Scudo Sports

Termos seçimi

Bugün deneme yaptım, kaynar suyu doldurduğum zaman sıcaklık daha evvel dış yüzeye yansımıyordu, şimdi neden yansıyor. Yansıma sözcüğü mevcut durumu ifade etmek için pek uygun değil farkındayım.
(link) termos budur
darbe falan alıp yalıtan kısımlar zarar mı gördü acaba. tasarımı aynı model bende de var sorunu yok şuan bisiklette bi kaç kez taşımama rağmen. (bu benzeri termoslarda markayı satan kişi yapıştırıp yolluyor hepsi aynıdır.)

• Beğen
Tepkiler: emir yakup bulut
Scudo
2 yıldır Marmariste bisiklet sürüyorum. En büyük keyfim istediğim bir yerde durup sırt çantamdan büyük termosumu çıkarıp çay içmekti. Bu keyfi bir adım öteye taşımak için Mart'In 3. haftası Stanley GO Quick Flip Paslanmaz Çelik Termos 0.70 L amazon.com.tr üzerinden 575 TL'ye satın aldım. 1 aylık kullanımımda günlük ortalama 30 km turlarımda sabahtan demlediğim çayımı stanley klasik 1.3 lt termostan Stanley qucik flipe taşıdığım halde keyifle içiyorum. 2 farklı modelde 3 termosa sahibim. 1,3 1 ve 0,7 litre. Termos için başka marka aramıyorum. Kutupayısının satış sonrası hizmeti beni üzmedi. Bisiklet matara kafesine uyması ve sahip olabileceğim bisiklet üzerinde taşınabilir en büyük kapasite 0,7 litre olduğundan bu ürünü tercih ettim. Son derece memnunum. Tavsiye ederim. Özellikle kapak tasarımı kullanım ve taşıma kolaylığı sunuyor. Büyük stanley modellerine nazaran kapak tasarımından ötürü sıcak tutma süresi 8 saat ile sınırlı ama bu termosa sahip olanda 10 saat sonra sıcak içeceği ilk andaki ısısı ile tüketme planı yapmaz diye düşünüyorum :) Ben artık çerezlik günlük 25 km turlarımda su yerine çay alıp çıkan bir pedal sever oldum :) Modeli kullanım kolaylığından ötürü şiddetle tavsiye ederim. Her sürüşümün video kaydı olduğu için bisiklette nasıl duruyor kullanımı ne derece kolay diyen olursa video paylaşabilirim :) Sağlıcakla kalın :)

• Beğen
Tepkiler: emir yakup bulut
Bugün deneme yaptım, kaynar suyu doldurduğum zaman sıcaklık daha evvel dış yüzeye yansımıyordu, şimdi neden yansıyor. Yansıma sözcüğü mevcut durumu ifade etmek için pek uygun değil farkındayım.
(link) termos budur

Yalıtımı az, ısı dışarı sızıyor, dışa ısı geçiyor gibi bir tanımlama yapmak istedin sanırım.

Soruyu bana sordun ama daha önce dediğim gibi, önden termosu ısıtarak ve sonra da mümkün olduğunda yalıtımlı ortamda durarak sıcak tutma süresi uzatılabilir. Bunun haricinde bir yorum yapamam.

Yardımcı olur musunuz,nasıl soru başlığı oluşturacağım

Yardımcı olur musunuz,nasıl soru başlığı oluşturacağım

Yeni başlık açmak
50 mesaja ulaşıncaya kadar sadece arama yapıp ilgili konulara yazabilirsiniz.
50 mesajdan sonra yine arama yapıp, ilgili konu varsa onlara yazabilir, yoksa yeni başlık açabilirsiniz. Açtığını başlığın gidebileceği konu varsa yöneticiler başlığınızı ilgili konuya taşıyabilir.

Zefal arctica pro kullanan var mı? Yaz geldiği için su çok çabuk ısınıyor.

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
Zefal arctica pro kullanan var mı? Yaz geldiği için su çok çabuk ısınıyor.
Kullanmıyorum fakat yorumlarda 2 saat soğuk tutabildiğini ama çift katman olduğu için sıkılmadan, emerek içildiği yazılmış. Şehir içi için mantıklı olabilir ama dağlara tırmananlar için soğuk akan çeşmeler ülkenin en güzel yanlarından biri :D

Geri