Sanırım en popüler olanı Strava. Türkçe dil desteğini yaparsalar kullanıcı sayısında patlama olur. Birden fazla program kullanmak yerine tek uygulamada kayıt tutmak daha mantıklı bence.
@arayanbulur
Evet hepsi çalışıyor. Telefon Android zaten Telefonda ANT+ olmasına rağmen Garmin Fit ve Endomondo harici hiç bir program ANT+ desteklemiyor. Bu yüzden eğer kalp hızı ölçecekseniz bunlardan birini kullanmanız gerekiyor zaten.
RunKeeper yüklü.Stravadan en buyuk farkı ; sadece segmentlerın oldugu yerde ve ortalamada yaptıgınız hızı göstermeyip,her kmde yaptıgınız ortalamayı gostermesi.
@arayanbulur
Bedava ya da paralı olması sadece fonksiyon olarak farkettirir. Çalışmasına bir etkisi olmaz. Benim Runtastic'lerim paralı ve Strava'da premium üyeliğim var ama diğerlerinin tamamı bedava. Bakın eğer bedava olan işinizi görüyorsa kullanın yoksa paralısını alırsınız.
blackberrynin dandik eski bir modelini kullanıyorum, 2 sene önce iphone 4s vardı. patrona kızıp iş telefonu blackberrye geçmiştim ama en yakın zamanda tekrar iphone'a dönecem bu uygulamaları da yükleyecem
Hayret Orux Map i nasıl yazmamışlar diyecektim, kesinlikle olmazsa olmaz. Faydası say say bitmez, o derece. En hoşuma gideni ant+ sensörleri desteklemesi. Garmin 810 almaktan vazgeçtim, daha ne diyeyim