Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Telefonunuzdaki bisikletle ilgili uygulamalar

Tepki
4
Bisiklet
Corratec
Burada bisikletle ilgili faydalı uygulamaları paylaşalım arkadaşlar

Scudo
benim için bitane kafi. :)

Dosyalar

• Screenshot_2015-03-26-10-31-49-698.png
    Screenshot_2015-03-26-10-31-49-698.png
    54,9 KB · Okunma: 175
strava yı türkçe yaparlarsa bende kullanırım aslında.

• Beğen
Tepkiler: kafdro657
Hocam bu vermiş oldugunuz programlar androidde aktif olarak sıkıntısız çalışıyor mu ?

@arayanbulur
Evet hepsi çalışıyor. Telefon Android zaten :) Telefonda ANT+ olmasına rağmen Garmin Fit ve Endomondo harici hiç bir program ANT+ desteklemiyor. Bu yüzden eğer kalp hızı ölçecekseniz bunlardan birini kullanmanız gerekiyor zaten.

• Beğen
Tepkiler: arayanbulur
RunKeeper yüklü.Stravadan en buyuk farkı ; sadece segmentlerın oldugu yerde ve ortalamada yaptıgınız hızı göstermeyip,her kmde yaptıgınız ortalamayı gostermesi.

• Beğen
Tepkiler: sayginyilmaz
@arayanbulur
Bedava ya da paralı olması sadece fonksiyon olarak farkettirir. Çalışmasına bir etkisi olmaz. Benim Runtastic'lerim paralı ve Strava'da premium üyeliğim var ama diğerlerinin tamamı bedava. Bakın eğer bedava olan işinizi görüyorsa kullanın yoksa paralısını alırsınız.

• Beğen
Tepkiler: arayanbulur
blackberrynin dandik eski bir modelini kullanıyorum, 2 sene önce iphone 4s vardı. patrona kızıp iş telefonu blackberrye geçmiştim ama en yakın zamanda tekrar iphone'a dönecem bu uygulamaları da yükleyecem

@Serdar AĞAYA

Hayret Orux Map i nasıl yazmamışlar diyecektim, kesinlikle olmazsa olmaz. Faydası say say bitmez, o derece. En hoşuma gideni ant+ sensörleri desteklemesi. Garmin 810 almaktan vazgeçtim, daha ne diyeyim :)

image.jpg @Çağlayan Talih Garmin 810dan vazgeçirdi ha. vay canınan merak etttim yüklüyorum

Benimkiler bunlar;

Bu arada ios da orux yokmuş :(

@Anıl Erdoğan

:) maalesef... Orux Map açık kaynak kodlu bir uygulama, apple a ters böyle işler :)

İnfo cycling uygulaması.Koşulacak pro yarışların takvimi.İçerikleri,etap bilgileri,takımlar,profiller vs.
Meraklısına...

Strava candır :harika:

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    41,7 KB · Okunma: 63
Geri