Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Termos incelemesi By Thermos 1.2L

Stanley varken , bir başka markayın adını bile aynı cümle içersinde kullanmam sevgili Raşit. Stanley stanleydir. Gerisi teferruattır.

40 saat sıcak , 35 saat soğuk ve 160 saat buzlu tutabilen bir marka varken , başkasına bakan billahi çarpılır.

41wdnm.jpg

(link)

Haa birde şöyşe bir olay var. Diyelimki kamp yapıyorsunuz , ve ayının biri sizi öğle yemeği niyetine gözüne kestirdi ve yandan yandan yaklaşıyor. Stanleyi direkt aynın kafasına çakıyorsunuz. Termosu kafaya yediği zaman artık ayılık yapmayı bırakıp , bitkisel hayata girip, fotosentez yapmanın derdine düşüyor. Termos delinmezse kullanmaya devam ediyorsunuz. Bir şekilde bozulursa da garanti kapsamından değiştirebiliyorsunuz ( Umarım !!! )

Sevgili Raşit , stanley ömür boyu garantili , ama Termos markasının garanti olayını inan hatırlamıyorum. Tüm kamp setim stanley olunca termos tercihinide stanleyden yana kullandım. Av aktivitesi gerekse bireysel kamp yaparken , normal bir insan evladının gitmediği , hatta gitmeyi aklının ucundan bile geçirmediği bölgelerde takılmayı sevdiğimden , ateş yakamama durumlarında ( avlak ve devlet park , ormanlarında ve kumsallarda , açık ateş , yani sağdan soldan topladığınız odun parçalarıyla ateş yakılması yasaktır. Yanınızda kamp ocağı varsa sadece bunu kullanabilirsiniz ve kim görecek demeyin. Artık dronla takibi yapılmaktadır ) kullanılan termosun uzun süre sıcak soğuk tutma olayı benim için önemlidir.

Yani özetle durum şöyle ağa , Stanley reyisi yedirtmeyiz.

Scudo
Stanleyler ölmez hayinlere gecit verilmez reis :D

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Sevgili @mariokaldato size bir sorum var.

Bu termosun içine vişne, erik, nane atsam bu termos kendi kendine bana yollarda serin serin içmelik hoşaf imal eder mi?

@Cömert
Şaka bir yana stanley baskani bizde yedirtmeyiz comert abi , ben hem agirligina takildim hemde rakibine bir sans vermek istedim. Yoksa fiyatlari kafa kafaya gidiyor , omur boyu garantisi yok. Avantaji ise ayni kapasitelerde soguk-sicak tutmasina ragmen stanleyin yari agirliginda olmasi

@uslsy
Uretme fonksiyonu yok baskan, varolani koydugun isida uzun sure korur

@mariokaldato

Bana bunların üreteninden lazım. Stanley Kubrick versiyonları üretir mi?

Ben de geçen hafta Amazon'dan siparis ettim. Daha önce Stanley kullanıyodum kaybettim. Eski termosumun contası işlevsiz hale geldi Stanley ile email üzerinden temas kurup yenisini talep ettim defalarca ama takan olmadı o yüzden yok Stanley taş gibi yok ömür boyu garantili demesin kimse bana Thermos'un 1.2 litrelik modelini kamplar için aldım. Bir tane de 750 ml lik Contigo termosu da okula filtre kahve götürmek için sipariş ettim. Parasını zaten 2 ayda çıkarıyor. Bir bardak dandik makine kahvesi bile 2 lira. 150 liralık en baba bir termosla haftanın 5 günü kahve götürüp 2 bardak içip 2 bardak da hatuna içirsen 1 ayda bile parası çıkıyor

Doların 7 lira olduğu günümüzde 180 liraya Thermos, 90 liraya Contigo aldım. Contigo ABD'de çalışan arkadaşımın valizinde geldi oranın bimlerinde satılıyomuş. Contigo'nun da 12 saat sicak tutma olayı var. Okul için ideal boy ideal işlev.

toprak testiyi tek geçerim. ama bu kadar yabancı hayranı varken ne diim.

@Mehmet Metin Levent Mehmet abi keşke ülkemizde üretilse böyle şeyler de seve seve alsak. Toprak testi kazma kürek mi taşıyalım yanımızda. Amma boş yapıyon he sanki senin evinde toprak testide şarap içiliyo

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Mehmet Metin Levent
Aynen ne içerdik tarlada likir likir be baskan

@demir48
Şarap haramdır kardeşim. Bazı karşılaştırmalar bana jetta alan odtü bilgisayardan bir abiyi hatırlatıyor. Passat da neymiş yaa, jetta valla daha iyi derdi. Ondan öyle daldım mevzuya. Sanırım bu konuya yazan hiçkimse matarayı buzlayıp kalahari çölüne dalmıyor. Zaten hacmi ne ki kalahari çölünde 8 saat sonra buz gibi şu içerim diyebilsin.

@Mehmet Metin Levent
Usta tüm yaz bu termosu her türlü sıcak ortamda kullandım. Disarsi yanıyor ama dişlerimi gidiklarcasina soğuk içecek iciyorsun daha ne olsun.

Isviçreli bilim adamları işsiz güçsüz kaldıkları bir anda bu termosun diş hassasiyeti olanlar için uygun olmadığına karar vermiş hem :D

2018-09-05 10.37.42.png
Abi @Cömert HVGSISBS :D

• Beğen
Tepkiler: kerem E
@demir48
Tartışma çıkarmaya nede meraklisiniz be kardeşim. Tamam uzatma oda onun fikri

Güzel sade test :harika:. Hafifliği kesinlikle çok iyi.

@Anıl Erdoğan
Aşırı sade evet :D
Sıcak koyuyorsun sıcak çıkıyor,
Soğuk koyuyorum soğuk akıyor
Amaca kesinlikle uygun çalışıyor

Termosta soğuk performansının sıcak performansına göre düşük kalmasının tek sebebini açıklıyorum arkadaşlar: Hareket.

İlk bakışta biraz abartı gibi dursa da neticesi son derece gerçek olan bir durum var, o da uzun süre çalkalanan her türlü sıvının zamanla ısınması. Bisiklet kadrosuna termos ya da matarayı monte edip uzun yola gidince, içindeki soğuk su illa ki bu yüzden ısınıyor.

Canına yandığımın termodinamik dersi nihayet gerçek hayatta bir fayda sağladı :D

@Ahmet Can Yakışır

Tesekkurler :D

İstanbul Balat'ta hergün müzayede var. Çoğuna zamanım olduğunda katılırım. Oldukça eğlenceli geçtiği gibi bazen hakikaten kıymeti anlaşılamayan antikalar yok pahasına gidiyor.

(link)

Eğer satışlarda , eski bir testi açık arttırmaya çıkarsa , rakamlar bir anda alıp başını gidiyor. Tamam testiden içmek çok eğlenceli ama illada testi alacağım diye inat ederseniz , bazen 2 , bazende 3 termos parasını gözden çıkartmak gerekiyor. Hele hele testi, mühürlüyse ve antikaysa , en az 2-3 bisiklet parası cebinizde olmadan müzayedecinin kapısından bile girmek akıl kar'ı değil.

o kadar uzun süre soğuk tutmak için o termos çok küçük değil mi yahu? siz hiç mi uzun turlara çıkmıyorsunuz? termosu boşver 1lt pet şişedeki su ılınmadan bitiriyorum ben.

Geri