Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tern Kullanıcıları Kulübü

@ykaya Aramıza hoş geldiniz.Bende çok düşündüm ama açtık gitti. Hayırlı uğurlu olsun

• Beğen
Tepkiler: dvl666 ve ykaya
Scudo
Şimdi o zaman önümüzdeki hafta, hafta içi bir akşam haydi Florya'da toplanalım dersek kimler gelebilir ?

Biraz pedalladıktan sonra bi yerde oturur çay çorba içer, laflarız.

• Beğen
Tepkiler: dvl666
@alipasha
Ah İstanbul ah! Çoook uzağım maalesef. Belki bir gün...

ben de gelebilirim fakat hafta içi olması iş güç biraz zorlayabilir.

Herkese günaydın, hayırlı haftalar.

O zaman @dvl666 ve @smh tnc olarak 3 kişi olduk diyelim.

@smh tnc aksam saati yapariz 20:00 gibi,ben zaten iş çıkışı direk buluşma noktasına gelirim. Hafta sonu oldu mu çoluk çocuk yapacak etkinliklerden kendimize hic vakit kalmıyor :)

işte sıkıntı benim iş uzak biraz geç geliyorum. kesinleşsin tekrar konuşuruz. 20:00 'de işten eve dönüyorum. Bakırköy'den gelmesi falan saati aşar. :)

Tura bende katılırım benide yazın

@alipasha
Bana uyar

ben dün florya yeşilköy turladım :) bir kaç bisikletli gördüm orda olanınız varmıydı bilmiyorum tabi :)
perşembe gelirim benide yazın ;) 18 gibi işten cıkıyorum trafik park yerı felam 19 da orda olurum...

O zaman Perşembe günü saat 19:30 Florya 'da buluşuyoruz. Mekan olarak Aqua florya önü sahil tarafı uygunmudur?

Tern culer. Sehirlerarasi otobus seyahatlerinde bisikletlerimizi tasimak icin nasil bir yol izliyorsunuz. Tern un stow bag modeli guzel ama biraz fazla pahali. Ne tavsiye edersiniz.

SM-G530H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şehirlerarası otobüse hiç koymadım bisikleti. katlayıp iki çanta vb. nesnenin arasını sıkıştırıldı mı sorun olmaz diye düşünüyorum. Bu arada hafta içi o saatlerde gelemiyorum. bir ara hafta sonu buluşursanız ona katılırım.

Aynen Mert,Allah izin verirse 19:30 gibi ordayim.

• Beğen
Tepkiler: dvl666
Geri