Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tern Kullanıcıları Kulübü

Hayırlı bayramlar arkadaşlar bisikletinizin zincir bakım ve yağlamasını kaç km de yapıyorsunuz tavsiye edeceğiniz bir yöntem var mı temizleme ve yağlama için teşekkürler
 
Scudo
Merhaba arkadaşlar. Tern Link B7 ye bagaj takılabiliyor mu acaba?

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@Hamunpatra
B7 modeli daha uygun fiyatlı, sonradan bagaj takılabilir mi onu merak ediyorum

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@dvl666
Arkadaşım bende tern link b7 almak üzereyim, bagaj takılabilir mi bir bilgin var mı? Birde memnun musun kendisinden? :)

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@caglarhuseyin
Bayram bitsin diye bekliyorum :)

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@utkucycle şimdiden hayırlı uğurlu olsun o zaman tern bisikletiniz ;)

Var mı buluşma ;) konu canlansın biraz
 
Merhaba arkadaşlar, bugün Kadıköy Bike & Outdoor'dan Tern Link C8 modelini satın aldım. Kurulumunu vs. orada yaptılar. Aldıktan sonra 30dk falan kullandım hava yağmurlu olduğu için pek tadını çıkaramadım. Bisikleti dikkatli incelediğim zaman gidon tam düz olmadığını farkettim. Yani ön tekerlek dümdüz iken gidon tam yüz değil çok hafif bir tarafı geride gibi. Bunu ben kendim düzeltebilir miyim? Yoksa aldığım yere mi götüreyim yarın?
Ayrıca tavsiye ettiğiniz aksesuar vb herhangi bir şey varsa yazın lütfen

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@Dzhem aldığınız yere götürmekte fayda var.
 
Merhaba arkadaşlar tern link c8 ve d8 arasinda kaldim daha konforlu bir lastik ve daha kullanisli bir gidon farki icin sıfır bir tern link D8 almaya karar verdim Istanbulda yasiyorum rakam konusunda en uygun erdoganlar bisiklette kargo dahil havale ile 1650tl telefonla gorusup pazarlik yapmadim renk olarakta siyah gri pembe :( .nakit olarak daha uygun fiyatli ve baska bir renk alabilecegim bir yer varmi bildiginiz ? yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.
 
@kadirs77
Ben 1375 lira nakit C8 aldım hocam Kadıköy Bike & Outdoor'dan. Gayet güzel bir bisiklet bence değerlendir. Kalan para ile de aksesuar alırsın.
 
  • Beğen
Tepkiler: caglarhuseyin
oneriniz icin tesekkur ederim evim kiziltoprakta bugun oglen gidip bir bakarim canli olarak . bilgim olmadigindan soruyorum aradaki fark olarak benim gordugum lastik gidon arka aktarici ortadaki katlama mandali harici bir fark varmi ikisi arasinda
 
@kadirs77
Dürüst olmak gerekirse D8 hiç incelemedim. Ancak C8'in fiyatının üzerinde bir bisiklet olduğunu söyleyebilirim.
 
@kadirs77 haziran ayında gungorlerden link d8 almıştım 1750 ye. kesinlikle d8 öneririm. Çok araştırmıştır hiç dusunmeyin bile.
 
  • Beğen
Tepkiler: kadirs77
Arkadaşlar tchiboda Kalıp dökme bisiklet kaskı var indirimde ama beyaz. Tanıtım resminde kadın manken var. Bu kaskı erkek kullanabilir mi? Ve tavsiye edermisiniz.
(link)
 
@Hamunpatra Ben beyaz tercih etmezdim, koyu renk tercih ederdim. Ürüne gelince, sonbaharlık-kışlık olarak düşük tempolu günlük şehir kullanımı, sahilde gezinti vs. için uygun olabilir ancak tempolu ve performans sürüşünde aşırı terlemeye yol açacak ve rahatsız edecektir.
 
  • Beğen
Tepkiler: Hamunpatra
Geri