Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Termos incelemesi By Thermos 1.2L

@el_Aksa_1903
Hayırlı olsun , güzel günlerde kullanın hocam . Bu fiyata bu ürün çok iyi fiyata aldık

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
Scudo
@el_Aksa_1903
Hayırli olsun senide antistanleyciler dernegimize alabiliriz :D

Ben çok memnunum valla sıcak koyuyorsun sıcak çıkıyor
Soğuk koyuyorsun soğuk cikiyor

• Beğen
@mariokaldato
termos olmasa da bir indirimden faydalanıp 110-120tl aralığında stanley adventure yemek seti almaya niyetlenmiştim ama sonra düşünüp-karar verip şok marketten 12,95 tl karşılığı 8 numara çelik cezve aldım(hem hacmi daha büyük hem yerli hem de 12,95), sapı sıkıntı çıkarırsa evde ona portatif bir sap üretirim.......velhasıl kelam derneğe üye olabilirim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@appendix
Aldık senide abi hehe
Kulübde ilk kural bundan kimseye bahsetmemektir

@el_Aksa_1903
Yav ben Çinlilerle AliExpresste pazarlık ediyodum da Amazon ile pazarlik edeni ilk defa gördüm. Hocam keşke daha erken ayıksaydım. Geç olsun güç olmasın 2.yi sipariş ettim

• Beğen
Bir stanley sevicisi olarak şöyle bir açıklama yapayım. Aslında stanley çok çok uuz hatta bedava. Nerdeyse termoslarımın ve yemek setlerimin hiç birisine para vermedim.

Avlanmayı seven bir arkadaş edinin ve yanında bol bol ahh stanley vah stanleyy muhabbeti yapın. Yanımızda stanley termos olaydı , böylemi olurdu diye bol bol hayıflanın. Sırf çenenizde ve dırlanmalarınızdan kurtulmak için stanley termos alınır ve hediye edilir. Bu yazılı olmayan avcılık kurallarından birisidir. Bir susta işimize bakalım olayının en kolay çözümü budur.

Not : Bu olay bende sökmez. Boşuna yanımda dil dökmeyin.

@Cömert

Amazing Stanley lovers kalp kalp kalp

:D

@demir48Hocam bu pazarlik isini hangi menu altından yapıyoruz, dun geceden beri ne telefondan nede web sayfasindan menudeki yerini bulamadim bir turlu??

@uussff
Amazon.com da en altta HELP
Need more Help---Contact us
Prime or something else
Select an issue: placing an order
how to place an order

How would you like to contact us? CHAT seçin.

Malum pazar, misafir falan derken yogun gecti. Sabah baktigimda 14 dolar olan termos ben alamadan aksam 24 dolar olmustu. Alan arkadaslar gule gule kullansinlar :)

• Beğen
Evet arkadaşlar amazon dan aldığım thermosum geldi.;) Akşam test için kaynar suyu doldurdum balkona koydum 21 saat sonunda resmen sımsıcak vaziyette idi oldukça tatmin edici bir ürün, sanırım 3saat sonra da aynı şekilde korurdu ısısını. Kapağı çok hoşuma gitti bir su bardağı alıyor gayet kullanışlı. Güncel kur ile çok uygun fiyata süper bir termos sahibi oldum.:)

@mariokaldato
Starbucks senle bana göre değil usta. Ben de acaip ayar oluyorum.

@el_Aksa_1903
Hayirli ugurlu olsun kardeşim

• Beğen
@el_Aksa_1903
Bir tavsiye içine su koymadan evel biraz kaynar su koyup kapatıp 10dakika kadar bekleyip termosun icini ısıtıp suyu bosaltip sonra kaynak suyu koyun cok daha sicak tutacaktir.
Soguk icinde tam tersi gecerli

• Beğen
Bende bu yaz Decathlon'dan (mağaza üzerinden) 1 lt. Termos aldım aslında çok eski ve sağlam bir termosum var ama çok ağır olduğu için incelemeye gittim ve hafifliğine hayran kaldım. (Plastikten biraz ağır ;))

Bu yazın sıcak da baya kullandım ve soğukluk konusunda da gayet başarılı, henüz sıcak için denemedim ama tahminim o konuda da iyi olduğu.

1. lt. dışında 0.7 ve 0.4 gibi farklı boyutları da var ve dediğim gibi internetten bakmak yerine yerinde gidip görmek ve incelemek karar vermek de çok daha etkili oluyor.

(link)

Benimki de geldi taa Amerikalardan :)
Ben arada balık tutmaya da gittiğim için bir hayli işimi görecek gibi. Yazın bisiklet üstünde inanılmaz terlediğim için şöyle ferah, tadında bir su içmek için ideal görünüyor :harika:

Dosyalar

• IMG_9089.JPG
    IMG_9089.JPG
    796,7 KB · Okunma: 22
Geri