Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Telefonunuzu ve GPS cihazınızı yanınıza almayı unuttuğunuz bir turdan zevk alır mıydınız?

Tek başınıza, telefonsuz ve GPS cihazsız çıktığınız bir antrenmandan keyif alır mısınız?

• Evet, alırım

• Hayır, almam

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
Scudo
@Bahadır Gürel ben de sırf bu yüzde gidona sayaç takmıyorum. Konsantremi kendime ve yola vermeye çalışıyorum ama antrenman sonundaki değerlere bakmak çok zevkli ve öğretici oluyor. Tabii ki kişiden kişiye değişir

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
gps cihazım yok, stravayı açmayı bazen unutuyorum, zaten strava kendi tempomu ölçmek için kullandığım bir şey, profesyonel sporcu olmadığım için dert de değil. sürerken km sayacına bile nadiren bakarım. arada pedal sayacına bakarım, ortalama kaç pedal çeviriyorum diye, o da metabolizma ve kalp ritmini düzenli hale getirmek için...

çok dert değil yani benim için :D ben bisiklet sürdüğüm için mutluyum, mutlu olmak için stres atmak için sürüyorum. mutlu olmak için snleri hesaplamaya ihtiyacım yok.

Telefon falan neyse de bisiklet sürerken müzik dinliyorum motivasyon amaçla ve tek sürdüğüm için bir gün çıktım, yine bisikletle yolda müzik durdu basıyorum devam etmiyor. Allah allah dedim durdum ki mp3 ün şarjı bitmiş. Elinden çikolatası alınmış çocuk gibi kaldım çok sıkıcı ve sinir bozucu bir şey.

Bu cihazların yanımda olmaması pedal çevirmemi engellemediği için sıkıntı yok.

Eskiden akıllı telefon ztrava mı varmış :D Öyle sayaca bile bakmazdım.

Stravasiz olmaz yahu. Uzun suredir telefonla tutuyordum verilerimi, cok dogru olamayacagini dusundugum icin bir Garmin 520 siparis ettim. KOM kovalamak, Live Segmentsten segmentin ne zaman baslayacagina bakmak falan buyuk ozellik.

(link) olsa da surada Lluis Mas Bonet`in 1 saniye gerisinde olmak ne kadar guzel bir his anlatamam.

Ayrica fotograftaki gidona da bayildim.

Eğer profesyonel değilseniz, "Strava yoksa, o sürüş gerçekleşmemiştir" diye bir terim var :) 10 kilometreye kadar olan sürüşleri ayrı tutuyorum tabii :)

• Beğen
Tepkiler: Emrah Demirci
strava ararım açıkçası. insan yaptığı sürüşü değerlendirmek, kendi eski kayıtları ve diğer sürücülerle kıyaslamak istiyor. hele telefon olmazsa olmaz. öncelikle iletişim için şart daha sonra çekilen fotolar vs. hepsi birer anı niteliğinde. :)

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Bahadır Gürel irfan turetgen mesela stravadan gördüğümüz kadarıyla sürekli zwift yapıyor. Aynı dönemde yarıştılar diye biliyorum.

Mühim olan pedal çevirerek eğlenmek ve spor yapmak:)

• Beğen
Tepkiler: İlkerKurul
"Strava or it didn't happen" :)

Ben illa ki açıyorum, sırf kayıt maksatlı...

Hic ihtiyac duymadim. Gecenlerde memleketi ziyarete gittim, 450 KM Ankara'dan. Gunes acinca pedalladim, aksam olunca durdum. Gayet keyifliydi, ne ortalama hizimi biliyorum, ne kadansimi.

@hasanalparslang Arada 1 yaş var.Kurduğun cümleye göre senin büyümen gerekiyor.Üzücü...

Strava Bilgi bankası gibi. Yola çıkarken açıyorum. Bitiş te kapatıyorum.

Unutma değil de daha farklı bir durum yaşadım. 2 ay önce falan herhalde hava güzel sabahın 7'sinde kalkmıştım bir pazar günü tam güç basıyorum 50 km civarı bir sürüş yapmıştım eve geldiğimde Strava kaydını durdurayım diye telefona bir baktım ki Strava'yı koşu modunda açmışım...
Yıkılmıştım o an ve yere bıraktımıştım kendimi. :D Sonra manuel olarak girdim o aktiviteyi. :D
Onun dışında 10-15 kilometrelik sürüşlerde bile açıyorum Strava'yı ben. Açmadığım zaman eksiklik hissediyorum.

Geri