@turan38 Teşekkür ederim. Eğer almayı düşünüyorsanız bahar aylarında genellikle kampanya oluyor. Tavsiye edilen satış fiyatından yüzde 5-10 indirim yapabiliyorlar.
@Polo Kayseri'de yaşıyorum geçen hafta sonu bisikletçiye bianchi ve carraro bayisine gittim.Hali hazırda kurulu katlanır bisiklet göremedim.Satıcı PAXTON isimli markanın reklamını yaptı ve 900 tl dedi.Kendi markalarını ise %15 indirimli olarak sattığını söyledi. Tern ve dahonun adı bile geçmedi.Şaşırdım kaldım.
Merhabalar,
Tern b7 (2017) almak istiyorum.Genellikle düz yollarda kullanacağım sizce bu bisiklet amacıma uygun mudur? Bir de boya dökülmesi vb. sorunlar okudum Tern ile ilgili siz böyle bir problem yaşadınız mı?
Cane Creek Adlı marka katlanır ve diğer bisikletlere uygulanabilecek 2 ceşit koltuk süspansiyonu yapmış biri kısa biri uzun mesafeler için (resimdeki kısa mesafe). Sürücü ağırlığına göre iç lastik malzeme değişkenlik gösteriyor: Ekstra soft 45kg, Soft 45-64 kg, Medium 64-86 kg, hard 86-114kg, extra hard 114kg maksimum.
Katlanıra uygulamayı düşünüyorum tecrübesi olan varmıdır acaba. Dahonlar pompadan feragat edicekler gibi.
Selamlar herkese,
Bende öncelikle eşime anneler günü hediyesi , onun kullanmadığı zamanlarda ise kendime 2.bisiklet, kısa yol bisikleti olarak Tern A7 alarak aranıza katıldım.
@caglarhuseyin teşekkür ederim. Çok kısa bir sürüş yapmama rağmen çok kıvrak, seri olduğunu farkettim. Hani iki aracınız vardır, birini uzun yol, motor gücü için diğerini ise şehir içi, park kolaylığı için tercih edersiniz ya, aynı.
Merhaba arkadaşlar. Tern a7 modelini almayı düşünüyorum. Peşin olarak 1400 lira fiyat verdi bisikletçi. Acaba daha uygun alan yada satışını gören var mıdır?