = daha fazla para :) Sport modellerinin avantajı terleme, su vs.'den etkilenmiyor eski kulaklığım bu yüzden bozulmuştu.

Cep telefonunda kullanacaksanız cep telefonu özellikli olmasına dikkat edin, bu modeller daha iyi oluyor, müzik parçasını ileri-geri vb. işlemleri yapabiliyorsunuz.

http://imgc.appbank.net/c/wp-content/uploads/2013/05/linkcolorant-14.jpg https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/c1/4f/10/c14f1041daa93874aa9cd38d35b3b231.jpg

İki tür taşımada işinizi görücektir, askılı olanın yandan ipli olanıda var sallanmaması için. Yol bisikleti olduğundan sarsılma/düşme ihtimali pek yok gibi, ancak anlık dalgınlıkla kaptırmak yada inerken üzerinde unutmak daha önce yaşanmış acı gerçekler arasında malesef.

Ayrıca bisiklet yada aktif spor yapan arkadaşlara tavsiyem mutlaka kırılmaz jelatin taktırmaları, düşme darbe durumu normal kullanımlara göre daha yüksek, İlker beyin dediği gibi yerinizde olsam satar daha sportif ve spor yapmaya uygun bir cihaz seçerdim, bilmem hoşunuza gidermi ama S6 edge yada LG G4 tavsiye ederim hiç olmadı iphone 6 normal olanı daha rahat ettiricektir sizi.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Geri